El Coronavirus – Que Sabem?

La veritat és que des de fa força temps, hem cregut que sabem comportar-nos i com reaccionar amb una pandèmia. El coronavirus és una demostració exacta que no tenim ni idea de què passa a la nostra societat. No estem completament preparats i, tot i que les conseqüències no són necessàriament horribles, perquè el CODVID19 no és tan letal com altres malalties, hem d’aprendre d’això i tenir una reacció governamental més estructurada.

Sabíem que un cop el coronavirus sortís d’Àsia, hi podríem haver molt poc. Avui, estem al voltant de 35 casos a Espanya, a causa del recent brot a tot Itàlia. El problema que té Itàlia té un brot, o, en aquest cas, a qualsevol part d’Europa és que Europa està més connectada a la resta del món en comparació amb Àsia. El que vull dir és que Europa està més connectada a Amèrica del Sud, a Àfrica i als Estats Units que a Àsia. Àsia està més interconnectada amb ella mateixa que Europa amb altres països del món. Potser és per la proximitat que tenim d’Àfrica o per la llengua semblant que parlem en comparació amb la gent de l’Amèrica del Sud. A més de la trajectòria comercial més llarga.

El problema ara és que, tenint en compte que ara és la Xina que és internacional, les connexions amb altres països han fet mortal brot a la Xina per a la resta del món. Actualment, la Xina està més connectada en els negocis que cap altre país. Tot i això, el que sabem fins ara és que les màscares respiradores no ens salvaran, és més important ser rentar-nos les mans i mirar cap a on anem i mantenir un estàndard higiènic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *