• Categories
 • Un Guíxols sense fre acaba amb la imbatibilitat del Bosc de Tosca

  05/11/2018

  En el que era el partidàs de la jornada, els de la nostra ciutat tenien la necessitat de superar una dura prova, objectiu que aconseguiren per una diferència de gols massa curta, però que els ha servit per ampliar la gran ratxa de joc, resultats i poder golejador d’aquest inici de Campionat que els permet seguir a roda del líder L’Escala.
  I és que el Guíxols va assolir un triomf de molt prestigi davant un dels candidats a l’ascens, el fins ahir imbatut Bosc de Tosca.
  Els locals es van avançat mitjançant un penal i abans del descans encara podrien haver augmentat el parcial. Els visitants tingueren la seva ocasió al minut 45. Durant la represa, els garrotxins dominaven, però la bona defensa dels blaugrana no els permetia generar ocasions de perill. Fins a cinc vegades el porter Valls va evitar el 2 a 0 que va acabar arribant. No així el tercer gol dels de casa nostra ja que s ́hi interposà la fusta. Ja en el últim sospir, els garrotxins van escurçar distàncies, encara que ja era massa tard. Per aquest encontre, Toni Sánchez va repetir el mateix onze inicial de la jornada precedent, i no va poder comptar amb Xavi Mora, per lesió i Lanzas, amb problemes a la vista.
  El primer perill el va crear Brice amb uns rematada que el porter va desviar a córner, i als 20 min. li van fer penal a Riki que el transformà Sanku; degut a què els ganxons portaven molt de perill per la banda dreta, poc després Riki va tenir el segon, però el seu xut va sortir fora per poc. Els de Les Preses pogueren equilibrar el marcador abans del repòs, però ho evità Donat fent una gran intervenció en un tret de Pipe.
  No es passaren perills a la represa tot i que els que tenien la pilota eren els olotins. Els de Sant Feliu tornaren a fer ocasions per Feixas, i encara més un parell de Brice i una claríssima de Sanku. L ́espera valgué la pena puix el 2-0 de Marc Feixas va ser magistral. L ́esfèrica va tocar al pal, a terra i va tornar sortir, però el col·legiat el va concedir. Als 81, tret de Brice a la fusta que no va acabar d ́entrar. A l ́afegit els visitants van aconseguir el 2-1 definitiu.

  Campionat Segona Catalana – Grup I
  A.D. GUÍXOLS, 2 – E.F. BOSC DE TOSCA,  1

  A.D. Guíxols: Donat, Kuhn, Bilal, Toumani, Eloy Gámez, Riki, Toribio, Amós Gasca, Marc Feixas (Carlos Zayas,80 ́), Brice i Sanku.
  E.F. Bosc de Tosca: Valls, Parès, Marc Massegú, David Massegú, Pol (De Cruz,55 ́), Dorca (Desoi,68 ́), Megías, Sulaiman (Valle,68 ́), Pipe, Darnés (Ruscalleda,80 ́) i Vila.
  Gols: 1-0(20 ́)Sanku, de penal. 2-0(70 ́)Marc Feixas. 2-1(89 ́)Pipe.
  Àrbitre: Rimbau Guillaumes. T.G.: als locals Toumani, Amós Gasca, Sanku i Marc Feixas; i als visitants Marc Massegú, David Massegú i Dorca.

  Dissabte, a las 4 de la tarda, un altre matx importantíssim al camp d ́un Bescanó que és un altre rival directe dels llocs d’ascens i promoció, que està a 4 punts amb un partit jugat menys.


  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies