• Categories
 • CSIF amplia la denúncia pel cas de la plaça de sergent de la Policia Local

  20/11/2018


  La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu en les administracions públiques, ha ampliat la denúncia que va presentar davant de la fiscalia de Girona el 20 de setembre contra  el tribunal qualificador de les proves de Policia Local de l’Ajuntament de Sant Feliu per un presumpte delicte de prevaricació en l’adjudicació d’una plaça de sergent. 

  El sindicat argumenta que el tribunal qualificador li va atorgar el lloc de manera fraudulenta, sense complir els requisits fixats a les bases del concurs; per exemple, asseguren que l’adjudicatari no va acreditar el nivell C de català i, més endavant, va presentar el de valencià.

  El sindicat també denuncia que en cap moment es van seguir els principis de mèrit, publicitat, igualtat i capacitat i que es tracta d’una “designació personal i directa per part del consistori” nul·la de ple dret.

  Ahir, el sindicat va presentar escrit ampliant la denúncia davant Fiscalia per aportar nova prova documental i gravacions que poden incriminar alguna de les persones ja denunciades. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies