• Categories
 • Activitats del novembre a la Biblioteca Municipal

  31/10/2018

  Aquestes són les activitats programades pel mes de novembre de 2018 a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. 

  Cada dilluns REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Cada dilluns CONVERSA EN FRANCÈS . De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Cada dimarts CURS INFORMÀTICA GENT GRAN De 16.00 a 17.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Cada dimecres CONVERSA EN ITALIÀ. De 17.45 a 18.45 h la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Cada dijous CONVERSA EN ANGLÈS. 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Cada divendres CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat ).

  Divendres 2 de Novembre CLUB DE LECTURA DE NARRATIVA . Un any jueu: Viure amb una estrella, de Jirí Weil. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dimarts 6 de novembre , a les  18:30  hores a la  Biblioteca Municipal , trobada amb el diputat David Cid per parlar de temes d’urbanisme i medi ambient, amb la participació d’un representant de la plataforma SOS Costa Brava.   

  Dijous 15 de novembre CONCERT: “ESPERO MERAVELLES”, Homenatge a Montserrat Abelló, poetessa, en el centenari del seu naixement. Acte amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. A càrrec de Mirna Vilasís. A les 20 h a la Casa Irla – Fundació Josep Irla.​

  Divendres 16 de novembre CONFERÈNCIA: Els valors naturals de la Costa Brava i Sant Feliu de Guíxols. A càrrec de Josep Maria Dacosta, biòleg, tècnic del Departament de Medi Ambient. A les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 17 de novembre TALLER: Jocs de teatre exprés. Activitat on es proposarà als nens i nenes jocs d’animació teatral . Gratuït. No cal inscripció prèvia. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Des del 27 de novembre fins el 21 de desembre EXPOSICIÓ: ÀLBUMS IL·LUSTRATS, ideada i coordinada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona en col·laboració amb l’Oficina de difusió de la Diputació de Girona i comissariada per Montse Vila. Cinquanta àlbums il·lustrats distribuïts entre els diferents plafons amb explicacions, també es podran visualitzar àlbums il·lustrats animats. Al vestíbul de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit durant el seu horari d’obertura.

  Dimecres 28 de novembre CLUB DE LECTURA: Llegir el teatre, Afanys d’amor perduts, de William Shakespeare. El director Pere Planella, cofundador del Teatre Lliure i de Zitzània Teatre, celebra aquesta temporada el cinquantè aniversari com a director escènic, dirigint una de les comèdies més refinades de Shakespeare, coetània d’El somni d’una nit d’estiu i Romeu i Julieta. A càrrec de la coordinadora del Club, Elena Avellaneda Noguera. A les 20.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.


  Agenda d’activitats Gener 2018 a la Biblioteca

  02/01/2018

  Aquestes són les activitats que ha programat la Biblioteca Pública Octavi Viader per aquest mes de gener. 

   

  Cada dilluns REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Cada dilluns CONVERSA EN FRANCÈS. De 16.30 a 17.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

  Cada dimarts CURS INFORMÀTICA GENT GRAN De 16.00 a 17.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

   Cada dijous CONVERSA EN ANGLÈS. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Lluna Porta. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

  Cada dijous CODECLUB: Programació d’ordinadors per a nens i nenes de 10 a 12 anys. Aprendre els fonaments de la programació a través de l’estimulació de la creativitat dels infants. De 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

  Cada divendres CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

  Fins al 9 de gener de 2018, EXPOSICIÓ: EXPO “Polvorins. Fotografies de Carlos Palacio”. Amb aquest reportatge fotogràfic, el gironí Carlos Palacio ens endinsa en el dia a dia de la comunitat gitana del barri disseminat dels Caputxins. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

  Divendres 12 de gener
  CLUB DE LECTURA:
  La mujer de la arena, de Kobo Abe. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 13 de gener
  TALLER:
  Taller de creació d’un atrapasomnis. Amb l’Alba Navarro. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 13 de gener
  PRESENTACIÓ DE LLIBRES:
  El poemari Fragàncies, de Susana Pérez. Lectura de poemes i acompanyament amb guitarra. També es presentarà el llibre de relats curts Big Bang amor, de Pep Cassany amb lectura d’alguns dels relats. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dimecres 17 de gener
  CONFERÈNCIA: “Fisioteràpia de Sòl Pèlvic (SP): Prevenció i Rehabilitació”. A càrrec de Núria Fuentes Falgàs i Laura Trujillo, Diplomades en Fisioteràpia, com a ponents. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Divendres 19 de gener
  CONFERÈNCIA: “L’important efecte del canvi climàtic i les espècies del fons marí de Sant Feliu”. A càrrec de Joaquim Garrabou de l’Institut de Ciències del Mar – CSIC. Conferència organitzada per l’àrea de Medi Ambient. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Divendres 26 de gener
  PRESENTACIÓ DE LLIBRE:
  El jardí de les delícies, de Joaquim Pijoan. Continuació del llibre de memòries “Tempus fugit” d’aquest escriptor cristinenc. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 27 de gener
  TALLER: Taller de creació de mòbils. Amb l’Alba Navarro. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 27 de gener
  HORA DEL CONTE: “El peix irisat”
  és un conte amb titelles il·lustrades que narra la història del peix més bonic. A través del que li passa al Peix Irisat s’explica la importància de compartir, de no ser egoista i del benestar de fer les coses ben fetes. Per a nens i nenes a partir de 2 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.


  Agenda electoral d’actes de campanya 21D

  08/12/2017

  En aquest post anirem actualitzant els actes que tinguin lloc a la nostra ciutat, referents a les eleccions al Parlament del 21 de Desembre.

  Dimarts 19 de desembre

  Dimarts a les 19 a la Biblioteca Municipal, Jaume Barberà, director de Singulars a TV3, que participa en la campanya de Catalunya en Comú Podem en aquestes eleccions serà a la nostra ciutat amb el cap de llista per Girona, Llorenç Planagumà,  la candidata Sònia Pujol i el regidor ganxó Jordi Lloveras.

   

   

  Dissabte 16 de desembre

  Aquest dissabte, Junts per Catalunya porta el President Artur Mas al Teatre per fer el gran míting de campanya a Sant Feliu. L’acompanyaran la candidata Gemma Geis i el candidat Jordi Soler (alcalde de Calonge), i també la ganxona Cristina Vicens.  L’acte s’iniciarà a les 20h. 

   

  Divendres 15 de desembre

  Aquest divendres dia 15, a partir de les set de la tarda, en el Centre Cívic Vilartagues,  acte de Catalunya En Comú-Podem. La formació d’esquerres vol decidir sobre tots els assumptes, el territorial per suposat, però també vol recuperar sobiranies en qüestions estratègiques com són l’energia, l’aigua, l’alimentació o poder decidir sobre el propi cos. Per parlar d’aquests i altres afers, CEC-P porta Eugènia Pascual i Inma Montre, les dues primeres candidates per Girona, i Víctor Catalán, també membre de la llista per Girona, als quals acompanyarà el regidor ganxó Jordi Lloveras.

   

   

  La CUP també celebrarà un acte electoral de caire popular aquest divendres 15. Es tracta d’un míting  en què hi intervindran Albert Sunyer, membre del Partit Pirata i membre de la llista de la CUP, juntament amb Joan Bou,  candidat per Girona. També hi prendran part diversos membres de CUP Guíxols. L’acte comptarà amb actuacions musicals a càrrec de Clica’m, Soufian Isiwan i Navratilova. L’activitat serà a les 16’30 al Parc de la Llibertat (als Pisos Verds).

   

   

   

   

  Diumenge 10 de desembre

  Per diumenge, hi ha programat un acte de la CUP. A les 11 del matí, al Centre Cívic Vilartagues de la Plaça Salvador Espriu, la exdiputada Gabriela Serra i el regidor de Banyoles i número 4 per Girona a les eleccions del 21D, Non Casadevall, acompanyaran diversos membres de la CUP Guíxols. També hi haurà l’actuació musical de Soufian Isiwan.

   

   

  Dissabte 9 de desembre

  Aquest dissabte, 9 desembre, En Comú Podem organitza un acte de campanya a les 12 del migdia a la Placeta Sant Joan, amb la presència dels números 1 i 2 per Girona al Parlament, Llorenç Planagumà i Eugènia Pascual, respectivament.

  “El 21D guanyarem la Generalitat per sortir d’aquesta situació de bloqueig i acabar amb la desigualtat. Perquè si un país és la seva gent, no podem deixar ningú endarrere. Només d’aquesta manera avançarem com un sol poble.” 
   
   

  La campanya d’Esquerra Republicana a les comarques gironines celebra també aquest dissabte 9 de desembre un acte a Sant Feliu de Guíxols. Serà també a les 12 del migdia, i tindrà lloc a la Casa Irla. Hi intervindran el candidat d’ERC per Girona Roger Torrent, la regidora guixolenca Sílvia Romero (també component de la llista d’ERC) i la candidata de les JERC Mariona Villarroya.

   

  Avancem tota la programació primaveral de Cas Romagué

  07/03/2017
  Començant per demà, amb la projecció del partit de futbol FC Barcelona vs Paris Saint-Germain (20:45h), la programació de Cas Romagué, la taverna de la Casa Irla, no para. Aquí us n’avancem la programació fins a principis de juny:

  – Dijous 9 de març, 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND jam folk / country…
  – Divendres 10 de març, 21:00 h. : “La Nit dels Montaditos” & Festa Soul
  – dissabte 11 de març, 19:00 h. : presentació llibre de Joan Gasull “El pacifista que pretenia volar una discoteca” + 21:00 h. : BIGBLACK RHINO (Girona, soul/blues/rock)
  – Diumenge 12 de març, 12:00 h. concert/vermut  : RED PÈRILL (igualada, funk/soul)
  – Dimecres 15 de març, 21:00 h. : QUIZ GENERAL (Joc de preguntes)
  – Dijous 16 de març, 21:00 h. : SAINT PATRICK’S NIGHT! amb LA PUÇA DIATÒNICA (La Bisbal, folk celta)
  – Divendres 17 de març, 21:00 h. : HOLY PINTO (Canterbury, UK, pop punk)
  – Dissabte 18 de març, 21:00 h. : WILL WOOD (Nova Zelanda, country / americana)
  – Dimecres 22 de març, 21:00 h. : SCATTERGORIES (joc de paraules)
  – Dijous 23 de març, 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND jam folk / country…
  – Divendres 24 de març, 21:00 h. : BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION (Bcn, blues)
  – dissabte 25 de març, 19:00 h. : presentació llibre de Jordi Borràs i Antonio Baños “La cara B. Una altre mirada al procés” + 21:00 h. : PRIBIZ (Bcn, indie folk)
  – Dimecres 29 de març, 21:00 h. : QUIZ FREAK (joc de preguntes sobre series, pelis, còmics, etc.)
  – Dijous 30 de març, 21:00 h. : MICRO OBERT vine a tocar les teves cançons!
  – Divendres 31 de març, 21:00 h. : CA VELL (Girona, folk)
  – Dissabte 1 d’abril, 21:00 h. : PETIT (Palma de Mallorca, pop / folk)
  – Diumenge 2 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb AUSTIN MILLER (USA, folk d’autor)
  – Divendres 7 d’abril, 21:00 h. : ALICIA CALZADA (St Feliu, presentant el seu disc “Homenatjant”, que conté versions de cançons interpretades per homes entre els anys 60, 70 i 80)
  – Dissabte 8 d’abril, 19:00 h. : presentació llibre Jordi Finestres “Retrat d’un magnicidi” + 21:00 h. : LES CRUET (Montseny, punk alegre-furiós)
  – Diumenge 9 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut ye-yé amb The LLAMPS (Perpinyà, pop psicodèlic)
  – Dijous 13 d’abril, 21:00 h. : SWAGGER BLUES (Girona, blues)
  – Divendres 14 d’abril, 21:00 h. : JACK GRELLE (Missouri, USA, country/folk)
  – Diumenge 16 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb MARIA BETRIU TRIO(standards de jazz i bossanova en català)
  – Dijous 20 d’abril, 21:00 h. : COPA LOTUS duo (Vilanova, pop/country)
  – Divendres 21 d’abril, 21:00 h. : ANARI (Euskadi, folk)
  – Dissabte 22 d’abril, 21:00 h. : MARTA DELMONT (Bcn, americana/country-rock)
  – Diumenge 23 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb BIUTYSOUL (St Feliu, versions de soul)
  – Dijous 27 d’abril, 21:00 h. : DANIEL DE VITA (Argentina, blues)
  – Divendres 28 d’abril, 21:00 h. : LUIS GONZALEZ TRIO (St Feliu/Girona, jazz amb groove)
  – Dissabte 29 d’abril, 21:00 h. : HAVANERA SURF (Montmeló, havaneres a ritme de surf)
  – Diumenge 30 d’abril, 21:00 h. : DANIEL ARDURA (Igualada, cantautor alternatiu) & IBON RG (Euskadi, música d’avantguarda)
  – Divendres 5 de maig, 21:00 h. : GIPSY NUR PROJECT (França/Bcn, chanson francesa)
  – Dissabte 6 de maig, 21:00 h. : HOBO BLUES DUET (Montpellier, blues)
  – Diumenge 7  de maig, 12:00 h. : concert / vermut amb JOAN S. ALMANSA (Bcn, cançó d’autor)
  – Dijous 11 de maig, 21:00 h. : GRU GRÜ (Montpellier, free jazzcore)
  – Divendres 12 de maig, 21:00 h. : QUICKSAND REMEDY (Bcn, indie pop)
  – Dissabte 13 de maig, 21:00 h. : BACK ON TIME (St Feliu, covers de clàssics) &MARTÍ OLIVER (Bcn, cantautor)
  – Divendres 19 de maig, 21:00 h. : ATOMIC LEOPARDS duet (Bcn/Blanes, rock&roll 50’s)
  – Dissabte 20 de maig, 21:00 h. : HOWLIN’ DOGS (Girona, blues psicodèlic)
  – Diumenge 21 de maig, 12:00 h. : concert / vermut amb CHRIS SNELGROVE(Canadá, folk punk) & MARLON DEAN CLIFT (Platja d’Aro, indie folk)
  – Divendres 26 de maig, 21:00 h. : JAM SESSION de l’ESCOLA MUNICIPAL de MÚSICA
  – Divendres 2 de juny, 21:00 h. : The BLUES AGAINST YOUTH (Itàlia, one man blues orchestra)
  – Per confirmar: setembre 2017, CHRIS STAPLES (USA, pop)
  Tots els concerts gratuïts, amb donació voluntària.


  Programació cultural de la taverna Cas Romagué de la Casa Irla

  08/04/2016

  La taverna Cas Romagué, de la Casa Irla (C/Algavira 65-69) ha programat un seguit de concerts i activitats culturals per aquest mes d’abril i està treballant en al dels propers mesos.

  De moment la programació és la següent:

  – Divendres 8 d’abril, 21:00 h. : KORNEIEV (Girona/St Feliu, indie rock)
  – Diumenge 10 d’abril, 17:00 h. : MARC CLOS TRIO: TRAMONKTANA: la música de Thelonious Sphere Monk (jazz). Oriol Casadevall: Contrabaix, Josep Perxés: Piano, Marc Clos: Bateria
  – Dijous 14 d’abril, 21:00 h. : MIKE NOEGRAF (Lyon, França folk)
  – Divendres 15 d’abril, 21:00 h. : PABLO GUEVARA (Brasil/Bcn, flamenco)
  – Dissabte 16 d’abril, 21:00 h. : The ATOMIC LEOPARDS Trio (Bcn/Blanes, rockabilly)
  – Diumenge 17 d’abril, 17:00 h. : 13th MAGIC SKULL (Palafrugell, surf)
  – Dijous 21 d’abril, 21:00 h. : Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND
  – Divendres 22 d’abril, 21:00 h. : RUN ON SENTENCE (Portland, USA, indie-soul-folk)
  – Dissabte 23 d’abril, 21:00 h. : STEVE SMYTH (Austràlia, rock)
  – Dimecres 27 d’abril, 21:00 h. : QUIZ FREAK: Joc de preguntes de temàtica freak (series, pelis, cómics, dibuixos, etc…). Col·labora: AroCinema
  – Dijous 28 d’abril, 21:00 h. : COUSIN BONELESS (USA, street folk) & NOMAD MOUNTAIN OUTLAWS (USA, folk/gipsy)
  – Divendres 29 d’abril, 21:00 h. : JAM de l’Escola Municipal de Música
  – Dissabte 30 d’abril, 21:00 h. : GRATEFUL BLUES BAND (Girona, blues, presentant el nou disc Waitin’ No Mo’)
  – Diumenge 1 de maig, 21:00 h. : PETER PIEK (Alemanya, folk/pop)
  – Divendres 6 maig, 21:00 h.: ALONDRA GALOPA (Granada, indie pop)
  – Dissabte 7 de maig, 21:00 h. : SIMON KEMPSTON (UK, folk)
  – Divendres 13 de maig, 21:00 h. : NADIA REID (Nova Zelanda, nou folk)
  – Diumenge 15 de maig, 17:00 h. : PHIL RIZA (França, blues folk)
  – Dissabte 21 de maig, 21:00 h. : MAX GARCIA CONOVER (Portland, USA, folk)
  – Dissabte 28 de maig, 21:00 h. : PËSH (Torelló/Bcn, indie-folk)
  – Divendres 3 de juny, 21:00 h. : PATCH (Bcn, rock abrassiu) & ASK THE DUST (St Feliu, freak folk)
  – Dissabte 4 de juny, 21:00 h. : SUNDAY SOFA PICKERS (Bcn, country & bluegrass)
  – Divendres 17 de juny, 21:00 h, : VOL MENOR (Calonge, folk pop), presentació el disc “Sons d’un món que dorm”
  – Divendres 8 de juliol, 21:00 h. RAMÓN ARAGALL (Bcn, pop)
  Tots els concerts gratuïts, amb donació voluntària.

  La Casa Irla segueix apostant pels concerts en l’inici de 2016

  30/12/2015
  La Taverna Cas Romagué de la Casa Irla, regentada ara per l’activista cultural d’origen irlandès Kevin Abbott, continua programant concerts per a l’inici de l’any 2016. L’agenda de la taverna pel gener és la següent:

  – Dijous 31 de desembre, 23:00 h.: The PARTY TO END ALL THE PARTIES: Sessió de ball amb Dj Noir i Dj Lu.

  – Dissabte 2 de gener, 21:00 h.: XAVIER CALVET (St Feliu, indie folk, cantant de Bullitt i Saint Tropez) & Dj NOBI (pop i rock dels 80’s i 90’s)
  Balsarenyenc de naixement, ganxó d’adopció, Xavier Calvet toca i canta a bandes com Bullitt, on fa indie/hardcore, o Saint Tropez, en la seva faceta més pop, i a part, en el seu projecte en solitari d‘indie folk, abans conegut com a Lazy Juo, ara amb el seu nom, fa cançons que et poden recordar a Ben Gibbard, els Foo Fighters més tranquils, Promise Ring, Jimmy Eat World, i amb un toc de pop anglès.

  – Diumenge 3 de gener, 20:00 h.: RYAN BOLDT (Canadà, indie folk, cantant dels Deep Dark Woods)
  Boldt és el cantant i compositor dels The Deep Dark Woods, amb els quals elabora belles cançons íntimes que s’omple de tradicions que es troben en llocs com la música folk anglesa, el country blues, i el rhythm and blues dels anys 60’s. Va néixer als grans prats canadencs, a Saskatoon, però es va mudar a Chemainus, a la Columbia Britànica quan tenia 19 anys, i és on va començar a escriure cançons.

  – Dimecres 6 de gener, 21:00 h.: VINYL NIGHT. Audicions d’àlbums clàssics

  – Dijous 7 de gener, 21:00 h.: Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND. La jam més boja.

  – Divendres 8 de gener, 21:00 h.: The FLAT PACK (Bcn, Hot blues, early jazz and hillbilly)
  Després del seu exitós concert a la Plaça del Mercat, tornen els Flat Pack amb el seu ritme frenètic per ballar.

  – Dissabte 9 de gener, 21:00 h.: Festa Swing & Lindy Hop.
  Vine a gaudir de la música swing i del Lindy Hop per primer cop a la Casa Irla. Bona música dels anys ’30 i d’aquest ball que està tant de moda a la província. Per a ballar i combatre el fred d’hivern.

  – Diumenge 10 de gener, 17:00 h.: GIANNI GAGLIARDI & LUÍS GONZÁLEZ TRIO (NYC & Girona, jazz)
  El trio va néixer el 2008 de la necessitat d’una formació experimental en la qual aplicar i posar a prova els seus coneixements, inquietuds i musicalitat dels tres components. El trio és un grup actiu a l’Estat amb una gran quantitat de concerts i han gravat sis àlbums. Luis González Trio i el gran saxofonista Gianni Gagliardi, que viu a Nova York, estan fent una gira conjunta. Ells han gravat junts un nou CD a Nova York amb composicions originals i arranjaments amb el flamenc i la influència de la música espanyola.

  – Dimecres 13 de gener, 21:00 h.: QUIZ MUSICAL. Jocs de preguntes i respostes per equips.

  – Dijous 14 de gener, 21:00 h.: OPEN MIC o Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons.

  – Divendres 15 de gener, 21:30 h.: SUEÑO DE CAPRICORNIO (St Feliu, rock) concert 50 SUEÑOS
  A mig camí entre el pop i el rock, Sueño de Capricornio ens ofereix bàsicament cançons: per escoltar, per ballar o per somiar. Darrere d’elles, Juli Comes, compositor i cantant, ens apropa al seu món. Un món que potser no sigui tan diferent al dels altres, només que adornat amb música i lletres.

  – Diumenge 17 de gener, 17:00 h.: KINSALE (Terrassa, folk / pop)
  Kinsale es presenta com un duet elegant, innovador i molt sorprenent. La calidesa de les cançons, la majoria en anglès i de sonoritat acústica, converteixen la proposta en molt propera i agradable. La seva joventut, 19 i 20 anys, sorprèn per la manera de prendre’s la interpretació de les cançons i la importància que donen a l’afinació de les veus.

  – Dimecres 20 de gener, 21:00 h.: VINYL NIGHT. Audicions d’àlbums clàssics

  – Dijous 21 de gener, 21:00 h.: Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND. La jam més boja.

  – Divendres 22 de gener, 21:00 h.: NACHO ALONSO & MARTA ROSÉS. Concert entre amics. (Soul, blues, rock & pop)

  – Dimecres 27 de gener, 21:00 h.: QUIZ MUSICAL. Jocs de preguntes i respostes per equips.

  – Dijous 28 de gener, 21:00 h.: OPEN MIC o Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons.

  – Divendres 29 de gener, 21:00 h.: GRATEFUL BLUES (Girona, blues)
  Grateful Blues neix l’any 2006 com a format de duet acústic de country blues, en retrobar-se aquests dos músics després d’una dècada d’aventures individuals. Manel Rost va viure nou anys al sud dels Estats Units, de Texas a New Orleans. Allà va formar part de l’escena habitual de Memphis Tennesse col.laborant amb músics com Richard Johnston o la cantant i contrabaixista Amy LaVere. Lluís Figueras va viure durant deu anys a Irlanda. Va formar part de la Rob Strong Band i la Mary Stokes Band, entre molts altres projectes, tocant a la majoria de festivals de blues tant d’Irlanda com d’Europa. Ha acompanyat músics com Billy Boy Arnold, Eddy King, o Angela Brown.

  – Diumenge 31 de gener, 17:00 h.: QUICO TRETZE (Igualada, folk acústic) & NAVRATILOVA (St Feliu, cantautor folk de talent limitat)
  QUICO 13: Diplomat en Enginyeria Industrial i Tècnic de so (d’estudi i de directe) i també guitarrista de formacions musicals. De la passió per la música m’esdevé la necessitat d’escriure per tal d’expressar emocions que em col·lapsen… Inspirat en milers de lletres de cançons, escriu els texts com si fossin melodies, seguint un tempo interior que fa renunciar a qualsevol mètrica imposada.
  NAVRATILOVA: des de Sant Feliu de Guíxols, alter-ego musical de l’Agus Segura, també als folkies Ask The Dust. Cantautor de talent limitat, sempre amb la seva guitarreta de 100 pessetes, i ,sobretot, combatiu i exempt de drets a SGAE. Navratilova és la seva faceta més intimista, minimalista i hippy.

  Tots els concerts a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69, de Sant Feliu de Guíxols. Gratuïts / donació voluntaria


  Diumenge, trobada de motos dels Pirates

  01/10/2015
  L’agrupació Pirates Moto Club de Sant Feliu de Guíxols organitza la dotzena trobada de Motos el proper diumenge 4 d’octubre al Passeig del Mar. Són els únics pirates que no arriben per mar, sinó sobre dues rodes.
  El programa de la dotzena trobada comença amb les inscripcions, entre les 9 i 11 del matí. Seguidament es fa una Ruta Pirata. S’ha previst un Concurs Fotogràfic, amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica. A les 13h es fa un pica-pica i lliurament de trofeus, i el sorteig d’un cap de setmana a la Costa Brava.
  Podeu sol.licitar més informació als telèfons 617 782 735 i 650 962 333

  “Animals de companyia”, aquest dissabte al Teatre

  El proper dissabte 3 d’octubre a les 21 hores al Teatre Auditori Narcís Masferrer es podrà presenciar l’obra teatral Animals de companyia, amb la interpretació d’Eduard Buch, Jacob Torres, Sara Espígul, Estel Solé i Martina Tresserra.

  L’obra es basa en una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat…

   

  Venda d’entrades a l’oficina de turisme owww.codetickets.com/teatre-auditori-narcÍs-masferrer/ca/web/13/

   


  El festival alternatiu de l’Atzavara Club

  15/07/2015

  Primer de tot, s’ha de donar l’enhorabona a Atzavara Club per l’esforç que fa en organitzar concerts setmana rere setmana, alguns dels quals boníssims. Per la seva continuïtat i constància, haurien de tenir algun premi meritós per part de la Casa de la Vila. Fins i tot, m’atreviria a dir que ja fan ombra al Festival de la Porta Ferrada, doncs aquest només es fa a l’estiu, mentre que Atzavara està lluitant tot l’any. Que tot sigui per la música i en reconeixement als músics.

  Aquest mes de juliol, doncs, Atzavara Club s’hi ha dedicat de ple. Fins i tot, ha fet un prospecte en blanc i negre. El 10 de juliol, per exemple, com es pot veure a la fotografia, vam tenir a la Plaça del Mercat Miles Oliver fent el seu dark-folk de París. A continuació, al mateix lloc, van actuar els Absolut Never, també de París, amb la seva música alternativa. L´11 de juliol, també a la Plaça del Mercat de Sant Feliu, Cody Dillon, de Sydney (Austràlia), ens va mostrar el seu country-folk. Després, a la Sala de l’Atzavara Club, es van commemorar els vint anys de No More Lies, tots ells ganxons, amb un concert en què es van acompanyar, seguidament, dels Nueva Vulcano, també molt coneguts per les nostres contrades. I el diumenge 12 de juliol van venir  Paz Gitana a la Plaça del Mercat (gipsy-pop mexicà i xilè).

  Aquesta propera setmana, Atzavara es torna rockabilly i hillbilly. Per exemple, el divendres 17 de juliol, a partir de les 9 de la nit a la Plaça del Mercat, tindrem als Atomic Leopards fent versions molt conegudes de rockabilly. I el diumenge 19 de juliol, havent passat la ressaca del dissabte amb Sopa de Cabra dins el Festival Porta Ferrada, també a la Plaça del Mercat, actuarà el grup de hillbilly Flat Pack, fent moltes versions conegudes a plaer de qui conegui aquest món musical. El dilluns 20 de juliol, a partir de les 21:30 a la Sala Atzavara, han organitzat una actuació psicodèlica amb els Goizilla (en què hi col·labora Arocinema). I, entrant als últims dies de juliol, concretament el dia 27, a la Sala Escorxador actuarà un grup molt bo de Punk-Rock celta, els australians The Rumjacks i, com a teloners, Las Malas Influencias de Sant Feliu –un concert que us recomanem pels qui tingueu “ganes de marxa”.


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies