• Categories
 • Fems al jutjat

  12/11/2018

  Els CDR han abocat excrements i escombraries a les portes d’alguns jutjats de la demarcació de Girona, entre ells el de Sant Feliu sota el lema ‘Quina merda de Justícia’.

  Segons han informat en el seu compte de Twitter, amb aquesta acció pretenen criticar les darreres decisions preses pels alts tribunals espanyols, com ara el pagament de l’impost de les hipoteques per part dels clients; els desnonaments; la penalització de la llibertat d’expressió; la persecució de l’independentisme i  les sentències masclistes, entre d’altres. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies