• Categories
 • El Ple aprova la cobertura de la riera de Sant Amanç

  01/12/2018

  El Ple de novembre, que va tenir lloc aquest dijous, va estar marcat per les obres, ja que el govern hi va portar l’aprovació inicial de tres projectes com són la reurbanització del carrer del Doctor Rovira (130.000 €) – una obra menor en comparació amb les altres dues -, la cobertura de la riera de Sant Amanç (uns 3 milions) i la reurbanització del carrer de Girona (prop d’un milió)

  El projecte que aixeca més expectació és el de la riera, tant per la necessitat de l’obra com pels recels que la mateixa pot comportar en relació al cost i els materials a utilitzar, un cop vists els precedents d’obres costoses fetes en aquest mandat. 
  Així, des de l’oposició, Jordi Lloveras (GdC), va preguntar per la fase d’urbanització, en referència al paviment de la superfície peatonal, així com el mobiliari urbà i l’enllumenat o la previsió de posar-hi jardineres amb plantes.  El govern va declarar que encara no ho sabien, malgrat la magnitud del projecte presentat, i és que la urbanització no va inclosa en aquests 3 milions, als quals caldrà sumar per tant la naixença del nou vial que taparà la riera amb els seus corresponents serveis, un projecte que s’haurà d’encarregar.   
  El mateix regidor va instar el govern a preveure mesures per pal·liar els possibles deterioraments de les parts posteriors dels edificis de l’àmbit de l’obra per integrar-los amb l’entorn paisatgístic urbà.  

  Segons els plans governamentals, es preveu fer el cobriment, de gairebé mig quilòmetre, en quatre fases d’aproximadament tres mesos i mig cadascuna (excepte la segona, que és més curta i duraria dos mesos).
  El primer tram va des del Monestir fins al carrer de la Mercè, amb un cost estimat d’uns 973.000 euros; el segon, fins a la confluència amb la riera de Sant Amanç, amb un cost de 352.000 euros; el tercer (des de la riera de Sant Amanç fins al carrer Llibertat) per 701.000 euros i finalment el quart que continuarà des de la riera de Sant Amanç fins a l’escola Gaziel.

  L’obra, que començaria el 2020, va obtenir l’aprovació del plenari amb els vots favorables del govern i CiU, amb l’abstenció de la resta de formacions polítiques.


  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies