• Categories
 • Jordi Cambronero: “A Sant Feliu, cada club representa una manera de ser, un sentiment diferent”

  25/07/2016

  Enguany, el futbol de Sant Feliu està d’enhorabona. Per primera vegada, tot el futbol ganxó estarà unificat sota una sola direcció. Després d’agafar el Vilartagues la temporada passada, i veient els bons resultats, la Junts de l’Escola s’atreveix aquest any amb l’Ateneu Deportiu Guíxols, unificant així tot el futbol de la ciutat. Gràcies a això, la propera temporada hi haurà 4 equips amateurs (Guíxols, Vilartagues, Guíxols B i Escola Sant Feliu femení), i 19 equips de futbol base, convertint-se en un dels clubs més grans de la comarca amb més de 300 jugadors.

  Per a conèixer una mica més com funcionarà aquesta unió, des de Tribuna Ganxona hem parlat amb Jordi Cambronero, president de l’entitat.

  Què pot significar per a la ciutat aquesta unió?

  D’entrada, normalitzar una situació que fins ara, pels motius que siguin, no estava normalitzada. El funcionament de qualsevol club esportiu de qualsevol població, que tenen un futbol base que abasteix als equips amateurs, aquí a Sant Feliu, durant molts anys no ha estat així. Ara tenim l’oportunitat de què això sigui així.

  Què implica aquesta unió per als clubs?

  Una Junta directiva que gestioni les 3 entitats, una direcció esportiva que vagi en una sola direcció, una sola figura que s’ocupi de la coordinació de tot el futbol, des del primer equip fins al futbol base. D’entrada, el plantejament és que tan econòmicament com socialment, cada entitat es mantingui al marge l’una de l’altra. Cada una tindrà els seus socis, cadascuna tindrà el seu pressupost. Sí, és una complicació, però creiem que en aquest moment, a Sant Feliu cada club representa una manera de ser, un sentiment diferent i creiem que aquesta és la millor manera en què pot funcionar.

  Fa un any vau agafar la direcció del Vilartagues, com valores aquest últim any?

  Amb el Vilartagues, amb el fet d’anar en una direcció esportiva, on les plantilles es pensin des d’un sol punt de vista, on el Vilartagues fos una manera de sortir dels juvenils de l’escola, i on algun jugador de l’equip estigui implicat en la estructura formativa de l’escola, ha significat una de les millors temporades de l’equip dels últims anys, és a dir, que esportivament ha funcionat. També ha significat una unitat més gran que la que hi havia fins ara. Jo crec que la part esportiva ha vingut, en part, per aquesta unitat.

  Va ser una decisió fàcil agafar el Guíxols?

  No. Són realitats diferents. Els costos d’un equip a 3a Catalana i a 2a Catalana no tenen res a veure. Evidentment, a nivell d’ingressos, gestionar un club de futbol base és diferent en el sentit que una part dels ingressos vénen de les quotes dels pares, i la gestió es centra en ser rigorós amb aquests diners. En canvi, en el futbol amateur, aquests ingressos no hi són i t’has de basar molt en la publicitat.

  Amb el Guíxols hem de pensar que, primer de tot, és un club centenari, per tant la repercussió que té a la ciutat és important, i segona, evidentment, les despeses que hi han a 2a Catalana son molt més grans que les que pugui tenir un equip a 3a catalana.

  Com es combina l’escola amb dos equips amateurs?

  Al final és pensar en global. Mirar d’utilitzar les instal·lacions i el material en global. És més complicat, però a l’hora de la veritat, comprar material, per exemple, per un camp sense tenir en compte si aquest material és d’un club o es de l’altre, abarateix costos.

  Una de les preocupacions de l’afició blaugrana és recuperar la 1a Catalana. Serà l’objectiu d’enguany?

  D’entrada, hem de pensar que estem fent un relleu a una junta que portava molts anys i que per tant, espònsors, massa social, tot ve derivat d’una mateixa gestió, i hem de veure com respon al canvi tot això. Evidentment, la prioritat és mantenir-se a 2a Catalana. S’està intentant fer una plantilla per estar a dalt de tot, i sí, és un objectiu, però la prioritat és mantenir-se. La prioritat fonamental és tenir un control econòmic del club, intentar fer créixer els ingressos i aconseguir un equilibri pressupostari que ens permeti conèixer la situació del club de cares a la propera temporada i poder-la afrontar amb totes les garanties.

  La temporada passada, el Vilartagues va estar lluitant per l’ascens fins gairebé el final. Es vol ser ambiciós i intentar assolir l’ascens?

  L’objectiu que nosaltres plantegem és, de tots els equips, pujar les categories. L’ambició seria que el Guíxols pugés a 1a, el Vilartagues a 2a, el Guíxols B a 3a… Però clar, això en aquest moment no ho tenim com a prioritat absoluta, sinó que primer hem de consolidar el funcionament dels tres clubs. Que circumstancialment es produeix com aquest any, que sense voler-ho, el Vilartagues va estar amb opcions de pujar? Evidentment aprofitarem aquesta ocasió.

  L’objectiu a llarg termini és que inclús el futbol base, vagin pujant de categoria. Creiem que en una població de més de 20.000 habitants, podem permetre’ns tenir un equip a 1a catalana, un a 2a, un a 3a, i el futbol base en categories més grans que les que tenim ara.

  Aquesta unió pot ajudar a que l’escola torni a ser un referent a la comarca?

  Tot va lligat. La proposta que el futbol base alimenti els sèniors de Sant Feliu, és bona, però el que es necessita és que els tres clubs vagin a una. Al final, quan estàs competint, ho fas contra clubs que funcionen d’aquesta manera, i a l’hora d’atraure jugadors i competir, es nota.

  Hem parlat ja dels Guíxols, el B i el Vilartagues. De quina manera es retroalimentaran i s’ajudaran entre ells?

  Hi ha un coordinador esportiu que portarà la direcció esportiva del futbol sènior i els dos juvenils de l’escola. Tenim clar que les plantilles han de ser complementàries les unes amb les altres, tenint en compte que el Vilartagues no pot ajudar-se dels altres dos, però sí a l’inrevés.

  Quin voleu que sigui el paper dels Juvenils?

  La nostra idea principal és que tot jugador de Sant Feliu pugui jugar a Sant Feliu. Per les circumstàncies que siguin, durant molts anys hi han hagut clubs veïns que han estat plens de jugadors de Sant Feliu. La prioritat han de ser els jugadors que han passat per l’Escola. Volem que els nostres juvenils, segons les seves capacitats, continuïn als diferents equips de la ciutat. Aquesta temporada ja hi haurà algun juvenil que començarà la pretemporada amb el Guíxols, veurem si s’hi quedarà, o sinó tindran la opció del Vilartagues.

  Aquesta temporada, al Guíxols, entrenador nou i de la casa. Què pot aportar Gerard Llandrich a l’equip?

  Se li proposa ser l’entrenador perquè és una persona que coneix la plantilla, perquè tot i no estar vinculats al Guíxols, fa un o dos anys que el seguim. Confiem en aquesta plantilla, creiem que poden aconseguir el que es demana, que és estar lluitant amb els de dalt, competint. Ell és una persona que coneix els jugadors, que té clar quines han estat les mancances de la temporada anterior que van portar a que l’equip no competís com hauria d’haver estat. No ve sol, hi haurà en Jorge que ha estat a l’equip, i a més a més la seva relació amb el Vilartagues farà que pugui confiar en un moment donat amb els seus jugadors i siguin un punt de suport. Volem fer una plantilla curta del Guíxols perquè entenem que tenim gent suficientment capacitada al Vilartagues per donar un cop de mà, però que per temes personals o laborals no poden tenir el compromís que exigeix un equip de Segona Catalana. Aquest any ens juguem això, fer que aquesta manera de pensar que tot va a una, que tots hem de treballar de la mateixa manera i que tots els equips han d’estar vinculats els uns als altres, la millor manera de garantir això és amb algú de la casa.

  Parlant del Vilartagues, aquesta temporada patirà un canvi a la banqueta?

  Sí. En Manel Barnés, entrenador de la passada temporada, per motius personals no ha volgut continuar. El substituirà en Menéndez, un entrenador jove de Caldes que arriba amb moltes ganes de treballar, i el seu segon entrenador serà el mateix que teníem l’any passat, que això sempre ajudarà. Pel que fa a la plantilla, la gran majoria es queda tota, per tant el que es tracte és de consolidar aquesta temporada el que es va iniciar la temporada passada.

  Parlant d’altes i baixes… Ens podries donar alguna novetat del primer equip?

  Pel que fa a les baixes se n’han donat 4: Gerard Garrido, Chamizo, Lluís Santamaria i Mame. Respecte a les altes, hem aconseguit que torni Carlos López, un jugador que molts equips de la categoria el volien i que s’hagi aconseguit que vingués aquí crec que és important. Hem aconseguit mantenir la columna vertebral de l’equip. S’està buscant algun reforç que encara no està confirmat. Hi haurà un juvenil provinent de l’Arenys que aquesta temporada ha marcat molts gols. Aquestes dues son les altes confirmades. A part d’això hi ha un parell de juvenils que començaran la temporada, i la plantilla es vol tancar amb dos o tres jugadors, però tampoc ens volem tornar bojos. Sabem el que volem i estem esperant si s’acaba de polir alguna negociació o hi ha algun descartat d’equips de categoria més alta.

  Val a dir que el fet que un gruix important de la plantilla sigui sortit del futbol base de l’Escola ha ajudat a que confiïn en nosaltres i en el nou projecte.


  Festa de final de temporada a l’Escola de Futbol Sant Feliu, amb presentació de la nova equipació

  23/06/2016
  El passat dissabte 18 de juny, l’Escola de Futbol Sant Feliu va portar a terme la festa de cloenda de la temporada, com ja és tradicional en aquestes dates. Enguany la festa es va traslladar a la Sala Las Vegas per tenir més seguretat, arran de l’estat de les obres del Guíxols Arena.
  A la tarda, al Camp Municipal de Vilartagues, es va Jugar el Torneig de 3×3 pels més petits del club i el partit de pares contra entrenadors pels més grans. Els inflables previstos es van haver de suspendre degut a la  pluja que va estar caient durant tota la tarda.
  Ja al vespre, la festa es va traslladar a Las Vegas on, després del sopar i deprés dels parlaments del President de l’Escola Jordi Cambronero i de l’alcalde de la ciutat Carles Motas, es va passar a fer el reconeixement als juvenils que en complir l’edat deixen el club. També es va fer reconèixer el coordinador de futbol 7 Dani Múrcia, que deixa el Club per encetar una nova etapa professional, i es van donar els trofeus als equips guanyadors del Torneig 3×3 fet a la tarda.
  Dins les activitats del 25è Aniversari del Club, que es va iniciar el passat dia 2 de juny, el club va presentar el padrí de l’esdeveniment, que seguint amb la idea del club d’apostar per jugadors de casa, no podia ser altre que el jugador del juvenil del FC Barcelona Oriol Busquets, que va començar el seu camí futbolístic a l’Escola i que va aprofitar per felicitar l’aniversari i encoratjar els jugadors taronges.
  Com a punt final de la festa, es va presentar amb un vídeo i models l’equipació de la propera temporada, una equipació del 25è aniversari que portarà motius de Sant Feliu de Guíxols, la senyera i el logo de Creu Roja Joventut, amb qui es col·laborarà durant l’any de l’aniversari i que passa de la samarreta ratllada taronja i blanca a un únic color taronja amb motius negres i blancs. La principal novetat és el canvi en els pantalons, que passen de taronges a negres per
  primer cop a la història del club. El padrí va rebre una samarreta de regal.

  Commemoració dels 25 anys de l’EF Sant Feliu

  06/06/2016
  El 2 de juny de 1991 es signava l’acord entre la AD Guíxols i la Panya Sport que feia possible la unió del futbol base de les dues entitats, creant l’EF Sant Feliu. Per tal de commemorar aquesta data, el passat 1 de juny a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la ciutat es va portar a terme el primer acte dels previstos durant el 25è aniversari del Club.
  L’acte va començar amb les paraules del Regidor d’Esports, David Oliveras, qui va fer la introducció esmentant el que es commemorava aquest dia i fent referència als primers anys de l’Escola, ja que ho havia viscut com a jugador del Club. Tot seguit va pendre la paraula el sotsdelegat de la Federació Catalana de Futbol al Baix Empordà, Emili Vilert, qui en nom del Delegat Territorial que per motius personals no hi va poder asistir, va felicitar en nom de la
  Federació al Club i va reconèixer-lo com a referència en el futbol base de les comarques de Girona. Va lliurar un obsequi en nom de la FCF a l’Escola en record d’aquest dia.
  El President de l’EF Sant Feliu ,Jordi Cambronero, va agraïr als assitents la seva presència, en especial als expresidents del Club que eren presents a la Sala, Antoni Franquesa, Antoni Romero, Joan Sagué i als familiars del finat Rogeli Sala, també presents. Va exposar la situació actual del Club, amb un creixement constant en els darrers tres anys, fent una aposta clara per la formació en valors, pel futbol femení i sobretot pel treball conjunt de tots els clubs de futbol de Sant Feliu, fent referència a la unitat viscuda en la darrera temporada, amb l’acord entre l’Escola, el Vilartagues i el Guíxols, després d’anys de divisió. En paraules del President, “treballar junts ens fa a tots més forts”. L’Escola va lliurar un reconeixement a l’Ajuntament de la ciutat per tots aquests anys de suport a la seva tasca.
  Finalment, l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, va valorar el que representava l’Escola dins l’esport de Sant Feliu, on és l’entitat esportiva més gran, va voler destacar la tasca de tota la gent que hi està implicada, tant ara com durant els vint-i-cinc anys de la seva existència, i va lliurar al Club un reconeixement per l’aniversari d’enguany. Va parlar també l’Alcalde de vivències personals com a jugador, en aquest cas de la Penya Sport.
  Un cop acabats els parlaments, es va fer un reconeixement als presidents de l’AD Guíxols, Albert Descayre, de la Penya Sport, Albert Franquesa i de la UE Vilartagues, Pere Luque, que un any més tard es va unir també a l’EF Sant Feliu, i per extensió a totes les directives del moment.
  Posteriorment, Josep Fradera, directiu de l’Escola responsable dels actes del 25è aniversari, va exposar als assitents els actes previstos que s’inicien el proper 18 de juny i acabaran el juny del 2017. Entre ells, la presentació de l’equipació commemorativa de l’Aniversari, una exposició de material, un cicle de conferències, una trobada d’exjugadors, un himne dels 25 anys, una jornada de futbol femení, fins a arribar a un sopar de cloenda al maig de 2017.
  El darrer moment es va viure quan el President de l’Escola va signar un acord de col.laboració amb el President de Creu Roja de Sant Feliu, Jordi Roca, per la Temporada dels 25 anys, després que l’Escola busqués implicar-se amb alguna entitat que treballés amb els infants a nivell local i l’escollida va ser CRJ. En l’acord s’estableix que l’Escola incorporarà a l’equipació del Club el logo de Creu Roja Joventut i que aquests tindran el suport de la gent del Club en les activitats
  que portin a terme durant l’any. Després de la signatura de l’acord, els assitents van poder gaudir d’un refrigeri al pati central de l’Ajuntament.

  Resultats Escola de Futbol Sant Feliu

  20/04/2016

  Resultats del passat cap de setmana de l’Escola de Futbol Sant Feliu:

  BAIX TER B – ALEVI C                     4-5
  ALEVI D – ARO CE     6-1
  BENJAMI B – ESPLAIS CF A    0-5
  BENJAMI C  – EMF CASTELL PLATJA D’ARO A    1-2
  FE BEGUR A   – PREBENJAMI A    11-0
  AT PALS B – PREBENJAMI C      1-0
  FEMENI – GIRONA A       0-4
  SANT GREGORI A –  JUVENIL A      2-1
  JUVENIL B – BEGUR A      1-6
  CADET A – TORDERA A    2-3
  BISBALENC A –  CADET B  1-0
  INFANTIL A  – EF ARBUCIENCA A    7-0
  VILAMALLA B –  INFANTIL B    0-6
  CRISTINENC CE  – ALEVI A     5-4
  ALEVI B – GIRONA FC C     1-7

  Resultats de la darrera jornada – EF Sant Feliu

  12/04/2016

  Aquests han estat els resultats de l’Escola de Futbol Sant Feliu el cap de setmana de 9 i 10 d’abril.

  ALEVI C – FE PALAMOS C          5-3
  L’ESCALA C – ALEVI D                 6-4
  GIRONA FC A– BENJAMI A          7-1
  BENJAMI B– PALAFRUGELL A    2-6
  BENJAMI C– PALS A               DESCANSA
  UE LA PERA A – BENJAMI D        4-2
  PREBENJAMI A –ST PONÇ A        2-4
  PREBENJAMI B –ARO B                 2-0
  PREBENJAMI C– PALAFRUGELL A    1-4
  LA PERA –FEMENI              0-2
  JUVENIL A– FORNELLS A              1-1
  PALAFRUGELL A –JUVENIL B        PENDENT
  FORNELLS A –CADET A                 0-2
  CADET B– PALAFRUGELL A            4-1
  VILABLAREIX A –INFANTIL A        0-0
  INFANTIL B– ESC CALONGE SANT ANTONI            0-1
  ALEVI A – FE PALAMOS A                1-6
  VILABRAREIX A– ALEVI B                2-2

  Resultats EF Sant Feliu

  05/04/2016

  Aquests són els resultats obtinguts per l’EF Sant Feliu el passat cap de setmana de 2 i 3 d’abril.

  CE CRISTINENC B –ALEVI C 1-16
  ALEVI D – HOSTALRIC B 1-3
  BENJAMI A –TORDERA A 3-0
  CE CRISTINENC A – BENJAMI B 10-1
  BENJAMI C – PALS A 3-6
  BEGUR B – BENJAMI D 3-3
  PALAFRUGELL B –  PRREBENJAMI A 0-5
  BISBALENC – PREBENJAMI B 4-2
  ARO B –PREBENJAMI C 2-2
  FEMENI – SANT ESTEVE DEN BAS 2-0
  BISBALENC A  – JUVENIL A 3-1
  JUVENIL B – CALDES MALAVELLA B PENDENT
  CADET A – QUART  A 3-1
  CASSA B – CADET B 0-2
  INFANTIL A – BEGUR A 4-1
  BEGUR  B – INFANTIL B 2-0
  UE QUART A  – ALEVI A 3-1
  ALEVI B – RIUDARENES A 3-2

  Sant Feliu serà, un any més, una de les seus del MIC

  21/03/2016

  La setzena edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC (Mediterranean International Cup) se celebra de dimecres a diumenge a diferents llocs de les comarques gironines.  Segons l’organització, enguany el MIC “bat rècords de clubs participants, seus i terrenys”, ja que tindrà la presència de 256 equips (una cinquantena més que en l’edició anterior) que provenen de 39 països dels cinc continents –arriben equips del Canadà, els Estats Units, Colòmbia, l’Argentina, el Brasil, el Pakistan, el Japó, la Xina, Austràlia i pràcticament tots els països europeus–. En total es disputaran 677 partits en 29 camps de futbol, sense comptar els 16 equips del MIC Integra.

  I per donar cabuda a tots els participants, el torneig amplia el nombre de seus i passa de les 20 que hi havia fins ara a 22, totes de les comarques del Gironès, la Selva i el Baix Empordà: Girona i Fornells, són les dues seus noves, però també hi ha Begur, la Bisbal d’Empordà, Calonge, Cassà de la Selva, l’Escala, l’Estartit, Hostalric, Llagostera, Lloret de Mar, Mont-ras, Palafrugell, Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Santa Cristina d’Aro, Sils, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar i Vidreres.

  Amb tot això ja es veu l’abast del MIC, un torneig pel qual han passat futbolistes que ara juguen als millors clubs del món i que, per tant, aquests dies a la demarcació concentrarà les joves promeses d’aquest esport, amb partits de gran qualitat en què els aficionats tindran on triar i remenar.

  Ocupació
  El MIC mou directament prop de 6.000 jugadors, entrenadors, tècnics i persones vinculades als conjunts participants, que estaran allotjats en 19 hotels de la demarcació i ocuparan unes 1.900 habitacions (cap d’elles a Sant Feliu). Tot i que és molt difícil de saber quin serà exactament l’impacte econòmic per a la demarcació, el president del MIC, David Bellver, explica que “es pot arribar tranquil·lament als cinc milions d’euros”.

  Font: El Punt-Avui

   


  Resultats de la setmana de l’EF Sant Feliu

  17/03/2016

  Aquests són els resultats obtinguts pels diferents equips de l’Escola de Futbol Sant Feliu en els partits jugats el passat cap de setmana (12 i 13 de març).

  L’ESCALA E –ALEVI C 3-5
  ALEVI D – CORNELLA DEL TERRI B 2-6
  BENJAMI A –ESCOLA PIA OLOT B 1-6
  UE LLAGOSTERA B – BENJAMI B 3-8
  BENJAMI C – AE MONELLS A 7-3
  UE LA PERA A – BENJAMI D 4-4
  PRREBENJAMI A – EF BAIX TER A 4-1
  PREBENJAMI B – AE MONELLS B 12-0
  AE MONELLS A –PREBENJAMI C 2-4
  FEMENI – PRADENC 3-1
  JUVENIL A – EF GIRONÈS SABAT B 2-1
  EF CALONGE ST ANTONI A – JUVENIL B 3-3
  CADET A – UE LLAGOSTERA A 2-3
  EF BAIX TER A – CADET B 7-3
  INFANTIL A – SILS FC A 7-1
  L’ESCALA B – INFANTIL B 3-1
  EF GIRONES SABAT A – ALEVI A 4-5
  ALEVI B -GEIEG 6-8

  Confiem amb els jugadors de casa?

  Desafortunadament, l’únic objectiu de molts clubs és competir. Per això, molts equips solen crear-se de nou any rere any. Tot i aquest fet, tant els clubs com els aficionats expressen la seva alegria quan aquests guanyen títols. Des del meu punt de vista, en aquests casos, estan competint a qualsevol preu.

  És evident que a tothom li agrada guanyar i competir. No obstant això, val qualsevol acte per aconseguir-ho? Òbviament, no. Considero molt important confiar en els jugadors de la base; aquells que apostaran pel club i deixaran de banda els seus propis interessos davant els mals moments.

  Però perquè costa tant confiar en jugadors de la base? Una pregunta que em faig contínuament.

  En veritat, no crec que es tracti tant en confiar amb els jugadors de casa, sinó en tenir paciència i fer un treball de base com cal. Llavors, penso que es poden assolir grans objectius.

  Pel que fa a la paciència, sobretot, es tracta d’entendre que l’assoliment dels objectius és a llarg termini. En relació al treball, consisteix en fer-ho correctament i oferir qualitat als jugadors, i així, facilitar-los una formació completa.

  Ara bé, com s’organitza aquest treball? Segons el meu parer, es tracta de:

  • Implantar una metodologia concreta i adaptada a l’edat i el nivell dels jugadors.
  • Introduir un model de joc comú per tot el club.
  • Implantar els fonaments individuals i col·lectius.
  • Marcar una ideologia i filosofia del club.
  • Treballar amb entrenadors qualificats.
  • Marcar cada any uns objectius reals i assolibles.

  Hi ha clubs populars que han apostat per una bona organització del seu treball ja des de la base, facilitant als seus jugadors una excel·lent formació i un salt al primer equip. És el cas del FC Barcelona i l’Athletic Club de Bilbao.

  En primer lloc, el FC Barcelona ha aconseguit una gran quantitat de títols gràcies a la implantació d’ una mateixa metodologia i la confiança en els jugadors de la seva base, principalment.

  Va ocórrer l’any en què Pep Guardiola era l’entrenador, i en què la gran majoria dels jugadors provenien de les categories inferiors del club (Lionel Messi, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Victor Valdés, Pedro Rodríguez, Carles Puyol i Gerard Piqué, entre d’altres).

  En segon lloc, l’Athletic Club, que compta només amb jugadors d’origen basc i té una metodologia ben implantada, està competint contra equips de primera divisió any rere any i, fins i tot, obtenint algun títol.

  Realment, els dos casos són molt admirables. Sincerament, tots els equips haurien de tenir-los com a models; o sigui, apostar per jugadors de casa enlloc d’anar a cop de talonari.

  A petita escala, l’Escola de Futbol de Sant Feliu aposta pels jugadors de la base cada vegada més. I com a conseqüència, els primers equips de cada entitat, AD Guíxols, Vilartagues CF i Juvenil “A” de l’EF Sant Feliu, ocupen les posicions capdavanteres en la classificació de la seva categoria.

  Aquest fet provoca que molts jugadors lluitin constantment per pujar de categoria dins el seu club, la qual cosa també fa que el renom del futbol ganxó creixi cada vegada més.

  A diferència, penso que els jugadors dels equips que tenen com a únic objectiu competir, que van a cop de talonari, no s’adapten a una metodologia concreta.

  Resumint, està comprovat que una bona organització i, sobretot, paciència són ingredients essencials per competir amb èxit amb jugadors de la base. Confiança i paciència amb els teus.

   

  dani_murcia

  Dani Murcia, coordinador de futbol 7 de l’EF Sant Feliu.

   


  Resultats de la setmana de l’EF Sant Feliu

  25/01/2016

  Aquests són els resultats obtinguts per l’EF Sant Feliu en partits del cap de setmana del 23 i 24 de gener.

   

  ALEVÍ C – RACING BLANENC E 8-2
  GLOBAL PALAMOS B – ALEVÍ D 9-3
  RACING BLANENC A – BENJAMÍ A 1-1
  BENJAMÍ B – FE BEGUR B 7-0
  BENJAMÍ D – AE MONELLS C 4-3
  CE CRISTINENC A – PREBENJAMÍ A 2-2
  AT PALS – PREBENJAMÍ B 0-4
  EMF CALONGE ST ANTONI C – PREBENJAMÍ C 0-3
  FEMENI – MANLLEU A 1-3
  LLORET A – JUVENIL A 1-3
  CASSA B – JUVENIL B 0-0
  VILABLAREIX A – CADET A 1-1
  INFANTIL A – BREDA A 3-1
  BAIX TER B – INFANTIL B 4-0
  ALEVÍ A – BLANES CD A 2-7
  UE QUART B – ALEVÍ B 3-1

  Resultats de l’EF Sant Feliu

  19/01/2016

  RESULTATS EF SANT FELIU 16 i 17 GENER

  PALS B – ALEVÍ C 0-3
  ALEVÍ D – BELL LLOC CP E 4-2
  BENJAMÍ A – UE QUART B 9-0
  BAIX TER – BENJAMÍ B 9-3
  BENJAMÍ C – EMF CASTELL PLATJA D’ARO A 2-10
  BEGUR – BENJAMÍ D 4-4
  PREBENJAMÍ A – FE BEGUR A 5-5
  PREBENJAMÍ B – PALAFRUGELL CF B 0-1
  PREBENJAMÍ C – AT PALS B 6-0
  AT BISBALENC B – ESCOLETA A 9-0
  EMF CASTELL PLATJA D’ARO A – ESCOLETA B 8-4
  BEGUR A – ESCOLETA C 6-0
  VIC RIUPRIMER A – FEMENI 7-0
  JUVENIL A – SILS A 4-0
  BAIX TER A – JUVENIL B 2-1
  GIRONES SABAT B – CADET A 2-1
  CADET B – LA SALLE FIGUERES B 2-1
  BLANES B – INFANTIL A 3-1
  INFANTIL B – ATLETIC PALS A 4-0
  LLORET A – ALEVÍ A 1-9
  ALEVÍ B – BELL LLOC CP B 4-2

   

   


  Resultats de l’EF Sant Feliu

  15/12/2015

  Aquests són els resultats de l’EF Sant Feliu dels partits jugats el cap de setmana passat.

  ARO CE B – ALEVÍ C 3-2
  ALEVÍ D – UNIÓ GIRONA 2-2
  BENJAMÍ A – BLANES A 4-5
  BENJAMÍ B – UE FIGUERES B 1-6
  BENJAMÍ D – UE LA PERA 7-5
  PREBENJAMÍ A – PALAFRUGELL CF B 9-0
  AE MONELLS A – AT BISBALENC B 4-3
  PREBENJAMÍ C – ARO B 0-2
  FEMENÍ – PONTENC 2-6
  BLANES   A – JUVENIL A 0-7
  JUVENIL B – PALAFRUGELL A 0-2
  CADET A – BLANES A 2-2
  BAIX EMPORDANET A – CADET B 7-0
  INFANTIL A – LLORET A 2-3
  MONELLS A – INFANTIL B 1-1
  SILS A – ALEVÍ A 0-6
  ALEVÍ B – UE OLOT B 2-6

   

   


  Resultats del Cap de Setmana de l’EF Sant Feliu

  23/11/2015

  RESULTATS  EF SANT FELIU  7 i 8 NOVEMBRE

  PALAMÓS C – ALEVÍ C

  4-7

  ALEVÍ D –  ESCALA

  1-6

  BENJAMÍ A – GIRONA A

  2-6

  PALAFRUGELL A – BENJAMÍ B

  8-1

  PALAFRUGELL – BENJAMÍ C

  4-6

  BENJAMí D – PALS B

  9-1

  BAIX TER A – PREBENJAMÍ A

  1-3

  MONELLS B – PREBENJAMÍ B

  1-12

  PREBENJAMÍ C – MONELLS A

  2-2

  FEMENÍ – LA PERA

  2-1

  FORNELLS A – JUVENIL A

  1-5

  PALS ATLETIC A – JUVENIL B

  5-0

  CADET A – FORNELLS A

  2-2

  PALAFRUGELL A – CADET B

  1-2

  INFANTIL A – VILABRAREIX A

  4-2

  CALONGE A – INFANTIL B

  5-0

  PALAMÓS A – ALEVÍ A

  1-4

  ALEVÍ B – VILABRAREIX

  5-2


  Presentació històrica del futbol ganxó

  26/10/2015
  El passat dissabte 24 d’octubre a la tarda, el futbol de Sant Feliu va viure un fet únic en la seva història,  ja que els equips de l’Escola de Futbol, del Vilartagues i del Guíxols van presentar-se en una celebració que va omplir la grada del Camp Municipal de Vilartagues.

  La presentació estava estructurada en dues parts, la primera la presentació del futbol base i la segona dels equips sèniors.

  L’acte va començar amb unes paraules d’en Josep Andújar que va fer la presentació de l’esdeveniment i que va donar pas a la desfilada dels equips, començant pels prebenjamins i acabant amb els juvenils, que van entrar al camp per un
  passadís que formaven els jugadors i tècnics dels quare equips sènior de la ciutat, el Guíxols
  A i el B, el Vilartagues i el Sènior Femení de l’EF Sant Feliu. Els últims a sortir van ser els més menuts de l’Escoleta que portaven les banderes dels tres clubs i de Sant Feliu i que les van portar fins a la part davantera de la
  presentació.
  Un cop els 280 jugadors del futbol base van estar formats al centre del camp, van començar els parlaments els capitans del juvenils Josep Maria Martínez i Víctor Pastrana, que van agrair el suport i la presència dels afeccionats als partits de la nova temporada, acabant el discurs amb les següents paraules: “El nostre lema és i serà: respecte, esforç i futbol. Visca l’Escola!”.
  Tot seguit, l’Ot Isern va parlar en nom dels jugadors de Futbol 7, fent esment de la il·lusió que els fa als més menuts començar a jugar a futbol i va demanar als familiars que els animin i els felicitin sense tenir en compte el resultat.
  Van parlar a continuació els coordinadors Gerard Llandrich i Dani Murcia. Com a màxims responsables tècnics van remarcar que l’Escola seguiria amb la tasca de formar infants i joves a través del futbol, i van destacar que en la seva tercera temporada al Club ja començaven a tenir el projecte assentat amb el resultat dels darrers dos anys de treball. Van desitjar sort a tots els equips per a la nova temporada i van recordar els tres valors més importants a l’Escola: respecte, esforç i futbol.
  Un cop acabats els parlaments dels esportistes i tècnics va ser el torn dels més institucionals. Va parlar Carles Salgas, Diputat responsable de Cooperació Esportiva que va destacar els valors de l’Esport en el creixement dels joves i va felicitar els clubs ganxons per la seva entesa.
  A continuació va prendre la paraula el President de l’Escola, Jordi Cambronero, qui va destacar que l’Escola continua creixent i que segueix la línia dels últims anys quant a seriositat i comportament. Va destacar el valor de l’acord del futbol ganxó i va agraïr a tots els qui l’han fet possible, destacant que l’objectiu només és fer-se tots més forts. Va agrair a les persones i empreses que donaven suport al Club, fent possible una realitat com la terrassa del bar, un projecte ambiciós i que ha de donar més ingressos a l’Escola i el Vilartagues i va demanar ajuda a tots els assistents. Va donar les gràcies als entrenadors i coordinadors del Club per la seva implicació en tirar-lo endavant i finalment va demanar als pares que gaudissin del futbol “com a pares”, no com a aficionats o entrenadors,ja que així “el futbol es pot viure tota la vida, com a pares és una etapa molt curta on podem acompanyar els nostres fills a gaudir del seu esport preferit”.
  En acabar aquesta primera part de l’acte, es va donar pas als equips sèniors que van sortir al camp acompanyats pels jugadors d’Escoleta i Prebenjamins de l’Escola. Un cop formats davant dels jugadors del futbol base va ser el torn dels capitans. La Susana Rosselló, del Sènior Femení de l’Escola es va mostrar satisfeta de com anava el projecte i va defensar el paper de la dona al futbol. En David Zorrilla, capità del Vilartagues, es va mostrar esperançat amb el projecte del Club, va dir que ells treballaven per portar el Vilartagues el més lluny possible, va donar les gràcies en nom de l’equip als aficionats i va demanar-los el suport durant tota la temporada. En la mateixa línia es va expressar el capità del Guíxols, Gerard Garrido, que va mostrar-se confiat en adreçar la situació de l’inici de temporada, va destacar que l’acord afavoriria el futbol de la ciutat i va
  demanar que la gent donés suport a l’equip cada cap de setmana. Tot seguit Emili Vilert va prendre la paraula en nom de l’AD Guíxols, en absència del seu President Romà Corominas, i va destacar l’acord del futbol agraint a les juntes el i a la anterior regidora Magdalena Lupiañez per fer possible que tot tiri endavant, després d’anys d’enfrontaments. Es va mostrar convençut de que era el primer pas per fer que el futbol a Sant Feliu arribés lluny i va donar suport als patrocinadors. A continuació Jordi Cambronero va pendre de nou la paraula, en qualitat de President també del Vilartagues CF, donant les gràcies al socis i a l’equip per confiar en el projecte sense deixar-se influir per comentaris que no ajudaven a tirar endavant. L’objectiu d’un Vilartagues més fort era possible. Finalment va encoratjar a la gent del futbol a animar als Clubs i a ser asidus de les graderies dels dos camps de la ciutat.
  Ja com a cloenda del dia, Emili Vilert va prendre la paraula com Delegat de la Federació Catalana de Futbol, posant-se al servei dels Clubs i destacant que la Federació dóna unes bones cobertures a tots els seus afiliats.
  El Regidor d’Esports de l’Ajuntament, David Oliveras, va congratular-se de l’acord dels Clubs, va demanar als aficionats que donessin suport a les Entitats i va garantir aquest suport des de l’Ajuntament. Va fer esment també del fet de viure el 25è Aniversari del Club com a Regidor després de viure’l com a jugador de l’Escola.
  L’Alcalde de la Ciutat, Carles Motas, va agrair la presència del públic i als Clubs per l’acord i va voler destacar dos aspectes, els valors en l’esport i el que significa per la ciutat tenir aquesta quantitat de jugadors portant el nom de Sant Feliu arreu.
  Al final, es va fer la típica foto de família, enguany amb 400 jugadors i tècnics al terreny de joc. La vetllada va acabar amb el triomf per 4-3 del Juvenil A davant del Tordera corresponent al Campionat de Lliga de Primera Divisió. 

   


  Escola de Futbol Sant Feliu: Resultats de la setmana

  28/04/2015

  Resultats del passat cap de setmana de l’Escola de Futbol Sant Feliu:

   

  FEMENÍ – FOGARS DE LA SELVA                        2-0
  JUVENIL A – PALAMÓS A                                      0-1
  JUVENIL B – PALAFRUGELL A                             2-1
  CADET A – FIGUERES B                                          1-1
  PALAFRUGELL A – CADET B                                 6-2
  BLANES A – INFANTIL A                                        5-2
  INFANTIL B – VILABLAREIX B                             2-3
  SILS CF A – ALEVI A                                                 2-5
  VILABLAREIX FC A – ALEVI B                               2-4
  ALEVI C – EMF CALONGE ST.ANTONI A            5-3
  ALEVI D – FE PALAMOS D                                       9-3
  LLORET CF A – BENJAMI A                                     1-2
  BENJAMI B – BASE ROSES CF A                             1-5
  AT.PALS A – BENJAMÍ C                                          2-3
  FPCE BEGUR B – BENJAMÍ D                                  4-6
  BENJAMÍ E – PALAFRUGELL CF D                        1-4
  ARO A (BENJAMÍ) – PREBENJAMÍ A                     0-2
  AT. SANT PONÇ A – PREBENJAMÍ B                      1-2
  PREBENJAMÍ C –CALONGE/ST.ANTONI CF B    1-3
  ESCOLETA A – CE CRISTINENC                              3-2
  ARO – ESCOLETA B                                                     0-1


  Notícies de l’Escola de Futbol Sant Feliu

  14/04/2015

  Aquests són els resultats obtinguts per l’Escola de Futbol Sant Feliu en els partits del passat cap de setmana:

  FEMENI – AMER 5-2
  OLOT B – JUVENIL A 0-4
  JUVENIL B – BEGUR A AJORNAT
  PALAFOLLS A – CADET A 0-1
  CRISTINENC A – CADET B 2-5
  CASSA A – INFANTIL A 1-1
  INFANTIL B – BEGUR B 5-2
  PENYA BONS AIRES E A – ALEVI A 2-5
  SANT GREGORI AE B – ALEVI B 2-7
  ALEVI C – CRISTINENC CE B 3-4
  EMF CALONGE/ST.ANTONI B – ALEVI D 3-4
  FE PALAMOS A – BENJAMI A 2-2
  BENJAMI B – JUNCARIA CE A 5-4
  ARO A – BENJAMI C 1-2
  AE MONELLS – BENJAMI D 0-13
  BENJAMI E – EF CALONGE/ST.ANTONI B 4-2
  AE MONELLS – PREBENJAMI A 1-11
  PREBENJAMI B – ARO A 4-1
  PREBENJAMI C – FE PALAMOS D 3-4
  ESCOLETA A – CALONGE B 7-2

  La participació de l’Escola al MIC’15

  En total, 82 jugadors de l’EF Sant Feliu van participar al MIC’15, esdevenint com cada any un dels Clubs amb més representació al Torneig. Els equips Juvenil, Cadet, Infantil i dos alevins van jugar amb equips destacats com el Getafe, Espanyol i l’Anzhi rus.
  L’Escola i l’Ajuntament de Sant Feliu han fet possible que per quart any consecutiu tots els jugadors de segon any del club hagin pogut participar al MIC.
  Pel que fa a l’apartat esportiu, tal i com s’informava la setmana anterior l’Aleví A es va proclamar campió de la Fase de Cosolació, un éxit per l’Escola que s’afegia així a d’altres clubs gironins que van aconseguir-ho en d’altres categories. L’èxit va ser doble ja que aquest equip de l’Escola guanyava el trofeu per segon any consecutiu.
  Pel que fa a Juvenils, Infantils i l’Aleví C, van estar lluitant fins al final fins a ser eliminats en diferents eliminatòries de la Fase de Consolació. El Cadet fou l’equip que arribà més lluny a la Fase Final. A la Fase de Classificació va acabar segon de grup rere l’Espanyol i a vuitens va quedar eliminat després de dominar el marcador durant tot el partit, estavellar dues pilotes al pal i rebre el gol de l’empat al darrer minut, a la tanda de penals (5-4).
  Tot i el resultat obtingut, no es pot amagar una molt bona imatge d’un excel·lent equip.

  Altres torneigs de Setmana Santa

  A part del del MIC, durant la Setmana Santa diversos equips de l’EF Sant Feliu han participat a tornejos en diverses poblacions.
  Sant Quirze de Besora va acollir un torneig en el qual hi van participar l’Aleví B i el Prebenjamí C, que va tenir l’oportunitat de competir amb el RCD Espanyol. Els dos equips van lluitar de valent contra equips un any més grans.
  El Benjamí A, Benjamí B, Benjamí E i Prebenjamí A es van desplaçar a Calonge on cal destacar el paper dels dos benjamins de segon any, amb l’A acabant en tercera posició del Torneig. El Benjamí E va jugar amb equips un any més grans.
  El Benjamí D es va desplaçar a Llancà, d’on van tornar guanyant el Torneig de forma meritòria.

  Amistós amb el Barça
  El passat divendres dia 10 de març, el Benjamins A i B de l’ EF Sant Feliu van jugar un partit amistós amb el FC Barcelona a les instal·lacions esportives de Sant Joan Despí, convidats pel club blaugrana. El partit va voler ser un altre petit homenatge a l’Aleix, i per això es van desplaçar els dos equips amb els quals l’Aleix va compartir vestidor aquests anys al Club.
  Es va guardar un minut de silenci i per part del FC Barcelona es va lliurar al nostre equip tècnic un obsequi pels familiars de l’Aleix, als quals el club farà arribar els propers dies. El President del FC Barcelona ja havia fet arribar fa uns dies al President de l’Escola una carta mostrant el seu condol.
  L’Escola vol agrair aquest gest del FC Barcelona, així com també els familiars de l’Aleix i els seus companys. L’Escola seguirà tenint el record de l’Aleix ben present amb diferents actes.
  Va ser una tarda emocionant i un regal més del nostre petit jugador als seus companys.

   

  BARÇA L’equip que va jugar contra el Barça.

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies