• Categories
 • L’oficina guixolenca de la Seguretat Social ha de tancar per falta de personal

  06/11/2018

  El Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social de la nostra ciutat està tancat des de dimecres perquè els quatre treballadors adscrits a l’oficina estan indisposats.

  Tres dels treballadors, segons informa el sindicat CSIF, estan de baixa per malaltia i un quart té un permís, una situació que ha forçat a penjar un rètol a la porta de les dependències on s’explica concisament que el servei “romandrà tancat per força major fins a nou avís”.

  Es dóna el cas que a alguns usuaris amb cita prèvia se’ls va oferir el recurs d’anar a altres oficines, com les de Ripoll o Figueres.

  CSIF critica que “en aquests moments no hi ha ningú que pugui substituir les absències a les oficines comarcals com passava abans”, i ho atribueixen a la “mala gestió i la manca d’organització dels responsables actuals de l’INSS a Girona”.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies