• Categories
 • La primera fira del rellotge va atraure desenes de col·leccionistes

  03/12/2018

  La primera edició de la fira del rellotge de col·leccionista, iniciativa de la Cambra de Comerç i l’Associació Turística Guixolenca, va dur dissabte passat a la ciutat desenes d’aficionats a la matèria d’arreu de Catalunya –com ara una delegació de la Fira del Rellotge de Sant Feliu de Codines, o aficionats amb col·leccions en exposició–, a banda dels centenars de persones que van fer una ullada a les 11 parades de la rambla del Portalet, segons El Punt Avui.

  A les parades s’hi podien trobar peces a partir dels 10 euros – aparells de polsera antics- i fins als centenars d’euros – rellotges de peu o sobretaula en ús- que duien alguns antiquaris.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies