• Categories
 • Museus gironins surten al carrer aquest dissabte a Sant Feliu

  02/11/2018

  Catorze museus de les comarques gironines oferiran el dissabte 3 de novembre a la placeta Sant Joan “tastets” d’alguns tallers infantils que ofereixen regularment per divulgar les activitats educatives dels museus i també donar a conèixer en general alguns dels museus més desconeguts de la demarcació

  La “marató” de tallers es farà des de les 10.30 h. del matí fins a les 14.30 h. de la tarda sota el títol “Els museus surten al carrer”, que forma part del programa de la tercera edició del festival Som Cultura impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

  Els museus participants, que formen part de la Xarxa de museus locals de Catalunya a Girona, són d’arreu de la demarcació- des de Ripoll, passant per Torroella o Ullastret, fins al mateix Sant Feliu de Guíxols- i els més petits podran prendre part en tot tipus de tallers amb una clara vocació didàctica, educativa i també difusora del patrimoni i la història.

  Els tallers són d’allò més variat: des de pintar rajoles, elaborar una llibreta de cordill amb tapes de suro o fer nusos mariners.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies