• Categories
 • L’equip de govern aprova un nou augment del preu de les obres de Rius i Calvet

  21/11/2018

  El govern tripartit de TSF, ERC i PSC va aprovar ahir el text refós del projecte de reforma del passeig marítim Rius i Calvet, que inclou l’ampliació del col·lector de desguàs de la riera del Monestir i el formigó de l’espigó de Garbí i incorpora les modificacions introduïdes amb les obres en marxa, tot plegat per 3,88 milions, segons El Punt-Avui.

  Segons l’alcalde, Carles Motas, “es tracta del valor teòric de l’actuació i la suma de millores”. La inversió municipal serà d’uns tres milions d’euros, tot i que el preu d’adjudicació era uns 800.000 euros inferior.

  Ahir, en l’horari matinal del ple extraordinari, només els portaveus de CiU, Dolors Ligero, i MES, Pere Albó, van carregar contra els canvis en el projecte, basant els retrets en la improvisació,  la duresa del disseny i l’excessiva despesa. Ligero també va insistir en la falta de participació i el portaveu de MES, en les presses “electorals”, l’encariment i la falta de subvencions.

  Aquesta setmana ha començat la retirada de roques de l’espigó de cara a formigonar-lo, una obra que ha aixecat polèmica amb l’oposició i Alerta Sant Feliu.

  Motas va descriure alguns dels canvis, com ara els lavabos públics i un magatzem sota la nova graderia, a tocar de l’antic Palm Beach, o les millores en la canalització, per finalment anunciar que l’ACA els ha concedit una subvenció de 291.812 euros, el 60% del cost aïllat de la nova canalització.

  El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, no va deixar escapar l’oportunitat d’ ironitzar sobre la manifestació que a principis de mes va organitzar Alerta Sant Feliu,  “que va ajuntar 63 persones”, segons ell, alhora que va il·lustrar amb la troballa d’un projectil de la Guerra Civil la necessitat d’actuar en una zona “on no s’havia aixecat ni un rajol en dècades”.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies