• Categories
 • Ningú ha pogut superar les proves d’agent de Policia Local

  06/11/2018

  L’únic candidat que quedava en les proves del procés selectiu per ocupar tres places del cos de policia municipal, que l’Ajuntament havia convocat
  per cobrir dues vacants del 2016 i una plaça oberta el 2017,  ha suspès la prova psicotècnica i ha estat declarat no apte.

  Per tant, l’Ajuntament haurà d’obrir una nova convocatòria per poder cobrir aquests llocs de treball.

  L’examen constava de diverses proves sobre coneixement de la llengua catalana, d’aptitud física, de cultura general, dues de teòriques i un psicotècnic. Les proves determinants foren preguntes d’actualitat política, social i cultural i el temari de la Constitució Espanyola, l’Estatut d’Autonomia i les competències en seguretat i policia local de la Generalitat,  les quals van suspendre 37 i 38 aspirants, respectivament. 

  Segons Ràdio Capital, la regidoria de Recursos Humans creu que és “normal” que algunes convocatòries quedin desertes. I més quan, com va passar en aquesta convocatòria,  es descompta un punt per cada resposta errònia del qüestionari tipus test.

  Alguns dels membres del tribunal qualificador, però, van considerar “molt excessiva” aquesta forma de descomptar punts, destacant que precisament és el factor determinant en el fet que cap dels candidats hagi superat les proves.

  L’opositor que va aconseguir arribar a la prova psicotècnica de l’examen ho va fer després d’haver presentat recurs d’alçada; l’única opció que ara tornaria a tenir per seguir amb la convocatòria. Tanmateix, si el recurs no prospera, l’Ajuntament podrà reiniciar una nova convocatòria pel pròxim concurs. Mentrestant, les tres places d’agent les ocuparan interins del cos policial existent.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies