• Categories
 • Intervenció artística a les escales del carrer Penitència

  21/12/2018

  El passat dimecres, 18 estudiants de batxillerat artístic de l’institut Sant Elm, en coordinació amb el col·lectiu cultural de la nostra ciutat Aleph, van fer “pujar els peixos” a les escales del carrer Penitència, al costat de l’escola Sant Josep. Aquesta iniciativa, amb el suport de l’ajuntament, s’emmarca dins de les activitats d’Aleph com a contribució a la participació del jovent en el desenvolupament cultural.


  Aleph ja ha fet dues altres intervencions, dins el pla d “Espais que parlen”, una al barri de Tueda, al carrer de Sant Isidre, i la segona a l’entrada de la llar d’infants de l’escola Baldiri Reixach. 

  Un moment de la configuració del treball artístic (Fotos: ALEPH)

  L’any vinent està prevista alguna altra actuació d’aquest tipus.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies