• Categories
 • Mostra pictòrica d’artistes dels Països Catalans a la Casa Irla

  08/11/2018

  El proper dia 10 de novembre a les 19 h s’inaugura a la Casa Irla l’exposició col·lectiva XII Artistes Països Catalans, que s’estendrà fins al 6 de gener, amb entrada gratuïta.

   
  XII Artistes Països Catalans col·lectiva 
  Francesc ARTIGAU, E. ARRANZ-BRAVO, Lluís BARBA, Àngel CAMINO, Joaquim CHANCHO, Antoni CLAVÉ, Anna COMELLAS, Josep GUINOVART, Josep GRAU GARRIGA, Antoni LLENA, Robert LLIMÓS, Antoni MIRALDA, Josep NIEBLA, PERICO PASTOR, J. HERNÁNDEZ PIJUAN, Jaume PLENSA, J. RIERA i ARAGÓ, Josep ROYO, Antoni TÀPIES, 
  Rosa TORRES, Joan Pere VILADECANS, ZUSCH, MARZO-MART 
  Lluís IVERN, Josep ROYO 

  Un total de 33 obres gràfiques originals, entre litografies, serigrafies, reproducció digital i intervinguda i gravats acolorits a mà, de mides entre 50x40cm fins a 124x90cm. 
  En aquesta exposició col·lectiva, l’Associació Aleph ha fet una selecció d’obra gràfica original de temàtica universal en diferents tècniques (litografia, gravat i fotografia digital), realitzada per 22 artistes diferents, tots ells vinculats als Països Catalans i amb una sòlida projecció internacional. 
  L’obra gràfica és un concepte genèric que abasta un conjunt de diferents tècniques desenvolupades al llarg de segles, des de les més tradicionals com la xilografia fins a les més modernes com la impressió digital. Totes elles neixen d’una mateixa idea; la transferència de la imatge creada per l’artista sobre una forma, que bé pot ser una planxa metàl·lica, de fusta o de pedra, o un suport generalment paper. 


  Cap de setmana d’espectacles gratuïts a la Casa Irla

  24/10/2018

  Divendres a la nit, concert del cantautor Sé i diumenge a la tarda, teatre amb la Companyia El Finestral.  

  Concert “especial” del cantautor Sé

  El proper divendres 26 d’octubre, a les 22 h, la Casa Irla serà escenari d’un concert de Josep Andújar “Sé”, que el mateix artista ha qualificat d'”especial”. 

  El cantautor ganxó oferirà una actuació combinant cançons pròpies interpretades amb el seu estil personal i directe. No hi faltaran peces inspirades en el Sant Feliu més mariner farcides de paisatges i personatges populars del món de la pesca i de les tavernes, les balades més emotives i intimistes que transporten l’espectador a reviure vivències pròpies, les composicions més costumistes i l’apartat participatiu amb continguts humorístics i surrealistes.

  De ben segur que en la relació de cançons escollides avançarà algunes peces del seu novè disc, que està a punt d’enregistrar, que s’anomenarà “Amorimar”.

  “A porta tancada”

  Per la seva banda, el diumenge 28 d’octubre a les 19 h es presentarà a la Casa Irla l’obra de Teatre “A porta tancada”, de la companyia El Finestral.

  La companyia de teatre El Finestral del Baix Empordà és un petit grup de teatre amateur que ha preparat una obra “A porta tancada” basada en l’obra existencialista de Jean Paul Sartre, adaptada a un registre molt col·loquial i amb una durada de 50 minuts. 
  L’obra tracta de com les nostres decisions i actes en la vida no només marquen el nostre destí, sinó que també la nostra mort. Som els nostres actes, no importa el que pensem, somiem o renunciem, la nostra vida i la nostra mort ve definida pel que hem fet al llarg de la nostra vida: tot passa factura, un dia o altre toca pagar-ho. 
  La companyia presenta l’espectacle amb el propòsit de “representar- la com més millor per culminar el nostre treball i compartir amb tothom el gaudi d’aquest art del teatre”


  Presentació del nou llibre del ganxó Pere Sala i Martí a la Casa Irla

  03/10/2018

  El proper dissabte 6 d’octubre, a les 19h, a la Casa Irla tindrà lloc la presentació del llibre “Lo sublime contemporáneo. Paisaje de la perplejidad” del ganxó Pere Sala i Martí.

  Hi intervindran Ignasi Aragay, director adjunt del diari Ara; Rosa Cerarols, professora d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra; Xavier Duran, comunicador científic; Francesc Muñoz, director de la col·lecció “Palabra y Paisaje” de l’editorial Àmbit; i l’autor del llibre Pere Sala i Martí.


  “Lo sublime contemporáneo. Paisaje de la perplejidad”

  La contemplació de paisatges salvatges ens provoca sovint gran atracció i plaer, sentint-nos completament superats per la seva bellesa o amplitud. Alguns pensadors, poetes i artistes romàntics dels segles XVIII i XIX van aprendre a valorar aquest sentiment d’insignificança, aquesta fascinant atracció de l’abisme, d’allò desconegut i no civilitzat que, en conjunt, van anomenar-ho «sublim». En l’actualitat, altres signes i escenaris han substituït als que existien abans, tot provocant experiències diferents de les del passat. La contemporaneïtat ha creat nous paisatges capaços de generar sensacions contradictòries, de grandiositat, de sorpresa o d’eufòria, sovint difícils d’entendre, però no per això menys seductores. Són paisatges que sobtadament ens inquieten i ens resulten estranys, però que també ens atrapen i captiven. Aquest llibre ens convida a explorar els paisatges sublims del nostre temps, que emergeixen en el segle XXI com un nou referent paisatgístic. 


  Presentació del nou llibre de Roser Capdevila a la Casa Irla

  28/09/2018

  El proper dissabte 29 de setembre, a les 19 h, a la Casa Irla tindrà lloc la presentació del llibre “La nena que volia dibuixar. Els meus petits records de postguerra” que repassa la infància a la grisa postguerra segons l’autora, Roser Capdevila. 
  La nena que volia dibuixar és un retrat esplèndid de la vida quotidiana durant el primer franquisme: des de les manies, aficions i rutines de cada membre de la família, l’educació de les noies, passant per la grisor de l’escola, la religió tan present arreu, i les avorrides relacions socials, fins als moments de llibertat que suposaven els jocs, els dies assenyalats o les excursions amb els amics.

  Roser Capdevila, amb els seus extraordinaris dibuixos i textos, fa dels records particulars records universals que traslladen al lector, amb una mirada tendra i detallista i no exempta de crítica, a una societat rònega i estreta, que lentament va anar modernitzant-se amb l’arribada de nous electrodomèstics i de nous costums.

  Nascuda a punt d’acabar la guerra civil, Roser Capdevila ha mantingut frescos a la memòria els detalls significatius, el matís precís, les anècdotes reveladores que expliquen com era el país i la gent.


  Scarbeats, Homenatge als Beatles a la Casa Irla

  20/09/2018

  El proper dissabte 22 de setembre a les 22 h a la Casa Irla tindrà lloc un  concert dels Scarbeats, un homenatge a The Beatles.


  Els Beatles arriben a Casa Irla de la mà de SCARBEATS. Una actuació en directe amb les cançons que formen part de la història de la música, com Yesterday, Twist ans shout, Michelle, She loves you… 
  SCARBEATS són un quartet de tribut als BEATLES que no tan sols versionen fidelment al grup més influent de la història de la música moderna sinó que van més enllà, contagiant també el seu esperit.
  Concert gratuït. Aforament limitat.


  Diumenge de teatre a la Casa Irla: “Set maneres de ser Hamlet”

  12/07/2018

  El proper diumenge 15 de juliol hi haurà una activitat destacable a la Casa Irla: a les 20h, Teatre amb l’obra de Josep Pere Peyró  “Set maneres de ser Hamlet“, organitzat per Aleph Associació, amb entrada a 10 €.

  “Un Hamlet clàssic, un grammelot (joc d’imitació de llengües), un Hamlet canalla, el que culebroneja, el folklòric, el mimat, i així fins a set maneres divertides d’actuar un personatge que no sap si ser o no ser, si morir o dormir, si actuar o restar immòbil davant un joc de variacions que capgira, irreverent, la tragèdia en comèdia” (Josep Pere Peyró)
   
   
  Format a la Sala Beckett de Barcelona, Josep Pere Peyró ha treballat de professor d’interpretació i dramatúrgia a nombroses universitats i escoles de dins i fora de Catalunya. Com a autor i director, destaquen Jocs d’artifici (1987), La trobada (1994), Quan els personatges de Cartier-Bresson (1995), Una pluja irlandesa (1995), Deserts (1996), Maleïts (1998), Nina (2001), Les portes del cel (2004) o La tanca (2007). Moltes d’elles han estat traduïdes i representades a altres llengües. Al llarg de la seva trajectòria també ha rebut nombrosos premis, entre els quals destaquen el Premi de la crítica de Barcelona per Deserts, el Premi de la Crítica del Festival Internacional de Xile per Una lluvia irlandesa o el Premi de la Crítica Serra d’Or per Les portes del cel.

  Exposició de pintures de Rosa Torres a la Casa Irla

  06/07/2018
  El proper dissabte dia 7 de juliol a les 19 h la Casa Irla inaugura l’exposició de Rosa Torres Paisatges de mar i muntanya.
   
  Del 7 de juliol al 2 de setembre
  Paisatges de mar i muntanya

  Rosa Torres 
  El treball per sèries ha estat una constant en Rosa Torres des dels primers anys de la dècada dels setanta. Però les sèries no sempre han tingut un desenrotllament cronològic i lineal: amb el pas del temps pot descobrir en alguna sèrie antiga noves opcions pictòriques així com solucions diferents. 
  El seu mètode de treball consisteix en l’elecció prèvia d’un tema amb forta motivació estètica, realitzant a continuació nombrosos esquemes preparatoris de què van sorgint les distintes possibilitats de representació. En un estadi posterior, despreciant part de l’anterior treball, selecciona els esbossos amb major força compositiva. Repetint el mateix motiu les composicions es depuren. Simplifiquen i esquematitzen cada vegada més, utilitzant progressivament els mínims elements possibles, colors, línies… mantenint-se únicament l’essència de la representació.
  La clau del mètode consisteix a fer que la imatge siga cada vegada més subtil i rotunda, encara que mantenint la suficient capacitat de representació perquè l’espectador la identifiqui i participi de l’emoció que la va originar. Podria dir-se que el tema és el motiu pel qual Rosa Torres inicia el seu treball, l’excusa inicial, però que, finalment acaba imposant a cada obra la seua pròpia estructura i composició pictòrica al marge del tema, encara que conservant la seua essència originària. 
  Aquesta exposició comprèn dos d’aquestes sèries: Paisatges de mar i Paisatges de muntanya. La selecció d’aquests motius es deu en gran part al seu amic i galerista Joan Planellas de Tossa de Mar, prematurament difunt, que la va animar a captar i representar la bellesa que tanquen els racons de la seua volguda Costa Brava, molts dels quals es presenten en aquesta mostra. 
  L’obra de Rosa Torres ha sigut objecte de diversos estudis i assajos que figuren en la seua bibliografia.

  Nova temporada cultural de la Casa Irla

  02/05/2018

  A la Casa Irla enceten una nova temporada cultural Primavera-Estiu 2018, que s’iniciarà el proper dissabte dia 5 de maig a les 19 h amb la inauguració de l’exposició “Diferents maneres d’estructurar un viatge”, de Juli Martí Casals. L’exposició s’allargarà fins el dia 1 de juliol. 

   


  La temporada d’hivern de la Casa Irla comença amb una exposició d’Anagaro

  09/01/2018

  La Casa Irla ha donat a conèixer la nova programació hivernal per aquest 2018, que podeu consultar aquí.

  Una programació que s’inicia aquest dissabte dia 13 de gener a les 19 h amb l’exposició Blanc, d’Ana Garcia Royo “Anagaro”.

   
  Del 13 de gener al 4 de març
  Blanc
  Vernissatge el dia 13 de gener a les 19 h
  Ana Garcia Royo “Anagaro”
  Com una pàgina en blanc, tot té un inici, un punt de partida; una mirada, un somriure, un gest, un instant, un pensament… Tot comença en un moment donat, destí o casualitat, des de zero, des del blanc, tan buit, però alhora tan ple.

  ERC creu ser l’única opció per evitar que Cs guanyi

  10/12/2017

  La campanya d’ERC pel 21-D gira al voltant de la reivindicació que els republicans són el “vot útil” de l’independentisme. El número 2 gironí, Roger Torrent, va insistir ahir què ERC és l’única alternativa per “parar els peus a Cs” a les urnes, segons El Punt-Avui.

  Torrent va evitar al·ludir Junts per Catalunya i es va centrar en el record pels presos polítics, però sense parlar dels exiliats, i va insistir que els comicis serviran per confrontar el pes “de l’esperit del crit a por ellos davant el de ls que van votar i defensar les votacions l’1-O”.

  Torrent també va censurar les paraules de Jean Castel (Cs) sobre el suposat adoctrinament a les escoles per part dels “molts mestres” militants d’ERC: “Si dius que a les escoles s’adoctrina, o és que no hi has posat un peu mai, o és per mala fe, o per les dues coses.” I va defensar que és legítim plantejar canvis, “però no arrasar els models” d’educació o el sistema de mitjans de comunicació.

  En l’acte també van intervenir Mariona Vilarroya, candidata de les JERC, que va reclamar mesures per als joves, com ara una universitat pública assequible, més transport públic i el foment de l’ocupació amb un salari mínim de 1.000 euros. I la guixolenca Sílvia Romero, neta d’immigrants, va reivindicar la feina d’integració a Catalunya com a terra d’acollida.

  A la tarda, els republicans van continuar fent campanya al municipi amb un porta a porta al barri de Vilartagues amb la participació de la senadora Elisenda Pérez i l’expresident de Súmate Eduardo Reyes, en un feu tradicionalment socialista que en els darrers comicis va virar cap a Cs.

  Pere Parramon presenta el seu llibre dissabte a la Casa Irla

  05/10/2017
  El proper dissabte dia 7 d’octubre a les 19 h, la Casa Irla presenta el llibre “El noi saltador i la reina dels guardians rossos”, de Pere Parramon. Obrirà l’acte Fina Cosp, regidora de l’Ajuntament i  presentarà Cristina Ribot, historiadora de l’art.
   
  Una casa senyorial a Collserola durant els anys trenta del segle xx i una habitació que és diferent de totes les altres. La novel·la El noi saltador i la reina dels guardians rossos n’obre la porta per conèixer el singular jovenet que l’habita i convidar els lectors a compartir amb ell les piles de llibres que llegeix, la música que escolta i l’art que contempla. Un cop a dins, en descobriran la intriga que l’envolta, com també els secrets d’aquells que entren i surten de la cambra, siguin la bella i aristocràtica mamà alemanya, la majordoma que porta misteriosos regals del bosc, o l’inesperat senyor Hans que dóna vida als contes dels germans Grimm.
  Reflexions a l’entorn de la història de l’art, pistes sobre les complexitats d’un moment històric ben particular i un cant al valor de l’amistat en una novel·la que oscil·la entre el retrat intimista i la fantasia per tal que aquells que s’hi endinsen puguin trobar-hi, com el mateix Noi saltador, una habitació pròpia. «La poesia, els contes, la pintura, l’escultura, el piano… tot això serveix per establir vincles amb el món, per sentir que fora de nosaltres mateixos hi ha algú més, per entendre que ni estem sols ni hem de perdre l’esperança a poder ser algú.»

  Dissabte, inauguració de dues exposicions de pintura

  28/06/2017
  El proper dissabte dia 1 de juliol hi haurà dues inauguracions d’exposicions de pintura a Sant Feliu, una a la Casa Irla i l’altra a la Cambra de Comerç.
  En primer lloc, a les 19 h a la Casa Irla s’inaugura l’Exposició-Homenatge a Pere Manera, que s’extendrà fins el 27 d’agost.
  Pere Manera, pintor i home de mar nadiu de Begur però que va viure a Sant Feliu,  va obtenir diversos premis per la seva obra. Pintava el mar i les barques degut a la seva sapiència en el món marítim i de la pesca.

  La segona exposició s’inaugura el mateix dia a les 19’30 a la Sala d’Exposicions de la Cambra de Comerç. Una mostra de pintura marinera contemporània de Josep Aragonès i Anna Castelló.

  Presentació de “La sorra vermella”, de J.N. Santaeulàlia

  01/06/2017
  El proper dissabte dia 3 de juny, a les 19 h, a la Casa Irla tindrà lloc presentació del llibre “La sorra vermella” de J.N. Santaeulàlia.
  1941: dos homes busquen a Barcelona una nena perduda
  El desembre de 1941, poc després d’acabada la guerra, dos amics anarquistes, Pedro i Quilis, tornen clandestinament a Barcelona des de l’exili francès per buscar-hi una nena petita, filla del primer i d’una noia afusellada pocs dies abans per les tropes franquistes. Què se n’ha fet, de la nena?. Com aconseguiran trobar-la? Qui els ajudarà, en aquella Barcelona espantada i oprimida? I un cop la tinguin, com la trauran d’Espanya? Al marge d’aquesta història troncal, altres vides poblen aquesta novel·la veraç i emotiva: l’anglesa Margaret del consolat britànic, el comunista madrileny Rómulo, la vídua Yvonne, propietària d’una serradora al peu del Canigó,…
  Personatges de carn i ossos que es faran inoblidables.
  «Una novel·la sobre el coratge i l’instint, l’amor i l’amistat, que s’imposen a la tragèdia de la guerra i a la misèria de la dictadura» Antoni Puigverd

  Inauguració de l’exposició de Patrick Subirats a la Casa Irla

  03/05/2017
  El proper dissabte 6 de maig a les 19 h, a la Casa Irla,  tindrà lloc la inauguració de l’exposició de Patrick Subirats que porta per títol #wrongplace
   Dissabte 6 de maig a les 19 h
   #wrongplace de Patrick Subirats
  Del 6 de maig al 25 de juny                                                                                                                                
  L’obra presentada en aquesta exposició és resultat del projecte #wrongplace, del qual se’n mostren algunes peces, on Patrick Subirats treballa a partir de l’observació i l’estudi dels llocs i les condicions inesperades en què apareixen les males herbes en els entorns urbans. Identificant-se amb la precària realitat d’aquestes plantes salvatges, espontànies i oportunistes, l’obra de Patrick Subirats es caracteritza per un  llenguatge auster, improvisat i intuïtiu i per una economia a l’hora d’utilitzar recursos estilístics. Com les males herbes, marginals, indesitjables i adventícies, les obres sobreviuen amb pocs mitjans i estan realitzades amb materials senzills, precaris i sovint de rebuig. Movent-se entre els límits de la pintura, ballen entre la casualitat i la intenció, entre la improvisació i la tècnica, entre allò buscat i l’acceptació d’allò que acaba succeint.
  Entrada gratuïta.

  Nova programació primavera-estiu de la Casa Irla

  28/04/2017

  La Casa Irla estrena aquesta setmana nova Programació Cultural Primavera-Estiu 2017. Us adjuntem tota la informació de presentacions, xerrades, exposicions i concerts en aquest PDF adjunt.

  PROGRAMACIÓ CASA IRLA PRIMAVERA-ESTIU 2017

   

   


  Presentació del nou llibre d’Antoni de Pàdua Homs

  18/04/2017

  El proper divendres dia 21 d’abril a les 19:30 h es presenta a la Casa Irla el llibre “Empremtes d’uns peus menuts…” del guixolenc Antoni de Pàdua Homs Alcaire. Intervindran en l’acte el seu fill Toni Homs Corbera i Dolors Vilamitjana.


  “Retrat d’un magnicidi” a la Casa Irla

  06/04/2017
  El proper dissabte 8 d’abril a les 19 h es presenta a la Casa Irla el llibre “Retrat d’un magnicidi”, de Jordi Finestres. En l’acte l’acompanyarà Quim Roser.
  Dissabte 8 d’abril a les 19 h
  Retrat d’un magnicidi
  Jordi Finestres

  En el 75è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys, Jordi Finestres revela un dels grans misteris de la història de Catalunya: Qui va posar fi a la vida del president Companys al castell de Montjuïc?. De qui fou el tret de gràcia?.
  Una descoberta excepcional que permet a l’historiador seguir les últimes passes del president republicà hora a hora, pràcticament minut a minut, i recrear un dels episodis més obscurs del passat recent del nostre país: la persecució a França del president electe a l’exili, la seva captura i empresonament i la seva vergonyosa execució per part del bàndol franquista insurgent.
  Una documentadíssima investigació, en edició il·lustrada, que es llegeix com una intriga absorbent, de trist i cèlebre final, en la qual ressonen amb emoció les últimes paraules del president: “Per Catalunya!”.


  Antoni Baños presenta el seu llibre sobre el procés a la Casa Irla

  23/03/2017
  El proper dissabte dia 25 de març a les 19 h es presenta, a la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69), el llibre “La cara B. Una altre mirada al procés” de Jordi Borràs i Antonio Baños.
  Dissabte 25 de març a les 19 h
  La cara B. Una altra mirada al procés

  Jordi Borràs i Antonio Baños
  Qui esperi trobar secrets d’Estat en aquest llibre no va ben encaminat. Hauran de passar molts anys, encara, perquè algú els comenci a escriure. La cara B. Una altra mirada al procés no destapa conspiracions ni històries d’espionatge. Aquest és un llibre narrat en primera persona per Antonio Baños i amb les fotografies de Jordi Borràs, on trobareu, això sí, aquelles rareses que l’imaginari col·lectiu encara situa a la cara B d’un vinil. Tot allò que ha passat durant aquests anys i ningú no s’ha cuidat d’explicar i ho fan, això sí, amb cròniques farcides d’anècdotes, curiositats i algun fet fins avui dia silenciat. Tot plegat amb un recorregut visual a base de fotoperiodisme a peu de carrer, que comença amb la consulta independentista
  d’Arenys de Munt de l’any 2009 i acaba l’any 2016 amb la formació del nou Govern de Junts pel Sí. La cara B. Una altra mirada al procés és, segurament, el llibre que faltava per completar aquest subgènere nou —el del procés— nascut entre reunions, manifestacions i mítings. Un llibre que neix avui però que, sense pretendre-ho, serà un trosset d’història pèl demà.
  “Teniu doncs a les mans més de sis anys de la història recent de Catalunya explicats per un fotògraf que podria ser escriptor, i un escriptor que podria ser fotògraf.” Del pròleg de l’Andreu Barnils

  Reunió dels Comuns de Sant Feliu i la Vall d’Aro a la Casa Irla

  04/03/2017

  El passat dijous  va tenir lloc, a la Casa Irla, una reunió dels promotors d’”Els Comuns de Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina i Castell-Platja d’Aro” per fer unes aportacions i debatre l’ideari de “Un País en Comú”. Els sis eixos de la ponència ideològica i de programa del nou espai polític havien estat treballats durant els tres dijous anteriors pel grup de persones adherides.
  En aquesta darrera reunió  hi van  prendre part 12 dones i 12 homes i entre les aportacions sobre el territori més proper destaquen la millora de les comunicacions públiques, la municipalització de l’aigua i el tractament integrat de conques, la recuperació del litoral i posta en marxa de noves reserves marines i la millora de salaris i igualtat de tracte d’homes i dones entre els treballadors turístics que també reclamen la conciliació de la vida laboral i familiar.
  Aquest procés ha de concloure el mes d’abril amb la definició del model de partit, el nom que s’adoptarà finalment i l’elecció de forma virtual  o presencial dels càrrecs entre totes les persones adherides en un gran acte a Barcelona.


  Avancem tota la programació primaveral de Cas Romagué

  07/03/2017
  Començant per demà, amb la projecció del partit de futbol FC Barcelona vs Paris Saint-Germain (20:45h), la programació de Cas Romagué, la taverna de la Casa Irla, no para. Aquí us n’avancem la programació fins a principis de juny:

  – Dijous 9 de març, 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND jam folk / country…
  – Divendres 10 de març, 21:00 h. : “La Nit dels Montaditos” & Festa Soul
  – dissabte 11 de març, 19:00 h. : presentació llibre de Joan Gasull “El pacifista que pretenia volar una discoteca” + 21:00 h. : BIGBLACK RHINO (Girona, soul/blues/rock)
  – Diumenge 12 de març, 12:00 h. concert/vermut  : RED PÈRILL (igualada, funk/soul)
  – Dimecres 15 de març, 21:00 h. : QUIZ GENERAL (Joc de preguntes)
  – Dijous 16 de març, 21:00 h. : SAINT PATRICK’S NIGHT! amb LA PUÇA DIATÒNICA (La Bisbal, folk celta)
  – Divendres 17 de març, 21:00 h. : HOLY PINTO (Canterbury, UK, pop punk)
  – Dissabte 18 de març, 21:00 h. : WILL WOOD (Nova Zelanda, country / americana)
  – Dimecres 22 de març, 21:00 h. : SCATTERGORIES (joc de paraules)
  – Dijous 23 de març, 21:00 h. : The FANTASTIC IRLASTIC BAND jam folk / country…
  – Divendres 24 de març, 21:00 h. : BIG MAMA MONTSE & SISTER MARION (Bcn, blues)
  – dissabte 25 de març, 19:00 h. : presentació llibre de Jordi Borràs i Antonio Baños “La cara B. Una altre mirada al procés” + 21:00 h. : PRIBIZ (Bcn, indie folk)
  – Dimecres 29 de març, 21:00 h. : QUIZ FREAK (joc de preguntes sobre series, pelis, còmics, etc.)
  – Dijous 30 de març, 21:00 h. : MICRO OBERT vine a tocar les teves cançons!
  – Divendres 31 de març, 21:00 h. : CA VELL (Girona, folk)
  – Dissabte 1 d’abril, 21:00 h. : PETIT (Palma de Mallorca, pop / folk)
  – Diumenge 2 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb AUSTIN MILLER (USA, folk d’autor)
  – Divendres 7 d’abril, 21:00 h. : ALICIA CALZADA (St Feliu, presentant el seu disc “Homenatjant”, que conté versions de cançons interpretades per homes entre els anys 60, 70 i 80)
  – Dissabte 8 d’abril, 19:00 h. : presentació llibre Jordi Finestres “Retrat d’un magnicidi” + 21:00 h. : LES CRUET (Montseny, punk alegre-furiós)
  – Diumenge 9 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut ye-yé amb The LLAMPS (Perpinyà, pop psicodèlic)
  – Dijous 13 d’abril, 21:00 h. : SWAGGER BLUES (Girona, blues)
  – Divendres 14 d’abril, 21:00 h. : JACK GRELLE (Missouri, USA, country/folk)
  – Diumenge 16 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb MARIA BETRIU TRIO(standards de jazz i bossanova en català)
  – Dijous 20 d’abril, 21:00 h. : COPA LOTUS duo (Vilanova, pop/country)
  – Divendres 21 d’abril, 21:00 h. : ANARI (Euskadi, folk)
  – Dissabte 22 d’abril, 21:00 h. : MARTA DELMONT (Bcn, americana/country-rock)
  – Diumenge 23 d’abril, 12:00 h. : concert / vermut amb BIUTYSOUL (St Feliu, versions de soul)
  – Dijous 27 d’abril, 21:00 h. : DANIEL DE VITA (Argentina, blues)
  – Divendres 28 d’abril, 21:00 h. : LUIS GONZALEZ TRIO (St Feliu/Girona, jazz amb groove)
  – Dissabte 29 d’abril, 21:00 h. : HAVANERA SURF (Montmeló, havaneres a ritme de surf)
  – Diumenge 30 d’abril, 21:00 h. : DANIEL ARDURA (Igualada, cantautor alternatiu) & IBON RG (Euskadi, música d’avantguarda)
  – Divendres 5 de maig, 21:00 h. : GIPSY NUR PROJECT (França/Bcn, chanson francesa)
  – Dissabte 6 de maig, 21:00 h. : HOBO BLUES DUET (Montpellier, blues)
  – Diumenge 7  de maig, 12:00 h. : concert / vermut amb JOAN S. ALMANSA (Bcn, cançó d’autor)
  – Dijous 11 de maig, 21:00 h. : GRU GRÜ (Montpellier, free jazzcore)
  – Divendres 12 de maig, 21:00 h. : QUICKSAND REMEDY (Bcn, indie pop)
  – Dissabte 13 de maig, 21:00 h. : BACK ON TIME (St Feliu, covers de clàssics) &MARTÍ OLIVER (Bcn, cantautor)
  – Divendres 19 de maig, 21:00 h. : ATOMIC LEOPARDS duet (Bcn/Blanes, rock&roll 50’s)
  – Dissabte 20 de maig, 21:00 h. : HOWLIN’ DOGS (Girona, blues psicodèlic)
  – Diumenge 21 de maig, 12:00 h. : concert / vermut amb CHRIS SNELGROVE(Canadá, folk punk) & MARLON DEAN CLIFT (Platja d’Aro, indie folk)
  – Divendres 26 de maig, 21:00 h. : JAM SESSION de l’ESCOLA MUNICIPAL de MÚSICA
  – Divendres 2 de juny, 21:00 h. : The BLUES AGAINST YOUTH (Itàlia, one man blues orchestra)
  – Per confirmar: setembre 2017, CHRIS STAPLES (USA, pop)
  Tots els concerts gratuïts, amb donació voluntària.


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies