• Categories
 • Qui marca, guanya

  12/11/2018

  En un bon partit dels dos equips, en què les defenses es van imposar als atacs, qui va marcar va ser el Bescanó, davant un Guíxols que també va lluitar per obtenir els tres punts i portar el pes del matx.

  El Guíxols encarava una sortida d’alt nivell en què sabia que per guanyar havia de jugar perfectament, doncs es posava a prova en un camp molt complicat que, com el de Can Gibert, és dels que estadísticament se li resisteixen, ja que hi ha disputat 5 matxs, amb 3 derrotes, un empat i una victòria.

  Amb aquesta segona ensopegada en els 11 partits jugats, els guixolencs han trencat una ratxa de 5 partits sense perdre, amb 13 de 15 punts possibles, i veuen com el líder L’Escala els supera de 5 punts i, encara que segueixen segons a la classificació, els ganxons tenen el Bescanó a només un punt.

  Tot i que els primers 25 minuts van ser molt igualats, a poc a poc els locals es van fer amb el control de l ́esfèrica i van generar les millors ocasions. Els ganxons es van defensar bé, però no posaren a prova Jota.
  A la represa, els blaugrana tingueren una gran oportunitat per avançar-se, i quan millor estaven jugant va arribar el punt d’inflexió que va rompre el matx: l’expulsió de Toribio, exjugador dels locals, del tot injusta, en una “piscina” d’un rival, amb pica-baralla dels jugadors al voltant del col·legiat, que també va mostrar la segona groga al local Bruno i la vermella directa a l’entrenador local Miquel Hereu, a part d’una groga a Bilal. Minuts més tard els del Gironès obriren el parcial i inclús van tenir el segon a prop, i els de la nostra ciutat també la possibilitat d’empatar, que va impedir el porter. Per aquest matx, Toni Sánchez va realitzar un parell de canvis a l ́onze inicial respecte el de la jornada precedent, en entrar-hi Marc Solé i el recuperat Lanzas en lloc de Donat i Eloy Gámez.  Xavi Mora seguia lesionat. Als 3 ́, els propietaris del terreny van tenir una clara opció per avançar-se amb una rematada que després d ́ésser refusada pel travesser va sortir fora. La rèplica del Guíxols fou una acció amb el cap de Toribio, en una falta que va anar per sobre el pal llarg; i als 29, una doble ocasió , claríssima, que Solé va aturar molt bé. A la segona meitat, la millor dels de casa nostra, quan Feixas va encarar tot sol a Jota fent la passada de la mort a Sanku que no va aconseguir xutar a gol. I com sol passar, del possible 0-1 es passà a l ́1-0, en una transició. Després, Marc Solé es va tornar lluir evitant la sentència; Brice va rematar amb cert perill, però la més meridiana la tingué Cantero, que als 86 m., quan tothom cantava gol, veié com Jota, amb un peu impedia la possibilitat d’un repartiment de punts, que hagués sigut el resultat més just.

  Campionat Segona Catalana – Grup I
  C.D. BESCANÓ, 1 – A.D. GUÍXOLS, 0

  C.D. Bescanó: Jota, Roger, Pau, Zema, Aleix, Muñoz, Nierga, Bruno, Vega (Vili,80 ́), Quiñones (Mas,90 ́)i Tarifa (Robert,45 ́).
  A.D. Guíxols: Marc Solé, Kuhn (Pato,74 ́), Lanzas (Cantero,74 ́), Toumani, Bilal (Callicó,74 ́), Riki (Eloy Gámez,66 ́), Amós Gasca, Toribio, Feixas (Zayas,61 ́), Sanku i Brice.
  Gol: 1-0 (65 ́) Vega.
  Àrbitre: Reixach Horno. T.G.: als locals Pau, Nierga i Robert; i als visitants Amós Gasca, Riki, Feixas, Bilal, Lanzas i Zayas. T.V.: als locals Bruno (59 ́) per doble groga i el tècnic, Hereu, per vermella directa; i al visitant Toribio (59 ́) per doble groga.​

  S ́ha de girar full ràpidament i aprofitar els dos partits que s ́han de disputar al Josep Suñer per mantenir la segona posició a la taula. Aquest diumenge, a les 4 de la tarda, només serveix vèncer a un Marca de l ́Ham que té 3 de 15 punts com a visitant, de només tres empats, però que serà tan difícil de batre com si fos el capdavanter.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies