• Categories
 • Curs de Seguretat per a infraccions en la via pública

  27/12/2018

  Del dia 10 al 14 de desembre es va celebrar a la nostra ciutat un curs sobre la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana a càrrec de Francesc Igualador, amb la participació d’agents de la comarca.

  En el curs es va tenir en compte una visió molt pràctica de les sancions administratives referents a infraccions amb danys a béns immobles d’ús o servei públic així  com béns mobles o immobles privats de la via pública, sempre que no siguin infraccions penals; un tipus de delicte moltes vegades produïts per colles de joves menors d’edat.

  L’instructor, per poder iniciar el corresponent tràmit, necessita la descripció de la infracció comesa, motiu pel qual l’agent de l’autoritat ha de descriure la infracció, descripció del lloc i la forma com s’ha comès aquesta infracció.

  Les infraccions més corrents que es donen són el consum i tinença de substàncies estupefaents, utilització d’armes i mitjans per cometre agressions, negativa a identificar-se, ocupacions  d’habitatges, actes de plantació i cultiu il·lícit, …

  També es va valorar la possibilitat que algunes infraccions administratives es poguessin tramitar a nivell d’Ordenances Municipals de Civisme, per tal que l’Ajuntament se’n pogués beneficiar com administració local, i evitar així que part dels diners de les infraccions anés a altres administracions.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies