• Categories
 • Isidre Ribera, Medalla d’Or de la ciutat

  27/12/2018

  L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, de mans del seu actual alcalde Carles Motas, va lliurar el passat dissabte 22 de desembre la Medalla d’Or de la ciutat a Isidre Ribera i Bech, en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Ribera va rebre la distinció per la seva implicació en el teixit associatiu local, i la bona predisposició en benefici de la ciutat i el seu patrimoni cultural.

  En un acte molt emotiu, l’alcalde va repassar la trajectòria de Ribera i la seva participació en moltes entitats i associacions ganxones, des d’àmbits educatius, culturals, esportius, socials o de recuperació de la memòria de la història de la ciutat.

  L’homenatjat va agrair la medalla, i va fer extensiu el mèrit a tota la seva família, i va fer una crida a les persones que senten el desig de treballar per a la resta de ciutadans a que “abandonin el sofà de casa”. “Dissortadament no hi ha cues per entrar en les associacions i aquesta tendència l’hem d’anar canviant”, va dir.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies