• Categories
 • La Trailwalker 2019 tindrà dos recorreguts

  08/11/2018

  L’edició per a l’any 2019 de la popular cursa Trailwalker afegirà un segon recorregut, la meitat de dur, a la prova.

  En concret, es tracta d’una prova de 50 quilòmetres, amb sortida a les dotze del migdia de Celrà i amb arribada també a la nostra ciutat. Per a la novena edició,  hi continuarà havent la distància tradicional de 100 quilòmetres entre Olot i Sant Feliu per la Via Verda del Carrilet, amb inici a les 9 h.

  La prova solidària es durà a terme els dies 6 i 7 d’abril de l’any que ve i pretén superar els 400 equips inscrits, segons declaracions del director de la marxa, Óscar Hernández a El 9 Esportiu, en què subratlla que amb la nova modalitat ja tenen 140 equips inscrits cinc mesos abans de la prova.

  “Volem obrir la prova a nous públics perquè participin de l’esperit de la Trailwalker, que transcendeix l’esportiu”, assegurava Hernández respecte a la nova modalitat.

  Els participants tindran un màxim de 16 hores per fer el recorregut de 50 km i 32 hores pel de 100. Cada equip ha d’aportar com a mínim 1.500 euros, destinats a projectes d’Oxfam Intermón. Des de la primera edició a l’Estat, el 2011, se superen els sis milions d’euros.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies