• Categories
 • Nova exposició “Banys de Mar: Salut i oci”

  12/12/2018

  El Museu d’Història inaugura el 16 de desembre de 2018 a les 11, a les sales remodelades de l’antic Hospital (c. Hospital, 25-35), l’exposició: “Els banys de mar: salut i oci”, amb motiu del centenari dels Viatges Blaus organitzats pel guixolenc Jaume Marill des de Barcelona per fer conèixer la Costa Brava. Els eixos de la mostra són tres: per una banda, el primer turisme que barrejava salut i cultura; per altra banda, com la societat que acollia els primers visitants bastí una ciutat més saludable; finalment, es reivindica el paper històric de metges, farmacèutics, practicants i remeieres.

  Els horaris de l’exposició seran:

  De dilluns a dijous, de 11 a 14 h.

  Divendres i dissabtes, de 11 a 14 h. i de 16 a 18 h.

  Diumenges i festius, de 11 a 14 h.

  Organitzat per l’Ajuntament de la ciutat i el Col·legi Oficial de Metges de Girona, amb la col·laboració del Departament de Cultura i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la Universitat de Girona, l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies