• Categories
 • Joan Alfons Albó ho deixa

  25/02/2016

  Joan Alfons ha dit aquest vespre al Ple Municipal que deixa la seva acta de regidor. L’exalcalde ha declarat que no pot dedicar el temps que es mereix a exercir de representant de la ciutat i per tant està sent “deslleial” a la ciutat.
  Albó desitja encert i sort a tots els regidors, especialment als qui més coincideixen amb els seus objectius i fites a assolir. Destaca que n’hi ha hagut que han deixat empremta en ell i subratlla  la professionalitat, vàlua i la voluntat sincera i bolcada al bé per a les persones i l’esforç personal.
  L’exalcaldable per CiU a les darreres eleccions comenta que ha procurat treballar a “sense pretendre cercar el meu profit, i ser sensible als anhels, somnis i necessitats dels meus conciutadans” i demana disculpes per les vegades que no ho ha aconseguit. També ha apuntat la satisfacció per la feina feta i el regust de “no haver pogut respondre a vegades als neguits d’alguns dels nostres veïns”.
  Subratlla que en ocasions ha patit “accions desmesurades per part d’alguns,  i per a mi no és de rebut afirmar que “tot s’hi val”, però aquí també és pot aplicar allò de “qui no vulgui pols que no vagi a l’era”.
  Sense dir noms, ha apuntat que el seu recanvi com a regidor serà “una persona trempada, ben preparada, sensible a les necessitats de la ciutat i a les reivindicacions de les persones, amb criteri propi i de fortes conviccions”i aquesta persona hauria de ser la número 7 de la llista de CiU a les passades eleccions, la formadora Carme Quero, de 44 anys.
  Joan Alfons Albó ha fet aquestes declaracions al Ple Municipal d’aquest vespre, en un to emocionat. Sobre aquesta dimissió, Pere Albó (MES) li ha desitjat la millor sort en la nova etapa  i ha bromejat sobre el fet que, en tenir ambdós el mateix cognom, alguna vegada els havien confós o fins i tot emparentat. Magdalena Lupiáñez (CiU) i Josep Melcior Muñoz (PSC) també li han desitjat sort i fins i tot l’alcalde Carles Motas, el seu més gran rival, li ha ofert poder mantenir una reunió cara a cara, alhora que ha lloat la capacitat de treball de l’exalcalde malgrat les discrepàncies i el fet que per ell, Albó havia estat “el repte de la seva vida”.

   


  La nota de Joan Alfons Albó als mitjans fa enfadar Tots per Sant Feliu

  30/11/2015

  Tots per Sant Feliu ha emès una nota via xarxes socials en la qual es despatxa contra Joan Alfons Albó per la nota que va enviar als mitjans en relació a la demanda desestimada per la planta intermèdia del Club Nàutic. El comunicat comença dient que les afirmacions que l’anterior alcalde hi fa  “són com a mínim agosarades”. “Denoten una bel·ligerància impròpia d’algú amb una llarga trajectòria política, que potser encara no ha encaixat el fet de quedar-se a l’oposició per la seva nefasta gestió al capdavant de l’ajuntament de la nostra ciutat”, afirmen sense cap embut.
  A més, TSF assegura que no ha perdut cap demanda respecte a l’afer de la planta intermèdia del Club Nàutic. “El Jutjat va desestimar la nostra petició d’imposar una multa superior a la que es va acordar en el ple de 28 de febrer de 2013”, recorden que Albó, “soci d’Honor del Club Nàutic” la va reduir aplicant un descompte del 80%, segons el comunicat, en el qual afirmen que “seguim considerant aquest descompte un greuge vers els ciutadans de Sant Feliu”.
  Segons Tots per Sant Feliu, durant el mateix període el govern d’Albó va imposar sancions urbanístiques a altres veïns del municipi que havien fet obres sense llicència. El partit de govern parla d’una  suposada sanció de 1000 € a una veïna de Sant Feliu
  que només rebia un ingrés de la PIRMI, per fer un cobert sense permís i al qual Albó no va fer descompte, sempre segons Tots per Sant Feliu.
  Referent al Club Nàutic, Tots per Sant Feliu segueix creient que la sanció no hauria de tenir descompte. “Nosaltres estem treballant per aportar solucions a aquest problema i ja es van iniciar converses el 2013 per buscar solucions amb la Generalitat i el Club Nàutic. Solucions que passen per posar ordre allà on el regidor de la properament desapareguda CiU només ha deixat terra cremada”, declaren amb contundència.


  Joan Alfons Albó (CDC) i Jordi Lloveras (GdC), molt crítics amb l’equip de govern

  04/07/2015

  El portaveu del grup municipal de CiU , l’exalcalde Joan Alfons Albó, ha retret durant aquests dies a Carles Motas i el seu partit, Tots per Sant Feliu (TSF), la “demagògia” d’haver-se dedicat a escarnir durant el passat mandat les dues dedicacions remunerades de l’anterior govern –CiU i PSC– i que ara, en el nou executiu de TSF, ERC i el PSC, n’hi hagi tres.

  “Perquè l’Ajuntament funcioni cal dedicació, de manera que en principi seria correcte que hi hagués regidors que cobrin un sou”, defensava l’exalcalde al seu mur de facebook, tot recordant a Motas que, si fa tres anys criticava que hi hagués una mena de bicefàlia amb alcaldia doble, “seguint aquest plantejament absurd, ara en paguem tres”.
  Aquesta no ha estat la única aparició crítica d’Albó a les xarxes socials contra l’equip de govern. Aquest matí l’exalcalde ha insinuat que el regidor d’Urbanisme Josep Saballs podria estar cometent una incompatibilitat amb el seu càrrec públic.”Passejant per la Rambla, a l’alçada de Placeta St. Joan 23, hi ha un establiment on comparteixen despatx, aparador i rètols, dues empreses: Finques Molins Reixach i Saballs Gestió. La primera vinculada a Josep Morató, que va ser regidor de TPSF a la passada legislatura, i l’altra té com a responsable Josep Saballs, actual regidor de TPSF i amb responsabilitats a urbanisme en l’ajuntament actual. La primera empresa es dedica a la compra i venda de finques, i també realitzen promocions urbanístiques. El segon entre altres coses es dedica a l’administració de finques. Comparteixen sigles, comparteixen aparador, comparteixen despatx, què més comparteixen? Desitjo que no comparteixin urbanisme“, ha escrit al seu perfil el regidor convergent, per acabar sentenciant que “potser és incompatible la seva tasca professional i el fet de ser regidor d’urbanisme”.

  Lloveras i Guíxols des del Carrer,  contra els sous

  Jordi Lloveras (Guíxols des del Carrer) sosté que la nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, percebrà una retribució inferior a la de Motas, tot i governar una població molt més gran, i argumentava que la dedicació de l’alcaldessa barcelonina serà del 100%, fet que li impedirà cobrar per altres activitats. La de l’alcalde guixolenc és del 90%.
  Per això, Guíxols des del Carrer va votar en contra de donar retribucions salarials als tres regidors que tindran dedicació parcial, així com també als imports per assistència a Plens i Comissions amb base al Codi Ètic de la plataforma, segons el qual cap regidor sense dedicació hauria de rebre una quantia superior a 600 € mensuals per assistència a reunions. Lloveras creu que tots aquests regidors ja reben, conseqüència de la seva professió i del seu àmbit laboral, uns ingressos mensuals.
  Lloveras també va proposar a l’equip de govern que sigui coherent amb les promeses de transparència i participació i que obri les reunions del Consell de Ciutat als regidors de l’oposició, amb veu però sense vot.
  Finalment, i en relació a l’apartat concret de les delegacions de la Junta de Govern Local, GdC-E pot acceptar aquestes delegacions si es corresponen a l’agilització de tràmits; però mai acceptarà aquelles que tenen a veure amb temes urbanístics i de contractacions.


  Joan Alfons Albó (CiU) demana al nou equip de govern que continuï els projectes iniciats

  26/06/2015

   

  El fins fa dues setmanes alcalde, Joan Alfons Albó (CDC), ha adreçat una carta  al nou govern tripartit (TSF, ERC i  PSC) en què demana a l’equip encapçalat per Carles Motas que completi alguns projectes inacabats a final de l’anterior mandat. Els dos primers punts de la llista  són la creació de més places d’aparcament, tant al nucli antic –on diu haver-hi alguns estudis fets– com en altres zones, on es podria fer ús de solars buits, ja sigui signant convenis amb els propietaris, per  condonació del pagament de l’IBI o mitjançant contractes de lloguer.

  La carta d’Albó, tot i les picabaralles viscudes en l’últim mandat amb Motas, manté el to constructiu de la intervenció del cap de llista de CiU en el ple d’investidura. La carta defuig de crítiques, i recorda  accions que estaven  a mig fer, com ara el control de les obres de la piscina del nou hotel que s’està fent a la Volta de l’Ametller  o l’ampliació de la via ferrada de la cala del Molí.

  Albó també esmenta l’Estació Nàutica posada en marxa l’any passat i que el nou executiu vol analitzar aquesta temporada d’estiu; preparar les bases per al nou contracte de neteja urbana –“per evitar que s’hagi de prorrogar una concessió que és evident que no dóna un servei correcte”– i l’inici de la reurbanització del carrer de Sant Martirià.

  Pel que fa a les exposicions de l’espai Carmen Thyssen, l’exalcalde demana “materialitzar el compromís ferm” d’una segona mostra anual. A priori, com que la nova exposició es presentarà abans del 12 de juliol –dia en què obrirà al públic–, pot ser un dels primers temes que desencalli el nou tripartit local. Motas, que ahir es va reunir amb CiU, Guíxols des del carrer i la CUP per explicar-los el cartipàs, vol aprovar les noves delegacions en un ple extraordinari la setmana vinent i el pressupost al llarg del mes de juliol, per començar a treballar en ferm.


  Joan Alfons Albó: “L’actual contracte de neteja viària és cosa de Tots per Sant Feliu”

  09/05/2015

  Joan Alfons Albó encapçala per cinquena vegada la llista de CiU a la ciutat. L’actual alcalde espera revalidar el gust dolç de la victòria, un gust que ja ha tastat tres vegades (1999, 2003 i 2011), amb un 75% d’eleccions guanyades fins al moment (el 1995 va ser superat per Antoni Juanals).  Albó ens fa cinc cèntims de com pensa fer-ho i repassa alguns dels temes més espinosos de la legislatura que acaba.

  Perquè creu que hauria de revalidar l’alcaldia?

  Perquè tenim projectes a mig fer i molt bones idees per millorar Sant Feliu, amb gent capacitada per portar-les a terme . Són idees, sobretot, perquè la gent pugui viure millor, trobar feina,… Fa uns anys es parlava de fer una piscina i un nou geriàtric, i nosaltres ho vam fer, així com refer l’Escola de Música. També, malgrat la crisi econòmica, tenim l’Espai Thyssen. El que ens diferencia amb les altres formacions és que, a part de tenir idees, les duem a terme.

  Què destacaria de l’equip que ha escollit per acompanyar-lo en la candidatura?

  Destaco que la gent és molt diversa, però capaç de treballar en comú en un projecte i millorar-lo malgrat tenir opinions diferents. A vegades, agafar gent del teu cercle d’amistats implica que tothom té un pensament homogeni i aquí, això no passa, ja que hi ha gent que fa 3 mesos ni tan sols coneixia. I un altre fet a destacar és que som molt permeables a les idees que vénen de fora.

  Ens ha cridat l’atenció que hi ha una gran diferència entre generacions al vostre equip. Com s’ho fa per cohesionar gent gran i gent molt jove?

  Sí que és veritat que tenim joves de 25 anys i jubilats de 70 i escaig, però com deia abans, al meu equip som capaços de, tot i tenir punts de vista diferents, a l’hora de la veritat arribar a la millor solució junts. Però no t’oblidis dels de 40 anys a 50 i tants! El que va davant (riu perquè es refereix a ell mateix) en té 51 i la número 2 també està en aquesta franja.

  Per quin model de ciutat aposta Joan Alfons Albó?

  Que algú digui que farà un model de ciutat em sembla una expressió de supèrbia, ja que el model ve donat i, en tot cas, cal millorar-lo amb l’Urbanisme, que ha de permetre construir hotels, protegir els elements i singularitats de Sant Feliu i fer créixer la petita indústria respectant l’entorn. Respecte fa uns anys, el model de ciutat s’ha anat transformant, però realment un equip de govern no pot decidir un model de ciutat, perquè hi ha moltes circumstàncies que hi influeixen. Per exemple, tenim un terme municipal molt petit i això fa impossible encabir-hi una gran zona industrial, per tant, les grans empreses no tenen lloc a la nostra ciutat. Som de litoral i tenim una orografia peculiar, i això també condiciona. Sense anar més lluny, segons uns càlculs que fa la Generalitat, a Sant Feliu li tocaria tenir una pista d’atletisme, però aquí, això no es pot fer perquè caldrien uns moviments de terres enormes, no tenim un espai pla de tants metres… Una altra circumstància va ser el boom de la construcció: va trencar la diversificació econòmica de la ciutat i les empreses feien pisos enlloc d’hotels com abans. Per sort, això s’ha acabat i es tornaran a fer hotels. Resumint, el nostre model de ciutat és turístic, basat en l’entorn, la història i la cultura mediterrània, amb petites empreses industrials. El turista té la sensació que això és un lloc autèntic i nosaltres potenciem la singularitat de Sant Feliu per atraure visitants.

  Quins són els punts forts del seu programa electoral?

  Hi ha un element dissuasiu que fa que els visitants passin de llarg: l’aparcament. I això ho hem de solucionar. Per altra banda, cal embellir més la ciutat per ser encara més singulars. També volem trencar l’estacionalitat del turisme per fer que Sant Feliu tingui visitants tot l’any i així crear llocs de treball. Les grans eines que ja teníem les hem millorat: la història i el Monestir, amb les torres visitables; la via ferrada, que aviat ampliarem perquè per Setmana Santa vam tenir 400 visitants diaris; el Thyssen, que ha venut més de 100.000 entrades en 3 anys; el nou model de gestió del Festival Porta Ferrada, que ha fet augmentar el nombre d’entrades venudes i rebaixar el pressupost… Pel que fa a l’atenció a les persones, a les Escoles Bressol i el geriàtric hi hem augmentat l’aportació…Les dues coses més importants són crear llocs de treball i l’atenció a les persones més necessitades.

  Canviant de tema, es veu pactant amb algú per governar?

  De moment no ens ho plantegem. Ara no cal fer especulacions, està fora de lloc.

  Quina opinió té dels altres candidats?

  Alguns són gent ferma, que conec i sé que, malgrat tenir idees diferents, actuen amb noblesa i dels altres, doncs, prefereixo no opinar.

  Durant tot el mandat, la població s’ha anat queixant que la ciutat no està prou neta i que tenim molts carrers empantanegats amb obres. Creu que això pot fer que el votant el castigui?

  El contracte de la neteja viària el va preparar, l’any 2008, la gent de Tots per Sant Feliu, amb Carles Xargay al capdavant, i és un contracte heretat, que està molt mal fet, molt rígid. A més, de les diferents ofertes presentades, només van obrir l’oferta de l’empresa que ja hi havia. Administrativament, el contracte pot estar ben fet, però es va anul•lar la competència i la màxima concurrència. Per tant, hem caigut en mans de l’empresa que en aquell moment va decidir Tots per Sant Feliu. Pel que fa a les obres dels carrers, ja hem sancionat l’empresa amb la qual hem tingut problemes i és possible que aviat la tornem a sancionar. Això no havia passat mai, les empreses sempre compleixen els terminis. A part del retard, tenen recursos humans insuficients, els plans de seguretat són incorrectes, no hi ha suficient maquinària i nosaltres fem 2 visites al dia a l’obra per saber com evoluciona .

  Si surt guanyador de les eleccions, es canviaran els mètodes d’adjudicació de contractes?

  No cal. Simplement, el 2016 finalitza l’actual contracte de la neteja. En la propera licitació, no sé qui guanyarà, però no tinc cap dubte de qui no guanyarà. I amb el contracte de la concessió de la zona blava, que s’acaba aviat, passarà el mateix.

  En el programa electoral, fan referència a l’”esperit de voler millorar”. A què es refereix?

  Es refereix a la permeabilitat de les bones idees i a tenir clar quin és l’objectiu d’estar a l’Ajuntament. Aquí no s’hi ve a complementar la pensió, ni a trobar la feina que no tens, es ve a millorar la ciutat amb vocació. És l’esperit de servei durant un temps. La clau és no ser un professional de la política, perquè aquests solen perdre de vista la realitat.

  Expliqui’ns la viabilitat del projecte de pàrquing soterrat

  Hem fet un estudi econòmic per al projecte i ens diu que és perfectament viable. De l’aparcament se’n beneficiaran molts comerços, molts bars i molts restaurants perquè hi passarà molta gent. El retorn per a la ciutat serà molt gran, molt més que una plaça o un carrer. Un aparcament cèntric repercutirà a molta gent; fins i tot el propietari del futur Hotel Elke de la Rambla del Portalet em va preguntar com estava el tema del pàrking, perquè lògicament li interessa que n’hi hagi. A més, farem un paquet per gestionar l’aparcament i tota la zona blava i això encara el fa més viable. I cal subratllar que l’aparcament tindrà arbres al cim del Passeig dels Guíxols.

  Què creu que el pot fer guanyar o perdre les eleccions?

  Molt fàcil. Disposar o no de la confiança del ciutadà.

  La última pregunta és més de caire anecdòtic. Perquè havia apagat el micròfon durant alguna intervenció del cap de l’oposició als Plens?

  Primer cal aclarir que ell fou, quan manava, el primer que va tallar el micro a algú, i ho feia amb escreix. En el meu cas, el tallava perquè parlava quan no li tocava. Ho havia fet al principi, però després vaig descobrir que era millor deixar-lo parlar, perquè així quedava retratat. Era millor que s’esplaiés, que cridés, que donés cops de puny sobre la taula,…però en tot cas qui en va fer un ús absolut va ser ell.

   

  Entrevista a càrrec de Vanessa Luque i Joan Serra


  Sensibles novetats als primers llocs de la llista de CiU

  19/04/2015

  El cap de llista de CiU i actual alcalde,  Joan Alfons Albó, va presentar divendres el seu nou equip que aspira a mantenir l’alcaldia, amb algunes novetats en els primers llocs de la candidatura, com ara l’arquitecte tècnic i director del Museu de la Joguina Tomàs Pla (número 3) i la presidenta de l’Associació de Comerciants Centre Ciutat, Marian Bretones (número 9). Al número 2, Albó hi tindrà novament una dona, Dolors Ligero, que aquesta legislatura ha portat el Pla de Barris i l’economia de l’Ajuntament. El representant més destacat d’Unió serà l’empresari i expresident de l’AD Guíxols Emili Vilert, que estarà al número 5.

  Magda Lupiáñez (4), Francisco Cárdenas (6) i Quimet Clarà (8) són els altres membres de l’equip de govern actual presents entre els deu primers de la llista. Carme Quero i el jove independentista Marc Franquesa completen els deu primers noms. De la resta, “gent popular i coneguda”, segons l’alcalde.

  Durant els parlaments, Albó va reconèixer especialment la gran feina feta pel doctor i actual regidor Pau Casals, que no repetirà en aquest mandat. En concret, li va elogiar la tasca feta fent créixer el Museu i el Monestir, dotant la ciutat d’una sala de congressos. També va destacar la feina de Pilar Giró fent més visible l’Espai Thyssen i va destacar l’experiència gestora de Vilert per encomanar-li la regidoria de serveis.

  En definitiva, una llista plena de contrastos, amb gent d’edat avançada i joves en la vintena, amb gent amb molta experiència en el món polític i gent totalment novella, gent molt formada i gent “del carrer”.

  L’actual alcalde, que abans de començar l’acte esperava els assistents a la porta de la Sala Las Vegas mentre cares joves i guapes donaven el tríptic informatiu, va agrair l’aportació dels regidors socialistes a un govern que ha consensuat totes les decisions, sobretot la de Juanjo García, present a l’acte.

  Albó va donar alguna pinzellada del programa electoral que estan ultimant, amb el qual vol potenciar les ajudes per millorar comerços, una rebaixa de l’IBI, l’amfiteatre i la marina seca del port, el controvertit pàrquing al passeig i la segona exposició anual a l’Espai Thyssen en temporada baixa.


  Divendres, presentacions de Guíxols des del Carrer i CiU

  16/04/2015
  Aquest divendres 17 d’abril  tindran lloc les presentacions de les candidatures a les eleccions municipals dels grups Guíxols des del Carrer (GdC-EPM) i Convergència i Unió (CiU).
  La primera presentació serà la del grup d’esquerres, que es donarà a conèixer a les 19:30 hores a la Casa Irla . Aquesta candidatura està formada per la plataforma ciutadana Guíxols des del Carrer, la coalició política ICV-EUiA i l’assemblea local del Procés Constituent i concorrerà a les eleccions municipals sota el nom de “Guíxols des del Carrer – Entesa de Progrés Municipal”, amb el cap de llista Jordi Lloveras com a candidat a l’alcaldia, elegit mitjançant un procés de primàries.L’acte comptarà amb la participació de Marc Vidal, diputat d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya.

  Una hora més tard (20’30h), serà Convergència i Unió (CiU) qui es presentarà a la Sala Las Vegas. La formació nacionalista farà la presentació dels membres de la seva candidatura per a les Eleccions Municipals, encapçalats per l’actual alcalde, Joan Alfons Albó, que presentarà al complert tota la llista que concorrerà als comicis locals. L’acte comptarà amb la intervenció de Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.


  L’equip de govern mostra la feina feta durant el mandat

  01/04/2015

  El bipartit que ha format el govern municipal durant el mandat 2011-2015 va realitzar el passat dilluns 30 de març un balanç del govern en el qual han volgut expressar, per transparència i compromís amb la ciutadania, la feina feta durant el mandat.

  En una roda de premsa al Monestir van explicar quines línies van seguir a l’hora de governar la ciutat. El clima de bona entesa “ha estat present en tot moment”, segons Joan Alfons Albó, alcalde, i Pere Albó, vicealcalde. “Vam començar amb una encaixada de mans i així acabarem el mandat, tot i que molta gent pensava que no duraríem ni dos dies”, van dir.

  En un document que es va presentar es va reflectir la feina feta durant la legislatura, tot i que lògicament no hi surt tot el que s’ha fet aquests quatre anys perquè és una obra molt extensa. Els regidors presents (la majoria del govern, a excepció de Pau Casals, Pilar Giró i Joaquim Clarà, absents per motius professionals) van explicar què ha donat de si aquest mandat i van comentar les principals aportacions donades a cadascuna de les àrees.

  Per l’alcalde, Joan Alfons Albó, la trobada d’aquest dilluns “és necessària”, perquè “ens vam comprometre amb la ciutadania a exercir un pla i ara toca fer balanç de tot el que s’ha pogut fer, que és més del 85% del que vam dir que faríem”. “Mai no ens hem quedat aturats”, va dir, “i encara que ens quedin algunes coses per fer, hem fet una obra amb un bon equip”. L’alcalde va felicitar els regidors presents per la seva forma de fer ciutat: “Gràcies a la vostra disposició i temps, així com els vostres coneixements, per tal que la ciutat tiri endavant”. “No ha estat un mandat fàcil, però tampoc ens hem aturat: la crisi ens ha obligat a ser imaginatius, rigorosos i vetllar per tal que tot estigués de forma més que correcta. Partíem d’un endeutament del 63%, que ara mateix se situa al 45%, i es dóna la circumstància que en temps de crisi hem fet una de les inversions en obra pública més elevades en tota la història de l’Ajuntament: 5.700.000 euros”, va recordar l’alcalde.

  Per la seva banda, el vicealcalde Pere Albó va destacar que “s’ha demostrat que som persones de paraula”. “Vam començar amb una encaixada de mans i volem acabar el mandat amb el mateix to de positivitat que teníem”, va indicar. “Vam començar al 2011 explicant tot el que faríem, i avui, durant els últims dies del mandat, volem explicar que s’ha fet una gran tasca, que hem aportat estabilitat a la ciutat, que hem estat capaços de confegir pressupostos any rere any, i que la ciutat no s’ha aturat sinó al contrari, ha fet un pas molt important”.

  Un per un, els regidors van anar passant per la roda de premsa, explicant diferents accions realitzades en aquests quatre anys. En el cas d’Urbanisme, per exemple, Joan Vicente va destacar el planejament de la ciutat. “Calia utilitzar els instruments de planejament per tal de posar ordre, endreçar la ciutat”. Segons Vicente, això s’ha aconseguit a llocs com el Port, on ara hi ha activitat “S’ha donat el cas, mai vist fins ara, que hi ha hagut més o menys una aprovació de planejament cada dos mesos. Això vol dir que l’Equip d’Urbanisme està ben preparat. En aquest mateix ple que va imminentment acabarem amb un nou projecte de planificació, és el nou Institut Sant Elm, però també hem fet el pla de Calassanç, o acabarem amb una vella aspiració, crear els horts urbans, que ben aviat seran realitat”, va dir Vicente. Igualment, lligat a la seva àrea, “tenim ara vuit habitatges socials, quan partíem fa quatre anys només amb un” i, lligat amb habitatge, “la borsa de lloguer ara disposa de 55 pisos per a la ciutadania: partíem de zero”. El regidor ha recordat que “gestionem uns ajuts que se situen a la vora d’uns 300.000 euros l’any”.

  balan


   

  Podeu veure la memòria completa clicant aquí


   


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies