• Categories
 • Un treball d’art urbà portarà peixos al carrer Penitència

  17/12/2018

  Aquest dimecres, els peixos s’enfilaran per les escales del carrer de la Penitència, al costat del Col · legi Sant Josep. Es tracta del projecte Escalart, que forma part del “Espais que parlen” d’Aleph.

  En aquest cas,  la intervenció es fa coordinadament entre el  Departament d’Expressió Plàstica de l’Institut Sant Elm i l’Associació Aleph.

  Cada graó de l’escala portarà part del dibuix dissenyat per l’alumnat de batxillerat artístic del Sant Elm i formarà un tot coherent vist en la perspectiva de l’escala.

  A la intervenció hi participaran 16 alumnes de 2on de Batxillerat  i artistes del col·lectiu cultural amb la col · laboració de l’ajuntament de la ciutat.
  A partir de les 10.30 començarà l’activitat, que donarà un altre aire a la realitat, transportant alè de mar al carrer i a aquestes escales tan trepitjades des de fa dècades per escolars de la ciutat.
  Durant la realització del treball, l’ajuntament s’encarregarà de desviar el pas de les persones que poguessin dificultar la feina. El veïnat serà avisat amb antelació. La decoració artística de les escales es podrà veure acabada la mateixa tarda de dimecres.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies