• Categories
 • Es van lliurar els premis del XIII Concurs de Teatre Amateur

  19/05/2018

  El dissabte 5 de maig l’Ajuntament de la ciutat i l’Agrupació Teatral Benet Escriba van lliurar els Premis del XIII Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols. 

  La votació popular va posicionar en primer lloc “Mentiders” (9,551), el segon premi va ser per “La gàbia buida” (9,504) i el tercer per “Toc-Toc” (9,312). Van quedar com a finalistes “L’auca del senyor Esteve” (9,125) i “Sóc una nena” (9,054). 

  A la categoria de millor escenografia, il·luminació i vestuari, el primer premi el va aconseguir Impuls Teatre per “La Gàbia buida”. Nominats: Joventut de la Faràndula per “Mentiders”, Impuls Teatre per “La gàbia buida” i Inestable Ceretana per “Toc-Toc”.

  Pel que fa a millor vestuari, es va guardonar amb el primer premi Quatre per quatre per “L’auca del senyor Esteve”. Nominats: Quatre per Quatre per “L’auca del senyor Esteve”, Sala Cabanyes per “Demà coneixeràs en Klein” i Joventut de la Faràndula per “Mentiders”. 

  El primer guardó a millor actriu en paper de repartiment va ser per Teresa Pérez de Rozas en el paper de “Maria” a “Toc-Toc”. El segon premi per Carmina Pla en el paper de “Gronya“ a “Mentiders” i el tercer per Núria Vallelado, Maria Mundet i Lourdes Fernández, les “3 Maries” de “L’Auca del Senyor Esteve”. Nominades: Carmina Pla en el paper de “Gronya” a “Mentiders”, Teresa Pérez de Rozas en el paper de Maria a “Toc-Toc”, Núria Vallelado, Maria Mundet i Lourdes Fernández a les “3 Maries” de “L’Auca del Senyor Esteve”, Mar Mitjans en el paper de la “Senyora Martin” a “La cantant calba” i Maria Font en el paper de “Sra. Trunsbull” a “Sóc una nena”. 

  Com a millor actor en paper de repartiment, el primer premi va ser per a Joan Montiel en el paper de “Pep” a “Toc-Toc”. El segon premi per Oscar Palomino en el paper de “Ned” a “Toc-Toc” i el tercer per Arnau Solsona en el paper de “Shandy” a “Mentiders”. Nominats: Oscar Palomino en el paper de “Ned” a “Toc-Toc”, Guillem Vinyes en el paper de “Sr. Martin” a “La Cantant Calba”, Joan Montiel en el paper de “Pep” a “Toc-Toc”, Arnau Solsona en el paper de “Shandy” a “Mentiders” i Salvador Pardo en el paper de “Sr. Pau” a “L’auca del senyor Esteve”. 

  La primera premiada a millor actriu principal va ser Mireia Pons en el paper de “Laura” a “La Gàbia Buida”. El segon premi va ser per Montse Cussachs en el paper de “Executiva” a “Demà coneixeràs en Klein” i el tercer per Lidia Curto en el paper de “Natàlia Stepànova” a “El Prometatge”. Nominades: Montse Cussachs en el paper de “Executiva” a “Demà coneixeràs en Klein”, Lidia Curto en el paper de “Natàlia Stepànova” a “El Prometatge”, Eva Moreno en el paper de “Victòria” a “La Gàbia Buida”, Mireia Pons en el paper de “Laura” a “La Gàbia Buida” i Maria Conillera en el paper de “Sra. Smith” a “La Calcant Calba”. 

  El primer guardó a millor actor principal va ser per Jaume López en el paper de “Blunt” a “Mentiders” i el primer premi Ex Aequo per Oriol Berch en el paper de “Gobbel” a “Mentiders”. El segon premi el va aconseguir Ernest Castañé en el paper de “Actor” a “Cansalada Cancel•lada” i el segon guardó Ex Aequo per Toni Garrich en el paper de “Director” a “Cansalada Cancel•lada”. El tercer premiat va ser Xavi Piguillem en el paper de “Camilo” a “Toc-Toc”. Nominats: Toni Lucas en el paper de “Ramon” a “La Gàbia Buida”, Xavi Piguillem en el paper de “Camilo” a “Toc-Toc”, Miquel Noguera en el paper de “L’avi Esteve” a “L’auca del senyor Esteve”, Ernest Castañé en el paper de “Actor” a “Cansalada Cancel•lada”, Oriol Berch en el paper de “Gobbel” a “Mentiders”, Toni Garrich en el paper de “Director” a “Cansalada Cancel•lada” i Jaume López en el paper de “Blunt” a “Mentiders”. 

  El premi especial del Jurat a la millor dicció i vocalització el va obtenir el Grup de Teatre Amics de les Arts per “Cansalada Cancel·lada”. Nominats: Impuls Teatre per “La gàbia buida”, Grup de Teatre Amics de les Arts per “Cansalada Cancel·lada” i Inestable Ceretana per “Toc –Toc”.

  Quant a millor direcció, les guardonades amb el primer premi van ser Mar Puig, Pepa Montes, Mariona Morral i Roser Anglada per “Sóc una nena”. En segona posició, Xavi Piguillem per “Toc-Toc” i , a la tercera, Albert González per “Mentiders”. Nominats: Jordi Riera per “La Gàbia Buida”; Mar Puig, Pepa Montes, Mariona Morral i Roser Anglada per “Sóc una Nena”; Xavi Piguillem per “Toc-Toc”, Albert González per “Mentiders” i Maria Miralda per “Cansalada Cancel•lada”. 

  Gatud’Ullastrell va ser la millor companyia premiada per “Sóc una nena”. En segon lloc com a millor companyia s’hi va situar Joventut de la Faràndula per “Mentiders”. El tercer guardó va lliurar-se a Quatre per Quatre per “L’auca del senyor Esteve”. Nominats: Joventut de la Faràndula per “Mentiders”, Gatud’Ullastrell per “Sóc una Nena”, Quatre per Quatre per “L’Auca del Sr. Esteve”, Inestable Ceretana per “Toc-Toc” i Impuls Teatre per “La Gàbia Buida”. 


  Cartell de participants al XIII Concurs de Teatre Amateur

  28/08/2017

  El Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols arribarà enguany a la tretzena edició, consolidant-se dins el panorama català d’arts escèniques no professionals. El concurs es celebrarà els diumenges alterns durant sis mesos, d’octubre de 2017 a març de 2018.  

  Des de l’Agrupació Teatral Benet Escriba esperen que el públic gaudeixi del nivell de les obres, i en to humorístic afegeixen que “aquest any ens hi hem mirat una mica més perquè és la 13a edició, i aquest número té mala fama”. 

   

  La programació 

   

  Diumenge 8 d’octubre de 2017 a les 6 de la tarda

   SÓC UNA NENA

  Autor: Creació pròpia

  Direcció : Mar Puig, Pepa Montes, Mariona Morral i Roser Anglada

  GRUP AMICS DEL TEATRE d’Ullastrell

   

  La Matilda és una nena molt especial que ha tingut la mala sort de néixer en una família gens habitual i que no se l’estima gaire. La seva professora la vol ajudar, però la cruel directora de l’escola s’hi oposa rotundament. La petita Matilda ajuda tots els seus companys de l’escola i tots els que l’envolten.

   

  Diumenge 22  d’octubre de 2017 a les 6 de la tarda

   TOC -TOC

  Autor: Laurent Baffie

  Direcció: Xavi Piguillem

  INESTABLE CERETANA DE TEATRE  de Puigcerdà

  Sis personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta del Dr. Cooper, eminent neuropsiquiatre, amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Però el doctor no acaba d’arribar. Des del màxim respecte per una malaltia que condiciona molt la vida de les persones que la pateixen, encarem aquesta comèdia amb l’única pretensió que passeu una estona divertida. Gaudim-ne!

   

  Diumenge 5 de novembre de 2017 a les 6 de la tarda

   CANSALADA CANCEL·LADA

   Autor: Gerard Vazquez

  Direcció : Maria Miralda

  ELS AMICS DE LES ARTS  de Terrassa

   

   Un actor i un director comencen a assajar un text. L’actor sempre arriba tard, sempre té algun subterfugi. El director no aconsegueix cap resultat, ni la disciplina de l’actor. El text que assagen no hi ha manera d’entendre’l. El procés creatiu no arriba a iniciar-se. Dos personatges fracassats que no aconsegueixen tirar endavant res del que es proposen. Amb humor absurd, personatges quotidians i situacions “beketianes”, Cansalada cancel·lada ens fa reflexionar sobre la importància que té posar dedicació i amor a tot el que fem diàriament.

   

  Diumenge 3 de desembre de 2017 a les 6 de la tarda

   DEMÀ CONEIXERÀS EN KLEIN

   Autor: Toni Cabré

  Direcció: Joan Peran

  SALA CABANYES  de Mataró

   

  Una comèdia sobre una dona executiva que és víctima d’un brutal “mobbing” per part de la seva empresa. Allunyada de la resta de l’organització, sense personal ni res per fer, lluitarà perquè la situació no la torni boja. Una secretària, una becària i una netejadora seran les còmplices de la seva peripècia. Una obra teatral àcida, irònica i sorprenent.

   

  Diumenge 7 de gener de 2018 a les 6 de la tarda

   VA SER UN HOME EXCEPCIONAL

   Autor: Joan Carles Maldonado

  Direcció: Joan Carles Maldonado

  GRUP TEATRAL L’ERAMPRUNYÀ  de Gavà

   

  La família Morlans Xipre està de dol, el pare és mort. Familiars i amics s’han de trobar al funeral, els fills esperen l’arribada del difunt, el capellà té molta pressa, la vídua no para de menjar, s´ha d’anar a buscar la tieta Frida, els néts no apareixen. Arriba un visitant que ningú coneix i que farà tremolar la família. Hi haurà funeral?

   

  Diumenge 21 de gener de 2018 a les 6 de la tarda

   MENTIDERS

   Autor: Athony Neilson

  Direcció: Albert Gonzalez

  JOVENTUT DE LA FARÀNDULA de Sabadell

   

  Mentiders és una comèdia britànica d’embolics. La història comença quan dos policies anglesos arriben a una casa la nit de Nadal per comunicar a un matrimoni una mala notícia. Però els dos agents, compadits de la parella, expliquen una mentida que s’anirà fent cada vegada més gran fins a provocar situacions hilarants i surrealistes.

   

  Diumenge 4 de febrer de 2018 a les 6 de la tarda

   LA CANTANT CALVA i EL PROMETATGE

  Dues maneres (intel·ligents i diferents) de riure al teatre

   Autors: Eugène Ionesco i Anton Txèkhov

  Direcció :  Llorenç Rafecas

  GRUP DE TEATRE EL CENTRE de Llorenç del Penedès

   

  Primer, amb una obra que és un text emblemàtic del teatre de l’absurd, “La cantant Calva”, els Smith, els Martin, la minyona i el capità dels bombers ens porten per diàlegs a primer cop d’ull incongruents…però amb més d’un sentit ocult.

  La segona és, potser, la millor de les tres obres russes de Txèkhov. Un clàssic de petit format, que narra les peripècies d’una petició de mà entre dues famílies benestants propietàries rurals

     

  Diumenge 18 de febrer de 2018 a les 6 de la tarda

  LA GÀBIA BUIDA

   Autor: Guió propi

  Direccció : Jordi Riera

  IMPULS TEATRE  de Molins de Rei

   

  Dues parelles es reuneixen. El fill d’una d’elles, amb tan sols onze anys, ha fet mal al fill de l’altra quan eren al parc. Decideixen tenir una entrevista per resoldre l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors, tenen un discurs comú de tolerància i comprensió. Però amb la mateixa subtilesa amb què comença la seva conversa, inicien un canvi d’actitud entre ells. Una punyent revelació contra la insatisfacció humana de les seves pròpies vides. Tots contra tots.

   

   Diumenge 18 de març de 2018 a les 6 de la tarda

   EL TRASPÀS

  Premi Recull de Blanes 2017 de teatre al seu autor

   Autor: Eloi Falguera

  Direcció: Eloi Falguera

  PUNT I SEGUIT TEATRE de Terrassa

   

  Mas Perxés d’Agullana, Alt Empordà, febrer de 1939.

  Les tropes de Franco són a un pas d’arribar a la frontera. Què hi fan dos mossos d’esquadra a les portes d’un mas, tot sols? Amaguen algú? Custodien alguna cosa? Deu ser molt important per arriscar-se tant…

  Endinsa’t en un dels episodis més desconeguts del final de la Guerra Civil. Una història de traïcions, passions i visites inesperades, on es qüestiona la moral i la integritat d’aquells que tenen l’obligació de protegir el que és de tots.

    

  Diumenge 25 de març de 2018 a les 6 de la tarda

   L’AUCA DEL SENYOR ESTEVE

   Autor: Santiago Rusiñol

  Adaptació: Santiago Sans i Valls

  Direcció : Frederic Roda

  QUATRE PER QUATRE  de Granollers

   

  Santiago Rusiñol presenta en aquesta obra la saga familiar dels propietaris de la merceria “La Puntual”. Un retrat de la petita burgesia catalana situada en el barri de Ribera de Barcelona a la segona meitat del segle XIX i que el besnét, la tercera generació, trenca en renunciar a la tradició familiar.

   


  “Les tres germanes”, de Txèkhov, es va representar en l’XIè concurs de teatre amateur

  24/02/2016
  El passat 14 de febrer, l’XIè concurs de teatre amateur Ciutat Sant Feliu de Guíxols ens portà un dels clàssics del teatre internacional, Les tres germanes, d’Anton Txèkhov, a càrrec de la companyia Pierrot Teatre de Centelles.
  Estrenada el 1901, aquesta obra del mestre rus és una reflexió naturalista sobre la decadència de la classe social privilegiada de la Rússia de finals del segle XIX.
  L’obra transcorre en una petita vila a la perifèria de Rússia, guarnició militar de províncies, i descriu les vides i aspiracions de la família Prózorov, formada per tres germanes (Olga, Maixa i Irina) i el seu germà Andrei. Una família benestant, insatisfeta i frustrada amb la seva present existència, incapaç de lluitar per acomplir els seus anhels, uns anhels identificats amb la ciutat de Moscou.
  L’ambientació austera però eficient ens emmiralla en un clima dens i encarcarat que l’autor busca. Amb tot, cal dir que la direcció no aconsegueix trobar el ritme exacte que faci fluir una obra difícil de manera excel·lent. I és que Txèkhov és un repte complicat per a tothom, autor d’obres on regna la crítica social amb un aire bastant pessimista, la companyia no va se’n va sortir en l’intent de fer vibrar i emocionar al públic assistent al Teatre Municipal.
  Sempre és admirable la valentia d’una companyia amateur per escollir una obra d’aquesta dimensió interpretativa, en aquest cas, però, la valentia no va venir acompanyada per la comprensió del públic ganxó, que tot i una correcta interpretació coral, tant dels que desenvolupen papers protagonistes com secundaris, va fer evident que l’obra se li feia pesada per la densitat del text. En això, els espectadors també hem de prendre nota del que no fem bé.
  LLUÍS SERRA
  www.benetescriba.cat

   


  El XI Concurs de Teatre Amateur ja té calendari i obres

  06/09/2015

  Ja s’ha fet oficial  la selecció de grups i obres que es presenten al XIè CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS. Les representacions començaran el 18 d’octubre i s’estendran fins el mes d’abril de 2016. Tot seguit us avancem les obres seleccionades i la seva sinopsi.

  Diumenge 18 d’octubre de 2015 a les 6 de la tarda
  KBARRET25
  Creació pròpia
  Direcció musical: Oriol Pidelaserra
  Direcció general: Ermenegild Siñol
  GRUP DE TEATRE FILAGARSA de Molins de Rei
  Kbarret25 és un local de varietés on un elenc de set artistes donen vida a infinitat de personatges.
  Encapçalats per Madame Kiss, la mestressa del local, trobarem a Eros, el mestre de cerimònies,
  la Glamourosa Rubí, la seductora Gata Maula, el transformisme de Gladys, l’humor de Sinatra 
  i la nova estrella La Trepa.
  Junts formen una gran família. I com succeeix en la majoria d’elles hi trobarem friccions, gelos 
  i enveges. 
  L’èxit i la fama són un preuat tresor de llums de neó, on aquests, sovint, ens ceguen i no ens
  deixen veure l’abisme que hi ha darrere el fracàs.
  Diumenge 1 de novembre de 2015 a les 6 de la tarda
  VUIT DONES
  Autor: Robert Thomas
  Direcció: Jaume Fàbregas
  GRUPS DE TEATRE SANT HILARI i LA CLAU de Sant Hilari i Santa Coloma de Farners
  Les aparences a vegades enganyen... 
  De què parlen? Què saben les unes de les altres? Quins secrets amaguen? Es descobrirà la veritat?
  
  Diumenge 22 de novembre de 2015 a les 6 de la tarda
  REVOLT PERILLÓS
  Autor: J. B. Priestley
  Traducció : Jordi Voltas
  Direcció : Joan Antón Rodríguez
  GRUP DE TEATRE FATALITATS de Viladecavalls
  Londres, dècada dels 30. Els Caplan, una rica família, fan un sopar en honor d’una famosa 
  novel•lista. L’aparició d’una capsa de cigarretes fa trontollar l’harmonia que hi ha entre tots ells.
  Coneixem realment la gent que ens envolta?
  És millor dir una mentida pietosa o una mitja veritat, o s’ha d’anar sempre amb l’autèntica veritat
  pel davant? Un canvi insignificant pot fer variar totalment els esdeveniments
  Diumenge 13 de desembre de 2015 a les 6 de la tarda
  COBEJANT EL GENET
  Autor: Josep Mª Simó
  Direcció : Josep Mª Simó
  GRUP ESCÈNIC NAVÀS de Navàs
  Obra d’intriga. La trama principal es mou sota uns paràmetres força concrets. Aquests no són altres 
  que el plaer que proporciona, a determinats éssers humans, poder aplicar els sentiments de venjança
  i cobdícia. A partir d’uns plantejaments, diguem-ne maquiavèl•lics, veiem uns personatges 
  inequívocament marcats pel seu passat, que manifesten els seus sentiments i les seves passions en 
  el marc de la rutinària vida en solitud de dues persones entrades en anys.
  Diumenge 10 de gener de 2016 a les 6 de la tarda
  AMB ELS PIXATS AL VENTRE
  Autor: Creació pròpia
  Direcció: Pep Mª Martínez
  GRUP DE TEATRE PARANYS de Sant Joan de Vilatorrada
  En Phil és un romàntic incorregible que pretén divorciar-se de la seva dona per tal de poder-se 
  casar amb la Julie, una noia que ha conegut mentre viatjava en l’autobús número 49. 
  Entre ells, el seu bon amic George, una assistenta despistada, un bomber i... 
  un sofà, fan que la cosa s’emboliqui de tal manera que tothom ho té difícil per sortir-ne ben parat.
  Tot un reguitzell de confusions, conspiracions i conxorxes fan d’aquesta una obra fresca i dinàmica
  que només vol fer-vos passar una estona agradable.
  Diumenge 24 de gener de 2016 a les 6 de la tarda
  AGNÈS DE DÉU
  Autor: John Pielmeier
  Traducció : Francesc Feliu
  Direcció: Josep Lluís Argemí i Marc Rius
  ENRIC BORRÀS DEL CENTRE PARROQUIAL de Sant Feliu de Llobregat
  Un nadó apareix mort en un convent. Un tribunal hi envia una prestigiosa psiquiatra perquè
  investigui quin és l’origen d’aquell nadó i la seva mort. 
  La investigació la porta fins a Agnès, una novícia que, pel que sembla, va quedar embarassada i va
  matar el nen quan va néixer a causa del xoc emocional que la va tornar boja des de llavors. 
  Però la psiquiatra no entén quin és l’origen de l’embaràs, qui la va deixar embarassada? 
  La mare superiora tractarà d’impedir que la psiquiatra esbrini quina és la realitat que envolta
  Agnès i el seu misteriós embaràs, però hi ha alguna cosa oculta amb què la psiquiatra no comptava,
  una cosa que no arriba a comprendre, un secret amagat més enllà de la lògica...
  Diumenge 14 de febrer de 2016 a les 6 de la tarda
  LES TRES GERMANES
  Autor: Anton Chèchov 
  Direcció: Jordi Arqués
  Ajudant de direcció : Laura Ballesta 
  PIERROT TEATRE de Centelles
  L’Olga, la Maixa i la Irina volen una vida millor. Viuen a la recerca d’un futur diferent. 
  Demà tot serà millor que avui! Però tot gran canvi implica acció. I qui espera, desespera. 
  La línia entre l’esperança i la desil•lusió és molt fina. Extremadament fina.
  Diumenge 28 de febrer de 2016 a les 6 de la tarda
  EL NOM
  Autor: Alexandre de la Patelière i Mathieu Delaporte
  Direcció : Neus Domenech i Joan Vives
  L’ESCOTILLÓ GRUP DE TEATRE de Vilanova i la Geltrú
  Vincent és convidat a sopar a casa de la seva germana Elisabeth i del seu marit Pierre. 
  Claude, un amic de la infància, també hi és present. Vincent explica com ha anat l’examen prenatal
  que li han efectuat a la seva esposa Anna, amb qui tindrà un fill, mentre l’esperen per sopar. 
  A més a més, Vincent confia als seus familiars i amics quin és el nom que han escollit pel nen.
  La disputa que es genera entre els convidats s’intensifica ben aviat, fet que dóna oportunitat 
  al ressorgiment de vells rancors i secrets enterrats i que, de mica en mica, aniran essent revelats.
  
  Diumenge 13 de març de 2016 a les 6 de la tarda
  L’ART DE LA COMÈDIA
  Autors: Eduardo de Filippo
  Direccció : Joan Torrents
  ELS CARLINS DEL CASAL FAMILIAR I RECREATIU de Manresa
  El director d’una modesta companyia de teatre, Oreste Campese, va a demanar ajuda al nou governador
  civil, acabat d’arribar al poble, després de l’incendi de la carpa mòbil on actuava la companyia. 
  Després d’aquesta visita el governador en rep d’altres i l’argument juga a confondre l’espectador,
  que no sap si els visitants són els personatges reals o, en canvi, són actors de la companyia de 
  teatre d’Oreste Campese.
  Diumenge 3 d’abril de 2016 a les 6 de la tarda
  LES NOIES DEL CALENDARI
  Autor: Tim Firth
  Direcció: Pilar Pla
  ACTE QUATRE de Granollers
  El 1998 un grup de dones madures de l’Institut de la Dona d’un poblet del Comtat de Yorkshire, 
  Anglaterra, han decidit el tema de les fotografies del calendari benèfic que fan anualment.
  Aquesta vegada els diners aniran destinats a comprar un sofà per la sala d’espera de l’hospital, 
  en memòria del marit d’una d’elles, mort de leucèmia.
  A la llista de propostes tals com les millors vistes de les esglésies del poble, s’hi afegeix una
  idea impossible: un calendari que, a més a més, mostri dotze dones madures fent les activitats 
  pròpies de l’Institut de la Dona (cuina, brodats, pintura, jardineria...) però amb una 
  particularitat: les dones han d’anar nues. Després de superar no pocs entrebancs la iniciativa té 
  tant d’èxit que finalment es pot finançar tota una ala nova per l’hospital.
  Basada en fets reals, en l’actualitat el calendari ha recaptat més de tres milions de lliures. 
  Una lluminosa comèdia sobre l’amistat
  
  
  		

  “Autokratie” per acabar el certamen

  01/05/2015

  El passat 19 d’abril es clausurà el X concurs de teatre amateur ciutat de Sant Feliu de Guíxols amb la peça Autokratie, a càrrec de la companyia de Sant Feliu de Codines Deixalles 81.
  L’obra tracta els fets verídics que ocorregueren en un centre educatiu d’Alemanya, l’any 1967, quan el professor Ron Jones suggerí als alumnes de dur a la pràctica els principis d’una societat autocràtica. El que va començar com un treball de classe, va acabar derivant cap a la formació d’un grupuscle totalitari i intolerant.
  Aquest episodi, ja traslladat al cinema (“La ola”, 2008) i al teatre, narra i aprofundeix sobre els gèrmens que afavoreixen l’aparició dels totalitarismes i com les societats, tot i haver-los viscut, són capaces de no només no enfrontar-s’hi sinó practicar-ne seguidisme.
  Dividida en dues parts, el text de l’obra, ben mesurat, va afegint capes de tensió. A la primera part se’ns presenten els personatges, es planteja la qüestió i comença l’experiment fins a una consolidació del moviment. A la segona, el moviment ha sortit de l’aula per ocupar l’institut i fins i tot el teatre.
  L’excel·lent muntatge, amb una potent escenografia i una banda sonora més que adequada, aconsegueix congeniar amb el to juvenil que vol reflectir la història.
  També la composició dramàtica dels molts joves que participen a l’obra, tot i que amb problemes per a la correcta comprensió del so des de les butaques, està prou ben dirigida com per transmetre a l’espectador les diferents personalitats que representen. Des del rebel de la classe fins al que sempre s’ha sentit exclòs. Diferents personatges adolescents, enèrgics i profundament manipulables, encaminats a un declivi progressiu cap a la conversió al feixisme.
  Així doncs, amb aquesta obra arriscada i valenta, tant per les dificultats tècniques com per la temàtica que tracta, conclou un any més el concurs de teatre amateur ciutat de Sant Feliu de Guíxols.
  Un cicle de de vuit mesos de bones representacions on hem rigut, hem plorat, passat fred, ens hem emocionat… i on sobretot, hi hem passat bones estones. Perquè el teatre és això. Moltes gràcies a aquells que amb la vostra dedicació ho heu fet possible, i des d’aquest racó també moltes gràcies per deixar-m’hi participar.
  Salut, teatre, i fins l’any que ve!

  Lluís Serra


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies