• Categories
 • Carles Motas, a la concentració dels alcaldes per la democràcia

  16/09/2017

  Aquest matí de dissabte 16 de setembre s’han aplegat a Barcelona la majoria d’alcaldes de Catalunya per fer una crida a la democràcia. L’alcalde guixolenc, Carles Motas, no ha estat l’excepció i ha acudit a la trobada de batlles favorables al referèndum, la majoria dels quals van ser citats a declarar per la Fiscalia de l’estat en haver signat un decret de suport polític a l’1-O. 

   

  L’acte, convocat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), a les quals pertany Sant Feliu de Guíxols,  ha tingut lloc a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, on tenen la seu l’Ajuntament de la capital catalana i la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu, els màxims mandataris d’ambdues institucions, Ada Colau i Carles Puigdemont, han rebut la resta de batlles de Catalunya concentrats allí, juntament amb el vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras i la Presidenta del Parlament Carme Forcadell. 

  L’acte ha constat de dues parts: primer, a les 11, Colau ha rebut a l’Ajuntament de Barcelona els seus homòlegs amb un discurs, juntament amb les alcaldesses de Badalona i Girona, i l’alcalde d’Amposta. Després, a les 12, Puigdemont els ha anat a buscar i amb els tots els alcaldes menys Colau han travessat la plaça de Sant Jaume fins al Palau de la Generalitat, on a la Galeria Gòtica ha tingut lloc l’acte en què han participat el president de l’ACM, Miquel Buch, i la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras. 

   

   

   

   

   

   


  Primera ordre del Rei Carnestoltes: mantejar l’alcalde

  24/02/2017

  Sant Feliu va viure ahir una intensa nit  de Carnaval i una festa de Dijous Gras al pavelló.  Els primers a encendre la flama foren els membres de Mistreet Dance Studio, amb una sèrie de coreografies de hip-hop i música urbana. En una gala conduïda pel periodista  ganxó  Jordi Sunyer, els presents van poder viure el traspàs de poders entre la colla dels Trempats fins a la nova dels Kintus, amb el seu rei Tutanka-Mon (Ramon Tornabells). Una celebració que va comptar amb una entrada triomfal dels nous reis, un discurs despolititzat i en positiu sobre el carnaval i les colles, que va acabar amb l’alcalde “mantejat” pels membres dels Kintus, per ordre del màxim mandatari: El Rei Carnestoltes.

   

   


  Declaracions de l’alcalde sobre l’afer de la crema de cotxes

  03/01/2017

  La crema d’una desena de cotxes ha posat en guàrdia tant la policia com l’Ajuntament. Des del 28 de desembre, quan es va produir el primer foc, s’han cremat sis vehicles, quatre més han quedat afectats i també s’han cremat dos immobles. Tots els focs han estat intencionats i les investigacions apunten a revenges entre traficants de drogues a petita escala que actuen al municipi.

  Tots els propietaris dels vehicles implicats són d’origen marroquí, és per això que l’Ajuntament ha demanat la col·laboració de la comunitat islàmica de la ciutat per aturar aquest brot de delinqüència.

  Motas va voler donar un missatge de tranquil·litat. “Aquest és un fet molt puntual i que des del primer moment s’està investigant.” L’alcalde sosté que s’ha incrementat la vigilància per frenar aquest tipus de fets. “Volem ser molt decisius, perquè cal eradicar de manera contundent aquests actes”, afirma Motas. Sobre els motius dels incendis, el batlle no descarta ni confirma que es tracti d’un afer de drogues, però diu que la investigació està ben encaminada i que “aviat” hi haurà novetats. Motas reconeix que a la població actuen “de manera reiterativa” petits delinqüents i que, a més, són menors. “Aquests delinqüents estan identificats i causen molèsties”, sosté, i per això demana més rigor a la justícia per evitar que tornin a delinquir.

  A banda de la policia, l’Ajuntament també està buscant altres vies per solucionar aquest problema. “Estem buscant la via del diàleg amb les comunitats del municipi perquè aquests fets acabin sent història”, expressa l’alcalde. En aquest sentit, també va voler transmetre el missatge que “viure a Sant Feliu, o al nostre país, suposa fer-ho sota unes normes de convivència, i qui no estigui avesat a aquestes normes no hi té cabuda”. “Volem ser contundents amb la investigació policial i la via del diàleg”, adverteix. És per això que des de l’Ajuntament volen “posar-hi fre” demanant la col·laboració de la comunitat musulmana.

  D’altra banda, ahir a la tarda hi va haver una reunió a porta tancada entre membres de l’Ajuntament, entre ells l’alcalde, i comandaments de la Policia Local i els Mossos. A la trobada hi estaven citats representats de la comunitat islàmica. En una nota feta pública després de la reunió, Carles Motas va voler expressar que les situacions com les viscudes “són preocupants”, i que l’Ajuntament i la policia “posaran tots els recursos per investigar els casos i contribuir a resoldre’ls sense dilacions”.

  Finalment, Motas va recordar ahir que l’Ajuntament té previst augmentar la “seguretat passiva” al municipi amb la instal·lació de càmeres de vigilància. El pressupost del 2017 ja preveu invertir 80.000 euros per a la instal·lació de càmeres que no només enregistraran les matrícules dels vehicles que entrin i surtin del municipi sinó que també gravaran la via pública. L’objectiu és que les cinc primeres càmeres ja estiguin funcionant abans de l’estiu i que, a final del 2017, ja se n’hagin instal·lat, una quinzena.

   

  Font: El Punt-Avui


  El govern veta Tribuna Ganxona i no el considera un mitjà de comunicació

  07/07/2016

  El govern municipal (TSF-ERC-PSC) va decidir, arran d’un article d’opinió escrit per un servidor en què em mostrava contrari a la manera de fer de l’Ajuntament en diversos aspectes, deixar d’enviar-nos newsletters amb les seves notícies i deixar de convocar-nos a actes i rodes de premsa. Un acte de ràbia i prepotència per part dels governants que no fa cap favor a la ciutat, donat la rellevància que tenen les publicacions del nostre diari al Facebook (més de mil seguidors) o a la pròpia web (unes 300 visites úniques diàries de mitjana).

  Així, l’Ajuntament ha obviat deliberadament Tribuna Ganxona en les presentacions del Festival Porta Ferrada, Festival Nomad, Fira del Conte i a la presentació de la nova col·lecció de l’Espai Thyssen, malgrat haver contactat prèviament amb l’empresa de comunicació Mahala, encarregada de la convocatòria. Aquesta empresa va enviar un mail a l’ajuntament, i aquest li va denegar el permís perquè poguéssim fer la nostra feina. Això va fer que, a través de les xarxes socials, denunciéssim aquest fet, que va arribar fins i tot al Ple de dijous passat, en què els regidors de Guíxols des del Carrer Jordi Lloveras  i MES Pere Albó van preguntar per aquesta situació de menyspreu. L’alcalde va treure’s les puces de sobre i va passar el tema cap a la regidora encarregada de l’Espai Thyssen, Sílvia Romero, que va desviar la responsabilitat cap a Mahala. Lloveras, però, sabia de l’existència dels mails que vam enviar a l’agència de comunicació. La resposta de Motas va ser que “es van avisar tots els mitjans de comunicació”, afirmació que va repetir més tard. Aquesta insinuació va fer que Pere Albó li preguntés si és que no ens considera un mitjà de comunicació. La resposta de l’alcalde no fou entenedora, però sí que va deixar clar que considera Tribuna Ganxona un “blog o web”. Un problema que per aquest govern no és nou: ja van tenir problemes amb els companys d’Àncora, als quals el regidor Saballs, ofès per un article del veterà Alfons Hereu, també els va dir de tot i també es va fer un embolic entre “mitjà d’informació” i de “comunicació”. Sempre amb l’ànim de degradar tot vent que no els bufa a favor.

  El cert és que ens estranya aquesta resposta ja que el propi alcalde, quan era el líder de l’oposició, va acudir a la presentació del nou web del nostre diari digital el dia 20 de març de 2015 a la Biblioteca Octavi Viader, en què el vam saludar i semblava estar interessat per la nostra empresa. Donada la seva resposta en el darrer ple, una de dues: o el dia de la presentació no va entendre res o ha estat fent el paper  En aquesta presentació ja vam deixar clars els nostres principis, els objectius, el funcionament i el feedback que esperàvem.

  I és que sembla ser que aquest govern li molesta que el ciutadà tingui una opinió pròpia (que generalment sol ser diferent a la seva). Tenim opinió, sí, i informem de totes les institucions i associacions que ens envien els seus comunicats. Busquem notícies i fem entrevistes, sempre sense ànim de lucre (això sembla que és un altre concepte que el govern no entén). El que és curiós és que a les rodes de premsa hi convidin El Punt-Avui, el Diari de Girona, La Vanguardia,…tots ells també tenen articles d’opinió, però com que no opinen de Sant Feliu… És allò de donar primer menjar al de fora en en lloc de la gent del poble.

  Com han canviat les coses amb aquest govern. Abans, l’Ajuntament ens convocava a tot. I Tots per Sant Feliu, amb l’actual alcalde al capdavant, també ens enviava notes de premsa i fins i tot ens convocava a rodes de premsa en les quals ens presentaven les seves  conspiracions contra l’anterior alcalde, Joan Alfons Albó o el mateix Pere Albó en els casos del Club Nàutic i del sou del vicealcalde.

  La pregunta és, perquè abans ens anaven darrere perquè ho publiquessim tot i ens tenien per un dels seus mitjans favorits i ara és totalment al revés? Ja no els interessem perquè publiquem coses que el govern no vol que el  ciutadà sàpiga? Bé faria l’alcalde de prendre nota de la frase de la Molt Honorable Carme Forcadell el passat dissabte a Sant Feliu sobre la importància d’estar alerta amb els comportaments totalitaris que darrerament estan tornant a aflorar en la nostra societat.  La tenia ben bé davant, el senyor Motas, a la Presidenta del Parlament. Va entendre el que deia o, com passa amb el nostre diari, va fer el sord?

  Senyors del govern ganxó: vostès tenen el poder, però estan al servei de la ciutat, no pas de vostès mateixos. Facin servei a la ciutat. Vostès poden tenir el poder, però no la raó absoluta.


  GdC i MES insinuen que l’alcalde Motas coarta la llibertat d’expressió

  29/02/2016

  El darrer ple de l’ajuntament va estar molt marcat per una actitud contradictòria del govern respecte a la llibertat d’expressió. Això és el que denuncien els grups d’esquerres de l’oposició.

  Guíxols des del Carrer (GdC), per exemple,  preveu que “la pluralitat i llibertat d’expressió hi serà nomes quan el govern vulgui”. El grup havia presentat una moció  sobre el dret de participació en els òrgans i mitjans d’informació i comunicació de titularitat pública, que va ser rebutjada pels vots contraris de l’equip de govern (TSF, ERC i PSC). En la moció es demanava,
  entre altres coses, poder tenir veu a l’emissora pública local, un dret previst en la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya des de l’any 2005 i que, a la nostra ciutat, també està previst en el ROM des de temps de l’alcalde Miquel Lobato (CiU). Un text legal “de compliment obligatori” segons el Butlletí Oficial de la Província de 18 de març de 2005. Per tant, per GdC, la negativa és una violació flagrant de la pròpia normativa, que aquest grup seguirà defensant “a peu i a cavall” ja que “és un dret que no depèn de l’alcalde de torn sinó que és inherent a les normes que marca la democràcia”.

  Guíxols des del Carrer (GdC)  també retreu a l’alcalde Carles Motas (TSF) el fet d’haver amenaçat de desallotjar la sala quan algunes persones del públic van aplaudir una intervenció de la regidora de la CUP, crítica a la qual MES també s’apunta. L’actitud de Motas ha merescut que GdC pensi que “és només ell qui marca els límits d’un dret democràtic com és la llibertat d’expressió”.

  MES també critica els “tics” de l’actual alcalde i qualifica el govern d'”agre i rabiüt”. Comença pel comentari fet per Motas a l’exalcalde  Joan Alfons Albó, en el moment que aquest anunciava que deixava la política: “vostè ha significat un repte enorme en la meva carrera política”.  Un comentari qualificat d'”angoixant” per part de MES, que qualifica l’alcalde de “cínic”.

  MES creu que Motas “abusa de l’últim torn d’intervenció” i “evita el debat” utilitzant unes formes “de república populista” per tal de justificar, “amb poc èxit”, que ha estat incapaç amb nou mesos de complir amb els emprenedors que es van acollir a les subvencions del Barri del Puig.

  MES opina sobre el contracte de neteja i escombraries

  Un altre dels aspectes que MES critica és la pròrroga del contracte de neteja i escombraries de CESPA. “Som del parer que en tots dos contractes calia agilitat i tenir a punt les feines administratives per treure a concurs els dos serveis i han optat per prorrogar les concessions”, malgrat quedar encara set mesos de coll fins la data d’expiració, el dia 30 de setembre. “Si sumem els nou mesos que portem d’aquesta legislatura, en total el govern haurà disposat de setze mesos per treure a concurs els nous contractes”.
  En el darrer ple es va prorrogar l’actual contracte de CESPA i també la contractació d’una empresa externa per fer el nou redactat del plec de condicions per al nou contracte. MES retreu al govern que s’hagin de pagar empreses externes: “una fugida endavant que constarà molt cara i que vol amagar una evident manca de capacitat”, acaben dient.

   

   

   

   

   


  L’equip de govern de la ciutat es valora positivament en els cent dies de mandat

  09/10/2015

  Amb motiu dels cent primers dies de mandat, el govern de la ciutat va voler fer una valoració pública de la feina feta fins ara.

  Carles Motas, alcalde de la ciutat, va valorar molt positivament l’equip de govern, destacant molt l’esperit treballador dels regidors. “És un govern pragmàtic que vol fer realitats”, digué, volent donar un missatge d’optimisme i tranquil·litat. Va parlar també de la gran feina que han fet desencallant temes que havien estat parats a la ciutat.

  El mateix missatge va donar Jordi Vilà, d’Esquerra i segon tinent d’alcalde, que va afegir que tot i l’esforç que implica començar a governar a l’estiu, la “prova està superada amb nota”, i veu a la coalició preparada per a un futur.

  Josep Melcior Muñoz, representant del PSC i primer tinent d’alcalde, va destacar dos trets d’aquesta coalició: uns objectius clars per a rellançar l’economia local i donar suport social, i que és un govern integrat per persones que volen donar servei a la ciutat.

  Quan van ser preguntats per quins eren aquests temes encallats, l’alcalde va recitar una llista dels temes que sempre es treballen a l’Ajuntament de Sant Feliu i que sempre són en boca de tothom: l’aparcament de la Corxera, el Museu Thyssen, el nou institut… Projectes que, en paraules seves, sempre se n’han parlat i que el govern en vol assentar les bases per a dur-los a terme.

  També hi va haver un moment per a la crítica al govern de la Generalitat, reclamant el deute que té envers l’ajuntament referent al Pla de Barris i amb l’herència dels germans Anlló.


  ERC i PSC decideixen fer alcalde Carles Motas

  11/06/2015

  Després de dues setmanes de negociacions, les assemblees dels dos partits progressistes han decidit, mitjançant els vots de la militància, adherir-se al projecte de Tots per Sant Feliu i fer alcalde Carles Motas.  S’han quedat fora d’aquest pacte MES, amb qui el PSC descartava pactar, GdC i la CUP.

  Així doncs, Joan Alfons Albó (CiU) deixarà l’alcaldia el proper dissabte 13 de juny al migdia, quan el flamant nou batlle independent prendrà possessió del càrrec.

  Per demà divendres a les 11 del matí està prevista una roda de premsa als baixos del Centre Cívic Vilartagues per tal d’explicar els detalls del pacte de govern.

  En aquest mandat caldrà veure l’encaix de PSC i ERC en el consistori, degut a les seves notables diferències pel que fa al concepte nacional català i quines seran les responsabilitats dels 12 components que tindrà l’equip de govern.


  Carles Motas: “L’alcalde ven fum amb el pàrquing”

  10/05/2015

  Carles Motas es presenta per segona vegada com a cap de llista de Tots per Sant Feliu (TSF). Malgrat que va ser alcalde durant un any entre 2010 i  2011 després de fer una moció de censura al guanyador de les eleccions, Pere Albó, Carles Motas era el segon de la llista en aquells comicis i accedí a la cima després de la dimissió del cap de llista Joaquim Valls. Aquest empresari de l’hostaleria s’ha fet famós per repetir fins la sacietat tot allò que pensa de l’equip de govern.

  Per què TxSF ha de guanyar les eleccions?

  Primer, perquè crec que presentem el millor equip per governar la ciutat. Tenim l’experiència d’altres legislatures i també perquè cal un canvi i nosaltres som un canvi amb garanties de bona gestió i de gent preparada per governar.

  En cas de que no fos així, TxSF seguirà des de l’oposició amb el mateix esperit punyent?

  Explicant la veritat! El que hem fet aquesta legislatura ha estat explicar la veritat des del primer moment. Jo crec que aquesta és la feina que ha de fer la oposició.

  En cas de que s’hagi de pactar, tenen alguns candidats pensats?

  Nosaltres en principi estem oberts des del primer moment a parlar amb tothom que vulgui parlar amb nosaltres. Aquest ja va ser el meu discurs d’investidura del 2011, on vaig oferir diàleg a tots els partits que vulguin parlar amb nosaltres. És la feina del polític. Les bones idees no venen només de la gent del meu partit, segur que altres partits tenen bones idees i gent preparada, suposo. Però com és lògic, jo crec que les millors són al meu equip.

  Parlant dels altres grups, com valora la irrupció de nous partits polítics a Sant Feliu?

  Suposo que això vol dir que la gent té inquietuds i ganes d’un canvi.

  Quin model de ciutat proposa TxSF?

  Nosaltres en principi, veient què ha fet CiU, el primer que volem és ser una ciutat normal. Amb el govern que hem tingut, no hem sigut una ciutat normal en molts aspectes. Llavors la meta és ser una ciutat “d’excel•lència”, i tenim tots els recursos per poder-ho ser. Tenim l’entorn, i no se n’està traient la potencialitat que es mereix.

  El govern municipal aposta pel turisme familiar. Comparteixen aquest model de ciutat?

  Aquest model de turisme no l’hem vist enlloc. Si apostar pel turisme familiar vol dir contractar un gestor turístic a 5500€ al mes, doncs aquest no és el nostre model. (El candidat ens assegura que té tots els documents per justificar les acusacions al consistori)
  El sector turístic ha estat molt abandonat en molts aspectes, com en posar persones competents en les àrees crítiques de la ciutat. Amb el pacte entre CiU i el PSC de llavors el que s’ha fet ha estat repartir cadires en comptes de mirar d’adequar capacitats de les persones. En els partits tradicionals el que s’està fent és cobrir expedients i amistats. Hi ha cops de colze per anar a les llistes.

  Això vol dir que no contractareu càrrecs de confiança?

  No, jo estic a favor dels càrrecs de confiança. Són persones vàlides que han de tenir la confiança de tot l’equip de govern, no ha de ser un amic de l’alcalde.

  Quina valoració feu de l’oposició que heu fet durant aquests quatre anys?

  Nosaltres hem estat treballant des del primer dia. El primer ple es va convocar el juny del 2011, i des d’aquell moment vam començar a fer oposició. Si la gent de Sant Feliu ha pogut veure la mala gestió que ha fet aquest equip de govern i el desastre de pacte que ha significat per la ciutat; això ha estat gràcies a l’oposició que ha fet Tots per Sant Feliu. Nosaltres hem explicat des del primer moment què estava fent el govern, fiscalitzant. Això ha implicat moltes hores de feina, em sembla que feia molts anys que no es veia un grup que entrés tantes instàncies demanant informació a l’equip de govern. Nosaltres llegim… te’n faries creus de la quantitat de vegades que els regidors han anat en un ple sense saber el que voten. Si ho sabessin no sé si votarien a favor d’eliminar les pensions de jubilació dels treballadors. Aquest equip de govern, sobretot CiU, ha anat més enllà del que estava marcant la llei que estava fent el Partit Popular a Madrid. Això no ha passat a cap altre municipi de l’entorn.

  Ha arribat la campanya electoral i el senyor Pere Albó encara no ha tornat els diners cobrats de forma irregular. Tornarà a sortir aquest tema en campanya?

  Hi ha dues sentències que diuen que aquests sous s’han cobrat de manera irregular. Hauria de posar una mica de seny i deixar de suplicar als jutges que li deixin no tornar els diners. Això de que Albó digués que el PSC havia fet de mur de contenció a les retallades de CiU és més propi d’un concurs d’humoristes que d’un polític. Aquesta qüestió dels diners irregulars es podria haver resolt durant el primer ple, admetent l’error i donant la raó a TxSF. En aquell ple ens vam sentir a dir que fèiem “polítiques de claveguera”.

  La remodelació de l’Asil Surís és la vostra proposta estrella o teniu més projectes per mostrar?
  La nostra proposta estrella són les persones i procurar que no hi hagi ciutadans de primera i de segona. Això ara està passant a l’Asil. No té les mateixes instal•lacions que a l’Hospital Gent Gran. L’edifici s’ha d’adequar a unes condicions presentables. I nosaltres no proposarem res que no sigui viable.

  El pàrquing soterrat del passeig podria ser un exemple,doncs, de projecte no viable?

  No, això es pot fer, el que passa és que no ho hem vist. Això ja va ser campanya electoral el 2011. No han fet res i ara ens volen vendre una moto. L’alcalde ven fum. Si han tingut una majoria amplíssima, per què no ha fet el pàrquing? A TxSF no ens han consultat res sobre aquest tema.

  Albó assegura que el contracte de la neteja es va fer quan TxSF estava a l’equip de govern.
  Sí, estàvem a l’equip de govern, i CiU estava a la taula de contractació. Va ser un contracte transparent. A la taula hi havia representants del govern i representants de l’oposició. Quants representants de l’ oposició hi ha hagut aquesta legislatura en algun contracte que hagi fet CiU? Zero.

  TxSF és un partit sobiranista?

  TxSF és un partit que creu en el dret a decidir. Nosaltres defensem que la gent s’expressi a través d’eleccions. Som un partit transversal. En el nostre grup tenim gent de tots els pensaments, però tots som radicalment democràtics.

  Creu en la limitació de mandats?

  Amb dues legislatures amb el càrrec d’alcalde ja n’hi hauria prou. No seria el mateix, però, vuit anys de regidor, perquè si estàs a l’oposició són anys de formació. Aprens molt més estant a l’oposició que a al govern. Jo crec que tothom hauria de passar per aquesta responsabilitat.

  A l’entrevista que li vam fer a Joan Alfons Albó ens va dir que va ser vostè el primer que va tallar el micròfon a algú. És veritat?

  Jo recordo haver-li apagat el micro una vegada a en Pere Albó perquè en comptes d’anomenar als grups pel nom del partit va fer un mixt entre el nostre partit, CiU i en Luque. Li vaig apagar una vegada per això. Però ell ens ha tancat el micro a nosaltres perquè no li agradava el que dèiem. En Joan Alfons ha eliminat el debat en els precs i preguntes. Ara hem de fer totes les preguntes alhora i si vol, contesta, i si no, ens ho han d’enviar per escrit. Encara no hem rebut res.

  Entrevista feta per Ariadna Sala i Vanessa Luque


  Motas diu en la seva presentació que vol “una ciutat d’excel·lència”

  28/03/2015

  Tots per Sant Feliu, el partit independent pioner de Sant Feliu de Guíxols, va presentar aquest passat divendres la seva candidatura política renovant Carles Motas com a alcaldable.  L’acte, organitzat a la sala Las Vegas, va ser conduit per Rosó Feliu, periodista simpatitzant d’aquesta formació política.

  Feliu va presentar en primer lloc a Sílvia Romero, membre de TSF des de 1999 i treballadora de l’àrea de promoció i turisme de Palamós des de fa deu anys. Romero va destacar la seva formació professional en el sector del turisme i en desenvolupament de la ciutat, i va fer èmfasi en la crisi i aturament que segons ella arrossega la ciutat ganxona: “aquesta sintonia no ha canviat, per molts governs que han passat”. A més, va insistir en la voluntat d’aquesta formació política de canviar les coses, ja que segons Romero “a Sant Feliu li ha fet mal les maneres de governar d’altres governs”. Com a crida final, va recordar als assistents que els militants de TSF hi són “de manera altruista i desinteressada, perquè estimem Sant Feliu”.

  Josep Saballs és el número dos de la formació, present al partit des de fa una legislatura. La seva valoració dels passats 4 anys a l’Ajuntament va ser positiva, tot i que va reconèixer que havien estat durs. Saballs es va mostrar crític amb la gestió del govern de l’Ajuntament: “ens hem trobat que no ens deixaven parlar”. També va parlar d’eficàcia, i va esmentar les obres que està duent a terme el consistori de la ciutat: “Qui més qui menys té obres, les han fet de cop. En mig any tenim el poble de potes enlaire”.

  Saballs també va criticar el paper dels socialistes al govern municipal: “Pere Albó cobrava un doble sou i ara diu que ha fet d’aturador de les retallades de CiU”.

  Responent a la pregunta “Què volem?”, Saballs va ser clar: “amb la mateixa honradesa i rigor, fiscalitzant però governant, (volem) ser transparents.” Com a solució a la manca de transparència que segons Saballs té l’Ajuntament, va proposar licitacions públiques “transparents i amb rigor”.

  L’última aparició va ser la de Motas, que va dirigir-se als assistents tot anunciant “vinc a rendir-vos comptes. He fet la feina que esperàveu que féssim?” L’alcaldable va fer una breu valoració dels 4 anys de legislatura: “Hem fet una oposició estricta, ferma. No mentim, tot ho basem en documents. No fem crítica per criticar. La credibilitat de TSF ens l’hem guanyat per dir les coses clares”.

  A la pregunta: “On volem anar?”, Motas va basar-se en tres eixos que conformen la proposta electoral de TSF: economia, territori/ciutat i persones. Amb un to efusiu, Motas va proposar Sant Feliu com una ciutat d’excel·lència: “ho tenim tot per ser-ho, però primer ens ho hem de creure”.

  Motas va cloure l’acte demanant la “força” dels assistents a l’acte, tot recordant el poc temps que manca per la celebració de les eleccions: “el poder com a ciutadans és molt gran per canviar les coses”.


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies