• Categories
 • L’Ajuntament no vol renovar la concessió al Club de Mar

  28/11/2018

  L’Ajuntament no renovarà la concessió de l’espai públic del Club del Mar, i només permetrà que l’empresa renovi part dels habitatges, segons informa el Diari de Girona.  D’aquesta manera, l’embarcador i l’espai batejat com a  solàrium quedarien fora del permís.

  Ja fa una colla d’anys que l’Ajuntament rep queixes de particulars als quals l’empresa els impedeix l’accés a la zona, malgrat ser un espai públic. Per això ara el Consistori intentarà aconseguir la concessió administrativa d’aquest espai i d’aquesta manera garantir l’accés públic a la zona.

  La concessió de l’empresa que gestiona el Club de Mar finalitzava aquest any i l’Ajuntament ha vist la seva oportunitat per recuperar l’ús públic de la zona, sobretot després que la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat dictés una resolució sancionadora als operadors de la concessió per impedir la servitud de pas en un espai de  domini públic.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies