• Categories
 • Al límit del temps

  18/12/2018

  El Guíxols, després d ́una setmana de descans, tenia prohibida la patinada, i menys a casa, i amb l ́obligació de seguir sumant de tres en tres, deixant els punts a Sant Feliu abans de visitar el terreny de l ́Escala diumenge vinent i demostrant que, tot i les importants baixes, són un equip que mai es rendeix i que és capaç de superar totes les adversitats.

  I és que una setmana més, a part dels lesionats de llarga durada Yasin i Castelló, s ́hi han ajuntat Toribio i Brice, no disposant, tampoc, de Riki per sanció ni d’Eloy Gámez ni de Musa. La nota positiva va ésser el retorn de Xavi Mora.

  Tot i això, els blaugrana van assolir un triomf agònic en l ́últim sospir del partit, tot i haver arribat al repòs amb un avantatge de 2 a 0, en un primer període en què ambdós equips van generar oportunitats, no obstant les quals foren els del Josep Suñer els que les aprofitaren.

  A la represa, l ́encontre es va rompre i els visitants igualaren el parcial i a més fallaren un dels dos penals que el xiularen a favor. Els de la nostra ciutat, però, no afluixaren i seguiren posant setge a la porteria contrària, fins que en el temps de descompte tingueren el premi que va merèixer la seva actitud i insistència envers la victòria i, amb deu jugadors, transformant una falta lateral que va acabar Cantero, conqueriren uns punts que eren imprescindibles per situar-se a un parell dels dos capdavanters.

  L ́inici del matx va ésser d ́un domini total dels de la nostra ciutat, però l’únic perill fou pel forasters, que als 10 min. obligaren a Donat a refusar una esfèrica per la línia de fons. La primera aproximació dels d ́aquí, per Feixas, que va xutar fora. També ho provà Juanola, que va rematar a les mans del porter. També els del Gironès a la sortida d ́un córner, en què la pilota es passejà per davant de porta sense que ningú la toqués. L ́1-0, per Marc Feixas, que va recollir una esfèrica després d ́una gran jugada de Lanzas, i va marcar amb un tret ras des de la frontal. Els de la nostra ciutat patien en jugades d ́estratègia i veieren com el rival tenia l ́empat a l ́abast a la sortida d ́un altre còrner. El 2 a 0, per Juanola, que va enviar al fons de la xarxa una pilota que va deixar morta Romero a la frontal de l ́àrea petita en rebutjar un tret de Marc Feixas.

  Només començar el segon temps, gol de penal del Quart, que va estar a punt d ́aturar Donat. Sanku va tenir l ́opció de fer el tercer, marxant de tots els que el marcaven, però no va poder superar el porter. Un altre córner que gairebé acaba en gol pel Quart. Als 57′, va reaparèixer Xavi Mora després de perdre ́s vuit partits per lesió. L ́empat a dos, en un xutàs de Ros des de fora de l ́àrea. Després, penal pels forasters i vermella directa per Bilal per agressió, però fallen la pena màxima en xutar fora a la dreta de Donat. I el deliri del 3 a 2, en una falta lateral que es tragué molt ràpid i Cantero acabà en gol, fent xalar la graderia del Municipal i tota la família blaugrana.

  Toni Sánchez va fer un parell de canvis a l ́alineació respecte de la precedent, entrant Kuhn i Pato en lloc de Riki i Eloy Gámez.

  Campionat Segona Catalana – Grup I

  A.D. GUÍXOLS, 3 – U.E. QUART, 2

  A.D. Guíxols: Donat, Kuhn, Lanzas (Cantero,85 ́), Toumani, Bilal, Pato (Xavi Mora,57 ́), Amós Gasca, Zayas (Callicó,75 ́), Marc Feixas, Juanola (Moha,75 ́) i Sanku.​
  U.E. Quart: Romero, Pont, Virolés (Mahamadou,68 ́), Givica, Ros, Nil (Lidón,85 ́), Nicola, Roca, Tirso (Òcar Trigo,57 ́), Pinto i Brunsó (Pau Teixidor,68 ́).
  Gols: 1-0(40 ́)Marc Feixas. 2-0(44 ́)Juanola. 2-1(46 ́)Nil (p.). 2-2(71 ́)Ros, 3-2(89 ́)Cantero.
  Àrbitre: Berjaga Ruz. T.G.: als locals Lanzas i Sanku; i al visitant Virolés. T.V.: al local Bilal(84 ́) per vermella directa.

  Diumenge és el gran dia, tot coincidint amb l ́encontre al camp d ́un dels dos líders, l ́Escala, on hi ha molt a guanyar i poc a perdre, donades les circumstàncies en què l ́enfrontarà el conjunt de Sant Feliu que, segur, que com sempre, es deixarà la pell al camp.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies