• Categories
 • Obertura del carrer Dos de Maig amb nova circulació als voltants

  27/11/2018

  El carrer Dos de Maig, que estava tallat des d’octubre al tram entre Miquel Surís i Cabanyes degut a les obres del parc Central, torna a estar obert provisionalment. 

  A manca encara de la capa d’asfalt – es posarà al desembre en tots els carrers que s’han hagut de tocar –  es recupera la normalitat en aquest vial tan concorregut de la ciutat. 

  El que no canvia, però, és la circulació en un únic sentit ascendent al carrer Rufo, fet que significa que els vehicles que baixin del carrer Dos de Maig es veuran obligats a prosseguir pel tram que fins ara era de carril únic en pujada fins al carrer Camís, que també canvia de direcció, per seguir l’antiga ruta  provinents del mateix Dos de Maig o del carrer Girona, ja que la cruïlla de la Plaça Alabric s’ha suprimit. 

  La modificació també servirà per consolidar les places d’aparcament al carrer Rufo, un cop s’inutilitza un carril de circulació. Les altres alternatives per arribar a la carretera de Palamós són les clàssiques per la rambla Generalitat o per les Eres fins al carrer Santa Teresa.

  Així, des del govern es pretén descongestionar el giratori entre Rufo i l’avinguda Canàries, que ha viscut alguns episodis amb atropellaments els últims anys.

  Els treballs per construir el nou parc segueixen l’agenda i, segons El Punt-Avui, l’alcalde manté la previsió que es pugui estrenar al febrer. De moment, ja hi han plantat diverses palmeres i han desviat tots els subministraments, i els següents passos seran la instal·lació d’unes graderies – la configuració preferida per les obres noves d’aquest govern -, i la plantada de vegetació i gespa. L’aparcament de l’Agglotap es podria inaugurar el desembre, ja que actualment s’hi està aixecant un mur. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies