• Categories
 • Una ruta pels racons ganxons pintats per Josep Amat, dissabte al Som Cultura

  08/11/2018

  Aquest novembre es celebra arreu de les comarques gironines la 3ª edició del Som Cultura, el certamen de les experiències culturals a la demarcació. Dins la selecció d’activitats que s’oferiran, s’emmarca la següent proposta que es durà a terme durant el matí del 10 de novembre (11-13h. aproximadament) a la Sala Abat Panyelles del Monestir, sota el títol GUÍXOLS EXPERIENCE – RUTA JOSEP AMAT. TREPITJANT ELS ESCENARIS DE LA SEVA OBRA.

  Preu recorregut: 4€.     Gratuït per als socis d’Amics del Museu.

  Reserves:  turisme@guixols.cat. Tel: 972 82 00 51

  Places recorregut: 25 pax

  Es tracta d’una xerrada sobre l’obra del pintor Josep Amat més vinculada a la ciutat, per part de la crítica d’art Pilar Giró i posterior recorregut pels indrets i localitzacions de les seves obres, amb el president d’Amics del Museu, Josep Maria Vicens.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies