• Categories
 • Sílvia Romero deixa el govern per a preparar un nou projecte continuista amb l’actual

  11/10/2018

  Esquerra Republicana va anunciar, la setmana passada, que Sílvia Romero deixava Tots per Sant Feliu (TxSF) per a encapçalar la seva llista per a les Municipals del 2019. Després del ple extraordinari que ha tingut lloc el dijous 11 d’octubre per acceptar la renúncia de Sílvia Romero com a regidora, l’alcaldable per Esquerra ha dedicat unes paraules als mitjans de comunicació per a anunciar el seu nou projecte.

  Romero afirma que aquest canvi es deu, sobretot, a la situació política dels darrers 20 mesos a Catalunya, que l’ha fet decantar la balança cap a la necessitat d’estar allà on toca estar. A part de la lluita pels drets dels seus conciutadans, vol compartir aquesta lluita a un altre nivell. Romero ja va formar part de les llistes d’Esquerra al Parlament de Catalunya el passat desembre, per ella, formar part del partit a Sant Feliu ha estat un procés natural, recordant que TxSF és un partit municipalista, on hi tenen lloc polítiques de tots els partits, per això el seu millor camí és al costat d’Esquerra.

  L’ex regidora d’Activitat Econòmica i Projectes Estratègics ha declarat que encara no té cap equip ni llista preparada, però que deixa l’acta de regidora precisament per a poder veure en perspectiva tot el que s’ha treballat en aquest govern, i poder preparar un nou projecte. Ha deixat clar que aquest nou projecte serà continuista, ja que a Esquerra Republicana estan molt convençuts de la feina que han fet fins ara a l’equip de govern.


  ERC agraeix als ciutadans la confiança dipositada en ells

  28/06/2016
  Des de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu volen donar les gràcies als veïns de la ciutat que els han donat la seva confiança, “fent que ERC tingui més força que mai al Congrés i al Senat i fer sentir així més alt i clar la veu de la llibertat i de la dignitat”.
  “Una vegada més hem demostrat que Catalunya és un altre país, que vota de manera diferent que Espanya i hem deixat clar que nosaltres sí que podem i sí que volem fer un país decent, lliure de corrupció, socialment més just i democràticament més lliure”.
  A les Comarques Gironines, ERC ha aconseguit per primera vegada guanyar unes eleccions estatals, repetint la representació al Congrés dels Diputats amb Teresa Jordà i Joan Olòriz i augmentant un senador, passant dels dos actuals a tres, que seran Jordi Martí, Quim Ayats i Elisenda Pérez.
  Esquerra Republicana de Catalunya dóna les gràcies “per la confiança i la col·laboració que ens fa estar cada vegada més a prop
  d’#ElCanviPossible”.

  ERC treballa per aprofundir en la transparència a l’Ajuntament

  05/01/2016

  ERC Guíxols ha emès un comunicat de premsa en el qual considera que l’aprovació del pressupost general abans de finalitzar l’any correspon a “un compromís amb la ciutat i amb les persones” alhora que es fa copartícip d’uns números en què “l’alliberament nacional i la justícia social hi són ben representats amb números i persones” i en què “es marquen les línies a seguir en el sí de l’Ajuntament”.

  El comunicat continua dient que “començar l’any amb una bona base ha de permetre ser més eficients en la gestió” i puntualitza que estan treballant per aprofundir en matèria de transparència i dades obertes del consistori ja que, asseguren, des de la nit de cap d’any es poden consultar en línia una sèrie de dades del nostre Ajuntament.


  ERC Guíxols valora els resultats electorals

  24/12/2015

  Des de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu de Guíxols volen agrair als 1834 votants que els van fer confiança “i que dia a dia ajuden a construir una ciutat millor i un país més just i més lliure”.

  ERC qualifica el resultat com a “molt esperançador”, doblant el nombre de representants de les Comarques Gironines al Congrés amb 2 diputats i triplicant el nombre de diputats al principat, aconseguint-ne 9. Al Senat, on no tenien representació, enguany han  guanyat les eleccions a Catalunya amb 6 representants, 2 per Girona.

  En la nota de premsa , els republicans diuen que “anem consolidant un partit transversal, fort i totalment compromès amb el benestar dels ciutadans i la independència, aconseguint una majoria de gent compromesa en la defensa de la transformació social, el benestar social i la dignificació del món del treball”.

  Els grans objectius que Esquerra Republicana de Catalunya encarna han sortit clarament reforçats. “El temps de la República ha arribat a Catalunya, i si algun dia hi ha una república espanyola, estarem encantats de tenir-hi una relació de germanor”, diuen.


  ERC Guíxols, contra les investigacions a ajuntaments sobiranistes

  04/12/2015

  L’Audiència Nacional ha obert diligències penals per investigar als ajuntaments que van donar suport a la resolució sobre l’inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels últims resultats electorals al Parlament de Catalunya. Aquestes investigacions estudien la possibilitat que ajuntaments com el nostre hagin comès delictes de rebel·lió i sedició entre d’altres pel fet d’aprovar mocions de suport de caire merament polític.

  La Secció Local d’Esquerra Republicana es reafirma amb la moció de suport presentada pel Grup Municipal d’ERC, aprovada pel Ple Municipal el dia 26 de novembre de 2015 i mostra el seu suport a la regidora de Transició Nacional Georgina Linares i a la resta de regidors que van
  votar a favor de la moció.
  Atès que aquesta moció de suport aprovada pel Ple no crea efectes jurídics i s’empara dins l’exercici de llibertat d’expressió (art. 20CE), llibertat ideològica (art. 16CE) i del dret fonamental a la participació política (art. 23CE), ERC Guíxols i la seva militància estarà al costat de tots
  aquells regidors “que siguin amenaçats per un Estat que no ens representa i que vulnera contínuament els nostres drets i les nostres llibertats”, afirma el partit republicà.
  Finalment, ERC Guíxols fa una crida a la ciutadania per tal de donar suport als regidors que els representen ideològicament i que no renunciïn als anhels de llibertat del nostre país.

  Martí Viñals, nou president de l’executiva local d’ERC

  23/11/2015
  L’Assemblea d’ERC Guíxols va escollir el passat divendres la candidatura encapçalada per Martí Viñals per tal de coordinar la Secció local d’Esquerra Republicana. La nova executiva va quedar constituïda per 9 persones, i combina noves incorporacions i militants amb experiència.
  La nova executiva la integren, a banda de Martí Viñals a la Presidència, Maria Conchillo a la Secretaria d’Organització i a la Secretaria de la Dona, Albert Polo a la Secretaria de Política Municipal, Manel Gorro a la Secretaria de Finances, Josep Maria Gironès a la Secretaria d’Imatge i Comunicació, Joan Reyné i en Josep Maria Farrés com a vocals de Política Municipal, Xavi Gorro com a vocal de Imatge i Comunicació i Montse Pastor com a vocal de la Secretaria de la Dona.
  El nou president ha volgut destacar “el factor humà de la nova executiva” i que posaran el punt de mira en “estar al cas de les necessitats dels tres regidors que tenim, de la militància i del conjunt de la població de Sant Feliu, i animar-los a implicar-se en tot moment amb el projecte i mantenir-los informats”. Tanmateix, va voler deixar constància de la molt bona feina que s’està desenvolupant per l’equip de govern de la ciutat i que “la Secció Local ajudarà en la mesura del
  possible en ser un nexe comunicatiu de rellevància entre el conjunt de la població i la militància amb el Grup Municipal d’ERC”.
  Cal destacar que la nova executiva acull “gent ben preparada i motivada per fer front als reptes de ciutat i de país que tenim al davant”. És per això que una vessant molt important de la Secció Local anirà de la mà de les rejovenides JERC de la ciutat, que conten també amb nombroses incorporacions amb moltes ganes de treballar i de sumar.

   


  Comunicat d’ERC Guíxols sobre els resultats electorals

  17/06/2015

  Des de la secció local d’ERC Guíxols ens hem anat reunint amb totes les forces polítiques després del 24 M. No és nou si us diem que hem hagut de començar per segona vegada després de la decisió de la Junta Electoral d’acceptar legalment uns vots que eren considerats nuls i lamentablement no poder consolidar el nostre quart regidor a l’Ajuntament.
  Tal i com es va explicar en les trobades amb els amics, simpatitzants, la llista electoral i militants, la decisió que havia de prendre l’assemblea no era gens fàcil, doncs el bon govern de la ciutat i el futur del país estan estretament presents, per la nostra consciència, els nostres ideals i els nostres més íntims desitjos de llibertat, igualtat i fraternitat. L’Assemblea d’ERC Guíxols va prendre la decisió per votació, i en primer lloc va ser aprofundir una entesa amb les forces de Tots per Sant Feliu i el Partit dels Socialistes Catalunya, la qual ha pogut arribar a bon terme i començar així un nou cicle en el govern de la ciutat.
  Entenem que el progrés de la ciutat no podrà ser fins que els persones que en formen part puguin viure en plenes condicions i amb els recursos socials que pertoquen en una ciutat com Sant Feliu. Entenem el progrés econòmic lligat al benestar de les famílies i amb els recursos que ens són propis. Entenem que el Sant Feliu de Guíxols que volem passa primer per les persones.
  Parlem d’un futur digne per a les persones, i creiem que la millor manera també és que Esquerra Guíxols treballi perquè el nostre municipi sigui part activa en el procés d’alliberament nacional que està vivint el nostre país, Catalunya. La Regidoria de Transició Nacional durà a terme una feina transversal amb les àrees de l’Ajuntament perquè allà on podem afegir un gra de sorra a favor de la llengua, de pagar els impostos en l’Agencia Tributària catalana, participació activa a l’AMI, símbols… El país que volem començar de nou també és un país net de corrupció i d’opacitats, per això farem tots els esforços perquè tinguem un Ajuntament amb parets de vidre on es transparenti tot el que hi ha dins.
  Per aconseguir els nostres objectius, fem pinya i connectem els programes electorals dels tres partits que hem acordat formar govern, perquè la ciutat potenciï els seus encants amb personalitat, a favor de les persones i amb el govern més independentista que mai ha tingut la ciutat, des de la Segona República.
  Esperem ser dignes dels que ens han precedit i apuntar amunt en aquesta nova etapa perquè els que vinguin després no hagin de lluitar per la dignitat del seu país.


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies