• Categories
 • Avancem tota la programació primaveral de Cas Romagué

  07/03/2017
  Començant per demà, amb la projecció del partit de futbol FC Barcelona vs Paris Saint-Germain (20:45h), la programació de Cas Romagué, la taverna de la Casa Irla, no para. Aquí us n’avancem la programació fins a principis de juny:

  – Dijous 9 de març, 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND jam folk / country…
  – Divendres 10 de març, 21:00 h. : “La Nit dels Montaditos” & Festa Soul
  – dissabte 11 de març, 19:00 h. : presentació llibre de Joan Gasull “El pacifista que pretenia volar una discoteca” + 21:00 h. : BIGBLACK RHINO (Girona, soul/blues/rock)
  – Diumenge 12 de març, 12:00 h. concert/vermut  : RED PÈRILL (igualada, funk/soul)
  – Dimecres 15 de març, 21:00 h. : QUIZ GENERAL (Joc de preguntes)
  – Dijous 16 de març, 21:00 h. : SAINT PATRICK’S NIGHT! amb LA PUÇA DIATÒNICA (La Bisbal, folk celta)
  – Divendres 17 de març, 21:00 h. : HOLY PINTO (Canterbury, UK, pop punk)
  – Dissabte 18 de març, 21:00 h. : WILL WOOD (Nova Zelanda, country / americana)
  – Dimecres 22 de març, 21:00 h. : SCATTERGORIES (joc de paraules)
  – Dijous 23 de març, 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND jam folk / country…
  – Divendres 24 de març, 21:00 h. : BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION (Bcn, blues)
  – dissabte 25 de març, 19:00 h. : presentació llibre de Jordi Borràs i Antonio Baños “La cara B. Una altre mirada al procés” + 21:00 h. : PRIBIZ (Bcn, indie folk)
  – Dimecres 29 de març, 21:00 h. : QUIZ FREAK (joc de preguntes sobre series, pelis, còmics, etc.)
  – Dijous 30 de març, 21:00 h. : MICRO OBERT vine a tocar les teves cançons!
  – Divendres 31 de març, 21:00 h. : CA VELL (Girona, folk)
  – Dissabte 1 d’abril, 21:00 h. : PETIT (Palma de Mallorca, pop / folk)
  – Diumenge 2 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb AUSTIN MILLER (USA, folk d’autor)
  – Divendres 7 d’abril, 21:00 h. : ALICIA CALZADA (St Feliu, presentant el seu disc “Homenatjant”, que conté versions de cançons interpretades per homes entre els anys 60, 70 i 80)
  – Dissabte 8 d’abril, 19:00 h. : presentació llibre Jordi Finestres “Retrat d’un magnicidi” + 21:00 h. : LES CRUET (Montseny, punk alegre-furiós)
  – Diumenge 9 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut ye-yé amb The LLAMPS (Perpinyà, pop psicodèlic)
  – Dijous 13 d’abril, 21:00 h. : SWAGGER BLUES (Girona, blues)
  – Divendres 14 d’abril, 21:00 h. : JACK GRELLE (Missouri, USA, country/folk)
  – Diumenge 16 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb MARIA BETRIU TRIO(standards de jazz i bossanova en català)
  – Dijous 20 d’abril, 21:00 h. : COPA LOTUS duo (Vilanova, pop/country)
  – Divendres 21 d’abril, 21:00 h. : ANARI (Euskadi, folk)
  – Dissabte 22 d’abril, 21:00 h. : MARTA DELMONT (Bcn, americana/country-rock)
  – Diumenge 23 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb BIUTYSOUL (St Feliu, versions de soul)
  – Dijous 27 d’abril, 21:00 h. : DANIEL DE VITA (Argentina, blues)
  – Divendres 28 d’abril, 21:00 h. : LUIS GONZALEZ TRIO (St Feliu/Girona, jazz amb groove)
  – Dissabte 29 d’abril, 21:00 h. : HAVANERA SURF (Montmeló, havaneres a ritme de surf)
  – Diumenge 30 d’abril, 21:00 h. : DANIEL ARDURA (Igualada, cantautor alternatiu) & IBON RG (Euskadi, música d’avantguarda)
  – Divendres 5 de maig, 21:00 h. : GIPSY NUR PROJECT (França/Bcn, chanson francesa)
  – Dissabte 6 de maig, 21:00 h. : HOBO BLUES DUET (Montpellier, blues)
  – Diumenge 7  de maig, 12:00 h. : concert / vermut amb JOAN S. ALMANSA (Bcn, cançó d’autor)
  – Dijous 11 de maig, 21:00 h. : GRU GRÜ (Montpellier, free jazzcore)
  – Divendres 12 de maig, 21:00 h. : QUICKSAND REMEDY (Bcn, indie pop)
  – Dissabte 13 de maig, 21:00 h. : BACK ON TIME (St Feliu, covers de clàssics) &MARTÍ OLIVER (Bcn, cantautor)
  – Divendres 19 de maig, 21:00 h. : ATOMIC LEOPARDS duet (Bcn/Blanes, rock&roll 50’s)
  – Dissabte 20 de maig, 21:00 h. : HOWLIN’ DOGS (Girona, blues psicodèlic)
  – Diumenge 21 de maig, 12:00 h. : concert / vermut amb CHRIS SNELGROVE(Canadá, folk punk) & MARLON DEAN CLIFT (Platja d’Aro, indie folk)
  – Divendres 26 de maig, 21:00 h. : JAM SESSION de l’ESCOLA MUNICIPAL de MÚSICA
  – Divendres 2 de juny, 21:00 h. : The BLUES AGAINST YOUTH (Itàlia, one man blues orchestra)
  – Per confirmar: setembre 2017, CHRIS STAPLES (USA, pop)
  Tots els concerts gratuïts, amb donació voluntària.


  Tota la programació d’activitats de la Casa Irla per aquest hivern

  11/01/2017

  La Casa Irla ja ha fet oficial la programació d’activitats culturals per aquest hivern 2017, en el marc de la música, l’art i la literatura.

  La inauguració d’aquesta nova temporada s’inicia aquest dissabte a les 19h. amb l’exposició “Interiors” de Pere Lluís de León.
  “Interiors” de Pere Lluís de León
  Del 14 de gener al 26 de febrer
  Obra digital

  En aquestes obres s’expressa la sensibilitat vinculada a la quotidianitat de la bellesa, tot i ser complexa. És una obra de compromís amb un mateix i alhora amb l’entorn.
  L’espectador es pot sentir còmplice, no del que diu, sinó del que vol dir. El color és l’eix fonamental de la seva expressivitat, creant un espai de contrast entre aquest i les figures, que porten a l’espectador a diferents estats d’ànim.
  Pere Lluís León va començar els seus estudis artístics a Llotja. L’any 1962 comença la formació artística a les Escoles Massana. Posteriorment, a Belles Arts, a Barcelona.
  El 1968 marxa a París, Bèlgica i Holanda per conèixer pintors i tècniques diverses. Torna a Barcelona i és fundador i membre actiu de l’Associació de Pintors de la Plaça Sant Josep Oriol entre els anys 1974 al 1982.
  Comença a treballar en la il·lustració pels laboratoris farmacèutics, especialitzant-se cada vegada més en medicina (anatomia i cirurgia). A partir de 1992 s’estableix com a freelance, col·laborant amb el departament d’Anatomia de la Facultat de Medicina de Barcelona, de Bellaterra, de Montpeller, d’Estrasburg i amb diversos hospitals d’Espanya i Europa, i per a revistes mèdiques-científiques divulgatives arreu del món. En l’actualitat alterna els seus treballs entre la il·lustració anatòmica i la il·lustració didàctica-científica i l’obra pictòrica.


  Agus Segura estrena etapa a Cas Romagué i reivindica la microcultura

  19/11/2016

  Agus Segura (1973) ha emprès una nova aventura en la seva vida. Músic, activista cultural, programador de concerts i ara empresari restaurador amb la nova etapa de la Taverna Cas Romagué, a la Casa Irla. I és que aquest noi inquiet, amant de la bona gastronomia, la bona música i la bona companyia, ha aconseguit ajuntar aquests tres elements des de l’altra banda de la barra. Enrere ha quedat aquell jove de l’Atzavara que programava i feia cròniques de concerts i que tenia el seu programa de ràdio. Enrere queda també Green Onions, la seva associació cultural que organitzava concerts i editava un fanzine. Ens reunim amb ell al seu flamant nou lloc de feina per tal que ens faci cinc cèntims d’aquesta nova etapa, sense perdre el fil del seu passat.

   

  Com és que has decidit portar la taverna de Cas Romagué?

  Sabia que en Kevin Abbott ho deixava per motius personals i vaig pensar que era una pena que Sant Feliu deixés perdre aquest local i totes les activitats que hi van darrere. Mai he estat empresari ni he estat en l’hostaleria, però em llenço a la piscina amb aquesta nova faceta que em té una mica espantat. Tinc la sort que amb mi ve en Xavi Lloret que és un excel·lent cuiner i em dóna els seus consells. Som dos i la resta, col·laboradors esporàdics.

  Has viatjat molt, deus haver agafat idees en els teus viatges…

  Els viatges sempre t’ensenyen moltíssimes coses. Et poden ensenyar cuina nova i múltiples maneres de fer les coses. Jo fa anys que tinc una obsessió amb França. La seva gastronomia em té enamorat. Pels formatges, per les ostres de Port Leucate… En Xavi sap molt de cuina internacional i ho estem intentant portar aquí, fins i tot a nivell exòtic com ara cuina tailandesa o marroquina. Ell hi dóna el seu toc i jo hi dono el meu.

  Quins són els ingredients que cridaran l’atenció a qui vulgui venir a visitar-te? Què ens recomanes?

  Per suposat, els actes culturals; ja siguin concerts, presentacions de llibres, exposicions de quadres o de fotografies,… Pel que fa a cuina, tenim la part francesa, les tapes, que també és una cosa que m’agrada molt, i la part exòtica d’en Xavi. I al bar, oferim cerveses d’importació, whiskies, ginebres,…

  Aigua també?

  Alguna n’hi ha… (riures)

  A part de sortir a Tribuna Ganxona per donar-te a conèixer, de quines eines gaudeixes per fer-te esment?

  Jo sóc una mica primitiu i no tinc ni mòbil.  De moment, faig servir el Facebook, el boca a boca i ara l’Ajuntament també m’ajuda.

  Quines condicions tens amb la Casa Irla? 

  Ells et lloguen el local amb el bar equipat, a punt per entrar-hi el dia següent. I això és un gran què. Les condicions són molt favorables. Només has de portar tu el personal i pagar les assegurances, autònoms,…

  Aquest local és de la Fundació Josep Irla, vinculada a Esquerra Republicana. Això pot ser un impediment de cares a atraure gent?

  Mira, l’altre dia que va guanyar Trump, pensava que hi hauria festa republicana aquí, però no van venir…  (riures) No, ara sense bromes…no m’imposen cap tipus de regla en el sentit que la música hagi de ser en català o els productes hagin de ser d’aquí. Tinc total llibertat. Òbviament ja programarem algun concert en català, perquè també n’hi ha de qualitat.

  Sabem que tens molts amics i gent coneguda que et visitaran en un moment o altre, o sigui que ja tindràs una petita clientela. Qui és aquesta gent amb què comptes principalment?

  De gent en conec molta, perquè fa molts anys que faig activitats de tot tipus, però trobo important que la gent que vingui repeteixi. I el quid de la qüestió és oferir un producte que agradi.  Per exemple, tenim pantalla gran pels partits de futbol, tenim projector, es poden fer reunions d’associacions,… Precisament ara mateix se n’està celebrant una. A mi m’agradaria que tot el poble se la fes una mica seva, la Casa Irla.

  Per aquestes dates d’hivern, què tens programat en quant a concerts i activitats culturals?

  Tinc molta cosa. Tinc artistes d’arreu del món. Americans i també de Sant Feliu. M’agrada treballar amb gent d’aquí i vull que la gent del poble pugui tocar aquí. Des de l’Escola de Música fins a disc-jòqueis locals per animar el dissabte a la nit, venir amb els amics i escoltar una mica de música.

  Suposem que treballant aquí podràs organitzar més i millors concerts, ja que la Casa Irla té un molt bon escenari. Tot això tenint en compte que tu mateix et presentes com un “programador de merda”…

  Correcte, sóc totalment un programador de merda (riures) en el sentit de que sóc un programador petit, de concerts de petit format que són els que a mi m’agraden. A mi els concerts al Palau Sant Jordi no m’agraden, prefereixo que el públic estigui a tocar de l’artista. No faig sinó continuar la mateixa línia que hi havia abans. Música variada, d’aquí i d’allà,…

  A part d’aquest nou repte, de fet la teva vocació, o digues-li afecció, és la música, que t’ha acompanyat tota la vida. Ens pots fer cinc cèntims de la teva carrera musical i quins gustos tens, musicalment parlant?

  Quan era jove m’ajuntava amb una colla de heavies, escoltant Sepultura, Napalm Death,… Això no ho he abandonat, encara ho tinc dins, però amb els anys he anat cap als extrems, he passat al folk dels 40, el rock’n’roll dels 50,  el soul dels 60,… quan més gran m’he fet, més de tot he anat escoltant.  Pel que fa a la meva carrera, això és secundari o terciari. Sempre he sigut baixista, al principi no tenia ni idea de tocar, però al final també he acabat tocant la guitarra i fins i tot el banjo. He estat en molts grups, el que més ha durat ha estat We Can’t Be Lovers, i actualment encara estic a Aunt Asha, Ask the Dust i tinc un projecte en solitari, jo i guitarra, que es diu Navratilova. Grupets de merda (riures), res d’important.

  També tenies un programa a la ràdio.

  I tant. Durant 20 anys he fet ràdio els dilluns a la nit. Vaig començar a Platja d’Aro i després a Ràdio Sant Feliu. Lamentablement, en la vida t’has de marcar objectius i organitzar-te, i l’any passat ho vaig haver de deixar, gairebé amb llàgrimes als ulls.

  I cròniques de concerts al setmanari Àncora!

  Molt mítiques! Em vaig guanyar bastants enemics amb elles…

  Tu que ets un dinamitzador cultural –encara que sigui “de merda”-, com veus les associacions culturals de Sant Feliu?

  M’alegra moltíssim que surtin noves associacions culturals com la que tenim avui reunida aquí. És una bona senyal. A Sant Feliu, però, hauríem de dividir-ho en dues parts; la macrocultura (Thyssen, Porta Ferrada) i la microcultura, que no té tant de suport de l’Ajuntament. Si el gran pressupost se l’emporta la macrocultura, haurien de quedar les engrunes per la microcultura, i ara mateix no tenim ni això. Aleshores ens ho hem de muntar nosaltres mateixos, amb fotocòpies en blanc i negre,… De tota manera, ara hi ha un govern relativament nou i caldria parlar d’aquest tema. També estic amb l’Atzavara Club i sí que és cert que ens van donar un local i estem molt agraïts, però a dins ens ho fem tot nosaltres amb material reciclat ja que l’única subvenció que hem tingut era pel Sant Feliu Fest, que en principi no es tornarà a fer més degut a què ja ningú aposta per aquest format. Malgrat tot, a Sant Feliu, gent com La Xarxa, la Benet Escriba i d’altres continuen treballant i aportant el seu granet de sorra amb feina voluntària.

  Tens programat algun esdeveniment referent als productes de menjar i beure que ofereixes?

  Estic pujant sovint a França per oferir productes d’allà i de fet, fa poc vam fer una ostrada. Pel dia 25 tenim nit de montaditos i la idea és fer nits temàtiques.

  Finalment, per acomiadar-nos, què diries a la gent per tal de que vingui a Cas Romagué?

  Crec que s’hi trobaran a gust, trobaran espectacles per tots els gustos i una bona oferta gastronòmica i de begudes.

   

  Entrevista: Jordi Serra

  Entradeta i arranjaments: Joan Serra 

   

   

   

   

   

   


  Programació cultural de la taverna Cas Romagué de la Casa Irla

  08/04/2016

  La taverna Cas Romagué, de la Casa Irla (C/Algavira 65-69) ha programat un seguit de concerts i activitats culturals per aquest mes d’abril i està treballant en al dels propers mesos.

  De moment la programació és la següent:

  – Divendres 8 d’abril, 21:00 h. : KORNEIEV (Girona/St Feliu, indie rock)
  – Diumenge 10 d’abril, 17:00 h. : MARC CLOS TRIO: TRAMONKTANA: la música de Thelonious Sphere Monk (jazz). Oriol Casadevall: Contrabaix, Josep Perxés: Piano, Marc Clos: Bateria
  – Dijous 14 d’abril, 21:00 h. : MIKE NOEGRAF (Lyon, França folk)
  – Divendres 15 d’abril, 21:00 h. : PABLO GUEVARA (Brasil/Bcn, flamenco)
  – Dissabte 16 d’abril, 21:00 h. : The ATOMIC LEOPARDS Trio (Bcn/Blanes, rockabilly)
  – Diumenge 17 d’abril, 17:00 h. : 13th MAGIC SKULL (Palafrugell, surf)
  – Dijous 21 d’abril, 21:00 h. : Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND
  – Divendres 22 d’abril, 21:00 h. : RUN ON SENTENCE (Portland, USA, indie-soul-folk)
  – Dissabte 23 d’abril, 21:00 h. : STEVE SMYTH (Austràlia, rock)
  – Dimecres 27 d’abril, 21:00 h. : QUIZ FREAK: Joc de preguntes de temàtica freak (series, pelis, cómics, dibuixos, etc…). Col·labora: AroCinema
  – Dijous 28 d’abril, 21:00 h. : COUSIN BONELESS (USA, street folk) & NOMAD MOUNTAIN OUTLAWS (USA, folk/gipsy)
  – Divendres 29 d’abril, 21:00 h. : JAM de l’Escola Municipal de Música
  – Dissabte 30 d’abril, 21:00 h. : GRATEFUL BLUES BAND (Girona, blues, presentant el nou disc Waitin’ No Mo’)
  – Diumenge 1 de maig, 21:00 h. : PETER PIEK (Alemanya, folk/pop)
  – Divendres 6 maig, 21:00 h.: ALONDRA GALOPA (Granada, indie pop)
  – Dissabte 7 de maig, 21:00 h. : SIMON KEMPSTON (UK, folk)
  – Divendres 13 de maig, 21:00 h. : NADIA REID (Nova Zelanda, nou folk)
  – Diumenge 15 de maig, 17:00 h. : PHIL RIZA (França, blues folk)
  – Dissabte 21 de maig, 21:00 h. : MAX GARCIA CONOVER (Portland, USA, folk)
  – Dissabte 28 de maig, 21:00 h. : PËSH (Torelló/Bcn, indie-folk)
  – Divendres 3 de juny, 21:00 h. : PATCH (Bcn, rock abrassiu) & ASK THE DUST (St Feliu, freak folk)
  – Dissabte 4 de juny, 21:00 h. : SUNDAY SOFA PICKERS (Bcn, country & bluegrass)
  – Divendres 17 de juny, 21:00 h, : VOL MENOR (Calonge, folk pop), presentació el disc “Sons d’un món que dorm”
  – Divendres 8 de juliol, 21:00 h. RAMÓN ARAGALL (Bcn, pop)
  Tots els concerts gratuïts, amb donació voluntària.

  Calendari de les actuacions musicals a la Casa Irla

  19/02/2016

  Aquest és el calendari musical de la Taverna Cas Romagué de la Casa Irla, situada al c/Algavira 65-69 de la nostra ciutat. 

  – Divendres 19 de febrer, 21:00 h. : JULIUS Z. STRÖMBERG (Suècia, indie folk)

  – Dissabte 20 de febrer, 21:00 h. : TONI CAYENA & SANDY BELMON (Platja d’Aro, Rumba & Rock)

  – Diumenge 21 de febrer, 17:00 h. : RED PIG BLUEGRASS TRIO (Bcn, bluegrass, amb el gran Ricky Araiza al banjo i en Xavi de Booty Hunters a la guitarra i veus)

  – Dimecres 24 de febrer 21:00 h. : QUIZ FREAK, joc de preguntes de temàtica freak (pelis, series, còmics, etc.) confeccionades per l’Associació Arocinema

  – Dijous 25 de febrer 21:00 h. : OPEN MIC, vine a cantar les teves cançons

  – Divendres 26 de febrer 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND a l’escenari principal (St Feliu/UK, Country, Western & Skiffle)

  – Dissabte 27 de febrer, 21:00 h. : Gipsy NUR Project (França/Bcn, chanson francesa & jazz manouche)

  – Diumenge 28 de febrer, 17:00 h. : JON CREEDEN (Canadá, folk punk) & CHRIS SNELGROVE (Canadá, folk punk)

  – Diumenge 6 de març, 17:00 h. : Homenatge al nostre amic Xavi Clara, amb els documentals “Cure for Pain: The Mark Sandman Story” (2010, dir: Robert Bralver, David Ferino) i “Why do the jamaicans run so faster” (2009, dir: Miquel Galofré, so: Xavi Clara)

  – Dissabte 12 de març, 21:00 h. : TOM HAGAN amb banda (Salt, indie pop)

  – Divendres 18 de març, 21:00 h. : PATCH (Bcn, rock)

  – Dimecres 23 de març 21:00 h. : QUIZ FREAK, joc de preguntes de temàtica freak (pelis, series, còmics, etc.) confeccionades per l’Associació Arocinema

  – Divendres 25 de març, 21:00 h. : PAPER DE PLÀSTIC (Bcn, pop)

  – Dissabte 26 de març, 21:00 h. : MAGANY (Girona/Banyoles, pop)

  – Diumenge 3 d’abril, 17:00 h. : LOWPINERS (UK, indie folk)

  – Diumenge 17 d’abril, 17:00 h. : 13th MAGIC SKULL (Palafrugell, surf)

  – Dissabte 30 d’abril, 21:00 h. : VINCENT McCALLUM (UK, folk)

  – Divendres 6 maig, 21:00 h.: ALONDRA GALOPA (Granada, indie pop)

  – Dissabte 7 de maig, 21:00 h. : SIMON KEMPSTON (UK, folk)

  – Diumenge 15 de maig, 17:00 h. : PHIL RIZA (França, blues folk)

  Tots els concerts gratuïts, amb donació voluntària.


  La Casa Irla segueix apostant pels concerts en l’inici de 2016

  30/12/2015
  La Taverna Cas Romagué de la Casa Irla, regentada ara per l’activista cultural d’origen irlandès Kevin Abbott, continua programant concerts per a l’inici de l’any 2016. L’agenda de la taverna pel gener és la següent:

  – Dijous 31 de desembre, 23:00 h.: The PARTY TO END ALL THE PARTIES: Sessió de ball amb Dj Noir i Dj Lu.

  – Dissabte 2 de gener, 21:00 h.: XAVIER CALVET (St Feliu, indie folk, cantant de Bullitt i Saint Tropez) & Dj NOBI (pop i rock dels 80’s i 90’s)
  Balsarenyenc de naixement, ganxó d’adopció, Xavier Calvet toca i canta a bandes com Bullitt, on fa indie/hardcore, o Saint Tropez, en la seva faceta més pop, i a part, en el seu projecte en solitari d‘indie folk, abans conegut com a Lazy Juo, ara amb el seu nom, fa cançons que et poden recordar a Ben Gibbard, els Foo Fighters més tranquils, Promise Ring, Jimmy Eat World, i amb un toc de pop anglès.

  – Diumenge 3 de gener, 20:00 h.: RYAN BOLDT (Canadà, indie folk, cantant dels Deep Dark Woods)
  Boldt és el cantant i compositor dels The Deep Dark Woods, amb els quals elabora belles cançons íntimes que s’omple de tradicions que es troben en llocs com la música folk anglesa, el country blues, i el rhythm and blues dels anys 60’s. Va néixer als grans prats canadencs, a Saskatoon, però es va mudar a Chemainus, a la Columbia Britànica quan tenia 19 anys, i és on va començar a escriure cançons.

  – Dimecres 6 de gener, 21:00 h.: VINYL NIGHT. Audicions d’àlbums clàssics

  – Dijous 7 de gener, 21:00 h.: Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND. La jam més boja.

  – Divendres 8 de gener, 21:00 h.: The FLAT PACK (Bcn, Hot blues, early jazz and hillbilly)
  Després del seu exitós concert a la Plaça del Mercat, tornen els Flat Pack amb el seu ritme frenètic per ballar.

  – Dissabte 9 de gener, 21:00 h.: Festa Swing & Lindy Hop.
  Vine a gaudir de la música swing i del Lindy Hop per primer cop a la Casa Irla. Bona música dels anys ’30 i d’aquest ball que està tant de moda a la província. Per a ballar i combatre el fred d’hivern.

  – Diumenge 10 de gener, 17:00 h.: GIANNI GAGLIARDI & LUÍS GONZÁLEZ TRIO (NYC & Girona, jazz)
  El trio va néixer el 2008 de la necessitat d’una formació experimental en la qual aplicar i posar a prova els seus coneixements, inquietuds i musicalitat dels tres components. El trio és un grup actiu a l’Estat amb una gran quantitat de concerts i han gravat sis àlbums. Luis González Trio i el gran saxofonista Gianni Gagliardi, que viu a Nova York, estan fent una gira conjunta. Ells han gravat junts un nou CD a Nova York amb composicions originals i arranjaments amb el flamenc i la influència de la música espanyola.

  – Dimecres 13 de gener, 21:00 h.: QUIZ MUSICAL. Jocs de preguntes i respostes per equips.

  – Dijous 14 de gener, 21:00 h.: OPEN MIC o Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons.

  – Divendres 15 de gener, 21:30 h.: SUEÑO DE CAPRICORNIO (St Feliu, rock) concert 50 SUEÑOS
  A mig camí entre el pop i el rock, Sueño de Capricornio ens ofereix bàsicament cançons: per escoltar, per ballar o per somiar. Darrere d’elles, Juli Comes, compositor i cantant, ens apropa al seu món. Un món que potser no sigui tan diferent al dels altres, només que adornat amb música i lletres.

  – Diumenge 17 de gener, 17:00 h.: KINSALE (Terrassa, folk / pop)
  Kinsale es presenta com un duet elegant, innovador i molt sorprenent. La calidesa de les cançons, la majoria en anglès i de sonoritat acústica, converteixen la proposta en molt propera i agradable. La seva joventut, 19 i 20 anys, sorprèn per la manera de prendre’s la interpretació de les cançons i la importància que donen a l’afinació de les veus.

  – Dimecres 20 de gener, 21:00 h.: VINYL NIGHT. Audicions d’àlbums clàssics

  – Dijous 21 de gener, 21:00 h.: Jam Session amb The FANTASTIC IRLASTIC BAND. La jam més boja.

  – Divendres 22 de gener, 21:00 h.: NACHO ALONSO & MARTA ROSÉS. Concert entre amics. (Soul, blues, rock & pop)

  – Dimecres 27 de gener, 21:00 h.: QUIZ MUSICAL. Jocs de preguntes i respostes per equips.

  – Dijous 28 de gener, 21:00 h.: OPEN MIC o Micro Obert. Vine a tocar les teves cançons.

  – Divendres 29 de gener, 21:00 h.: GRATEFUL BLUES (Girona, blues)
  Grateful Blues neix l’any 2006 com a format de duet acústic de country blues, en retrobar-se aquests dos músics després d’una dècada d’aventures individuals. Manel Rost va viure nou anys al sud dels Estats Units, de Texas a New Orleans. Allà va formar part de l’escena habitual de Memphis Tennesse col.laborant amb músics com Richard Johnston o la cantant i contrabaixista Amy LaVere. Lluís Figueras va viure durant deu anys a Irlanda. Va formar part de la Rob Strong Band i la Mary Stokes Band, entre molts altres projectes, tocant a la majoria de festivals de blues tant d’Irlanda com d’Europa. Ha acompanyat músics com Billy Boy Arnold, Eddy King, o Angela Brown.

  – Diumenge 31 de gener, 17:00 h.: QUICO TRETZE (Igualada, folk acústic) & NAVRATILOVA (St Feliu, cantautor folk de talent limitat)
  QUICO 13: Diplomat en Enginyeria Industrial i Tècnic de so (d’estudi i de directe) i també guitarrista de formacions musicals. De la passió per la música m’esdevé la necessitat d’escriure per tal d’expressar emocions que em col·lapsen… Inspirat en milers de lletres de cançons, escriu els texts com si fossin melodies, seguint un tempo interior que fa renunciar a qualsevol mètrica imposada.
  NAVRATILOVA: des de Sant Feliu de Guíxols, alter-ego musical de l’Agus Segura, també als folkies Ask The Dust. Cantautor de talent limitat, sempre amb la seva guitarreta de 100 pessetes, i ,sobretot, combatiu i exempt de drets a SGAE. Navratilova és la seva faceta més intimista, minimalista i hippy.

  Tots els concerts a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69, de Sant Feliu de Guíxols. Gratuïts / donació voluntaria


  La Casa Irla aposta fermament per la música

  11/11/2015

  La Taverna Cas Romagué, el bar de la Casa Irla, es converteix en una sala de concerts gairebé a diari des que Kevin Abbott se n’ha fet càrrec. La majoria de concerts estan en la línia dels que ja es venien portant a terme a l’estiu a la Plaça Mercat, on Abbott regentava el Bar l’Àncora, és a dir, entre el folk, el rock i la cançó d’autor.

  L’agenda de concerts és la següent:

   

  – Dimecres 11 novembre, 21:00 h.: ORIGAMI GHOST (Seattle, USA, pop / anti-folk)

  Projecte musical del natiu de Bellevue, WA (USA), John Pau Scesniak, viatger, professor, artista i músic. Origami Ghost fan una càlida i commovedora música folk-rock, amb fixació en la melodia, i amb influències de folk, pop, R&B, hip-hop i la música rock, a més d’estar immers en els sons constants, festius i alegres de la música de les “marching bands”.

  Vista previa

  – Divendres 13 novembre, 21:00 h.: Micro Obert/Open Mic. Vine a cantar els teus temes.

   

  – Dissabte 14 novembre, 21:00 h.: SMELL OF KAT (Bcn, rockabilly)

  SMELL OF KAT van començar a finals de 1994 a Barcelona. El 1996, després d’alguns concerts i alguns canvis en la formació van editar el seu primer 7″ EP “COP RAW” pel segell alemany Whampire Records. Després de més concerts, entre ells el famós Psychobilly Meeting, on actuen gairebé tots els anys, Whampire Records va publicar el seu primer àlbum “BEWARE, THE KATZ!” el 1998, 14 poderoses cançons de Neo-Rockabilly fresc amb un fort sabor Psychobilly. Van rebre bones crítiques per tot el món i van fermolts més concerts, incloent dos festivals Psychobilly a Alemanya i 1 una aparició a la televisió espanyola! Després de 11 anys d’inactivitat, comencen a assajar de nou preparant nou material! Des del seu retorn al 20è Psychobilly Meeting, han tocat per Espanya, Rússia, Alemanya i Anglaterra. “A Dream of one Thousand Katz” és el títol del seu nou 7″ EP que ha vist la llum al setembre de 2015, editat per Just For Fun Productions. 4 noves cançons en un edició limitada de vinil de color!

  Vista previa

   

  – Dimecres 18 novembre, 21:00 h.: KLEZMER ALLSTARS DUO (New Orleans, USA, ballaruga i verbena Klezmer)

  El Klezmer Allstars Duo és un projecte paral·lel d’acordió i guitarra de dos dels membres fundadors de la Nova Orleans Klezmer Allstars . Els New Orleans Klezmer Allstars han reinventat des de 1991 la música tradicional Klezmer amb la fusió amb els ritmes i l’esperit de Nova Orleans. Els seus àlbums han estat nomenats entre els ” Top 10 d’àlbums Klezmer essencials de tots els temps”. Ells han tocat en els últims 22 New Orleans Jazz and Heritage Festival, i a molts altres festivals importants i a sales de tot el món. Aquest projecte en duo permet a Jonathan Freilich (guitarra) i Glenn Hartman (acordió) la llibertat per explorar els seus instruments més profundament i improvisar amb més llibertat que amb la banda completa.

  Vista previa

  – Dijous 19 novembre, 21:00 h.: Music Quiz. Joc de preguntes musicals.

  Tots els concerts a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69, de Sant Feliu de Guíxols. Gratuïts / donació voluntaria

   


  Reobertura de la Taverna Cas Romagué amb Michelle Shocked

  20/09/2015

  La cantant americana de folk Michelle Shocked, una de les més conegudes del gènere, actuarà el proper dimarts 22 de setembre a les 21 h en la gran inauguració de Cas Romagué,  la taverna de la Casa Irla. Com a convidat especial també hi haurà Lach, el padrí de l‘antifolk.

  La taverna serà regentada per l’irlandès Kevin Abbott, que fins ara portava el bar l’Àncora de la plaça del Mercat, i que, conjuntament amb Agus Segura, de l’associació musical Atzavara, ha portat durant tot l’estiu concerts de folk i rock a la Plaça del Mercat.


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies