• Categories
 • Aixecant el vol amb un recital ofensiu

  03/12/2018

  Els Guíxols, amb gols de Juanola en el primer temps i Bilal, Marc Feixas i Cantero a la represa, va assolir una contundent victòria a domicili, demostrant altra vegada que té capacitat per superar situacions difícils, en una sortida clau per redreçar el rumb i recuperar-se de l ́ensopegada enfront del Cassà, reaccionant ràpidament i convencent davant un rival molt competitiu quan juga com a local i que és el cinquè classificat.

  L ́inici del partit va ser elèctric, el Tossa va generar un gran perill amb una rematada de Guarnido a la base del pal de la porteria de Donat i, en el contraatac següent, els blaugrana es van avançar amb un gol de Juanola desprès d’una assistència de Sanku. En aquesta acció, el central Amaya es va lesionar i va ser substituït per Álvaro, que també va haver d ́ésser rellevat abans d ́hora. Encara que els guixolencs deixaren la iniciativa als tossencs, aquests quedaren danyats en el seu plantejament inicial, fet que aprofitaren els visitants per atacar a la contra, ben posicionats i controlant el joc. Als 40 min., en una bona jugada individual de Juanola que envià l’ esfèrica a l ́espai, Riki xutà a la fusta.

  En la segona meitat, els selvatans van començar més forts i aconseguiren la igualada amb un tret des de fora de l ́àrea de Mahillo, però els baix-empordanesos, en el minut 60, per mitjà de Juanola, tingueren una bona opció amb un xut creuat que va sortir per la dreta de la porteria. També els contrincants, amb un altre tret llunyà, i els ganxons en una falta lateral penjada a l ́àrea que va salvar Luján sota els pals, ho intentaren, i més tard el mateix porter es va tornar lluir davant Juanola, en uns minuts en què l’Ateneu collava cercant tornar-se a avançar al tempteig, amb ocasions molt clares, com una de Feixas que va refusar la fusta, però l ́esfèrica no volia entrar, amb Bilal que rematà de cap i rebutjà el porter. Finalment, ell mateix va tornar a rematar de cap una altra falta llançada per Feixas, mentre els propietaris del terreny protestaven la falta, per fer l ́1 a 2. Dos minuts més tard, l ́1-3, en què Feixas recull un refús a la frontal i xuta amb l’esquerra al fons de la xarxa; Sanku, va rematar fora, de cap, per sobre del travesser, en un recital ofensiu dels de Sant Feliu després de l’empat del Tossa. Va cloure l ́ampli resultat Cantero, que acabava d ́entrar al camp, aprofitant una pilota a l ́espai i encarant Luján per fer el definitiu 1 a 4.

  Per aquest encontre, Toni Sánchez a les baixes de Yasin i Castelló, tampoc va poder comptar amb Toribio i Brice pel mateix motiu, dos jugadors molt importants, però va recuperar Sanku i Xavi Mora, realitzant tres canvis respecte l ́alineació precedent, entrant Bilal, Juanola i Sanku en lloc de Kuhn, Brice i Callicó.

  Campionat Segona Catalana – Grup I
  C.F. TOSSA, 1 – A.D. GUÍXOLS, 4

  C.F. Tossa: Luján, Amaya (Álvaro,4 ́) (Álex,19 ́), Dani, Amorín, Isaac (Òscar,67 ́), Guarnido, Mahillo, Pol, Muniesa, Carrillo (Alejandro,67 ́) i Moi.
  A.D. Guíxols: Donat, Riki, Lanzas (Musa,57 ́), Toumani, Bilal, Eloy Gámez, Amós Gasca (Pato,83 ́), Zayas (Kuhn,57 ́), Marc Feixas (Cantero,86 ́) Juanola (Callicó,67 ́) i Sanku.
  Gols: 0-1(3 ́)Juanola. 1-1(49 ́)Mahillo. 1-2(76 ́)Bilal. 1-3(78 ́)Marc Feixas. 1-4(87 ́)Cantero.
  Àrbitre: Hernández Ramos. T.G.: al local Guarnido i a l ́entrenador Pau Hidalgo; i als visitants Riki, Musa, Amós Gasca i Sanku.

  ​Després de la jornada de descans d ́aquest diumenge, el dia 16 a les 4 de la tarda el Guíxols ha de tancar l ́any futbolístic a casa guanyant el Quart, doncs els de dalt tampoc afluixen, abans d’anar abans de l ́aturada nadalenca al terreny del líder l ́Escala sense que obri més diferència de punts envers els de la nostra ciutat.

  Josep Serrats

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies