• Categories
 • Cap de setmana de trial

  16/11/2018

  Els propers dissabte 17 i diumenge 18 de novembre l’entitat esportiva Moto Club 2d Trial Costa Brava organitza el IX Trial Clàssic Costa Brava, que tindrà lloc a diferents localitats de la comarca del Baix Empordà com són Sant Feliu de Guíxols, S’Agaró, Santa Cristina d’Aro, Castell d’Aro i Platja d’Aro.

  L’esdeveniment, que te els seus inicis l’any 1972, s’ha anat consolidant els darrers anys i ja agrupa a diferents corredors de tot Europa. La ubicació del paddock serà a l’Hotel S’Agaró (Platja de Sant Pol, s/n, 17248 S’Agaró) i allà mateix serà en finalitzarà l’esdeveniment el diumenge amb l’entrega de premis.

  Per a més informació podeu visitar la pàgina web del trial: www.trialcostabrava.com o a info@trialcostabrava.com 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies