• Categories
 • Mostra pictòrica d’artistes dels Països Catalans a la Casa Irla

  08/11/2018

  El proper dia 10 de novembre a les 19 h s’inaugura a la Casa Irla l’exposició col·lectiva XII Artistes Països Catalans, que s’estendrà fins al 6 de gener, amb entrada gratuïta.

   
  XII Artistes Països Catalans col·lectiva 
  Francesc ARTIGAU, E. ARRANZ-BRAVO, Lluís BARBA, Àngel CAMINO, Joaquim CHANCHO, Antoni CLAVÉ, Anna COMELLAS, Josep GUINOVART, Josep GRAU GARRIGA, Antoni LLENA, Robert LLIMÓS, Antoni MIRALDA, Josep NIEBLA, PERICO PASTOR, J. HERNÁNDEZ PIJUAN, Jaume PLENSA, J. RIERA i ARAGÓ, Josep ROYO, Antoni TÀPIES, 
  Rosa TORRES, Joan Pere VILADECANS, ZUSCH, MARZO-MART 
  Lluís IVERN, Josep ROYO 

  Un total de 33 obres gràfiques originals, entre litografies, serigrafies, reproducció digital i intervinguda i gravats acolorits a mà, de mides entre 50x40cm fins a 124x90cm. 
  En aquesta exposició col·lectiva, l’Associació Aleph ha fet una selecció d’obra gràfica original de temàtica universal en diferents tècniques (litografia, gravat i fotografia digital), realitzada per 22 artistes diferents, tots ells vinculats als Països Catalans i amb una sòlida projecció internacional. 
  L’obra gràfica és un concepte genèric que abasta un conjunt de diferents tècniques desenvolupades al llarg de segles, des de les més tradicionals com la xilografia fins a les més modernes com la impressió digital. Totes elles neixen d’una mateixa idea; la transferència de la imatge creada per l’artista sobre una forma, que bé pot ser una planxa metàl·lica, de fusta o de pedra, o un suport generalment paper. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies