• Categories
 • S’incendia la nau protegida de Can Roselló

  21/11/2018

  Fins a 13 vehicles de bombers van participar ahir al vespre en l’extinció d’un incendi que es va declarar cap a les 19h a la nau de l’antiga fàbrica surera de Can Rosselló, també coneguda com Ileco. 

  Segons el Punt-Avui, l’immoble, d’uns 450 m², està protegit patrimonialment i va passar a mans del consistori el 2014, a més de l’anomenat “xalet” amb façana al carrer Mascanada, de resultes de les compensacions urbanístiques pel desenvolupament del sector Mascanada Ponent.

  L’expansió de les flames, que es van estendre amb rapidesa per l’estructura de fusta de l’edifici deshabitat, va estar sota control quan els bombers van atacar-les des del capdamunt del teulat.

  Les causes de l’incendi estaven encara per determinar, tot i la hipòtesi que es pogués tractar d’una bretolada.

  Els tècnics municipals procediran aviat a avaluar els danys a l’estructura de l’immoble.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies