• Categories
 • Ganxons al campionat de karate de Montornès del Vallès

  07/11/2018

  El passat diumenge 4 de novembre, es va celebrar a Montornès del Vallès el campionat de karate de Sant Sadurní on hi va participar l’escola d’arts marcials Dojo Sant Feliu, aportant-hi tres competidors en la modalitat de kata (demostració tècnica).
  Els competidors  van ser Sergi Garriga en la categoria infantil 10-11 anys, Stanis Colomar en la categoria infantil, i Rim Ahmed en la categoria juvenil 12-13 anys femenina.

  Tots tres van poder realitzar un gran campionat, completant dues rondes, i  Colomar i Garriga va aconseguir el segon lloc, obtenint una copa.
  Des de l’escola de karate volen felicitar tots els competidors per la seva gran execució, tècnica i bon comportament, que són alguns dels valors més importants de l’esport. 


  Es va celebrar el campionat Ciutat de Sant Feliu-Costa Brava de karate

  30/10/2018

  El passat diumenge 21 d’octubre es va celebrar a la nostra ciutat el Campionat de Catalunya social de karate, amb uns 250 competidors d’entre 4 i més de 60 anys que van emplenar el pavelló de la Corxera junt amb uns 800 espectadors.

  Es va disputar un campionat molt lluït en què hi van participar joves d’entre 10 i 35 anys que són membres de les seleccions catalana i estatal de karate i competidors d’elit a nivell de club que competeixen habitualment en campionats de Catalunya, estatals, europeus i al mundial.

  També hi va prendre part un club de França i per tant, per primer cop ha estat un campionat internacional.

  L’escola de karate Dojo Sant Feliu es mostren “molt contents i satisfets de la bona harmonia i gran amistat que hi ha entre les nostres escoles i durant aquest campionat”.

  Quant a resultats esportius, tots els competidors locals ho van fer molt bé i els monitors es mostren “molt contents del treball que han fet perquè tots s’ho han passat molt bé”, obtenint tots medalla.

  L’Escola vol agraïr a l’Ajuntament de la ciutat la seva col·laboració, juntament amb els tècnics, als àrbitres de la Federació Catalana de Karate, “així com pares i mares i tothom que d’una manera o altra ha ajudat a tirar endavant aquest campionat”.


  Diumenge, campionat de karate al Pavelló de La Corxera

  19/10/2018

  El proper diumenge 21 d’octubre, a partir de les 9 del matí  i fins a les 14 h. es celebrarà a la nostra ciutat el Campionat Sant Feliu-Costa Brava de karate.

  Hi assistiran 200 competidors d’entre 4 i 50 anys vinguts d’arreu de Catalunya i també un club de França, el Castel. Alguns dels esportistes són membres de la selecció catalana i han participat als campionats estatals i algun internacional, quedant entre els primers classificats o fins i tot guanyant. 

  L’entrada és gratuïta i els competidors tenen entre 4 i 50 anys alguns d’ells son membres de la selecció catalana i han participat als campionats d’Espanya guanyant i quedant primers classificats i a campionats internacionals.


  Joves karateques ganxons brillen a Montornès

  15/05/2018

  El passat diumenge 13 de maig es va portar a terme a la ciutat de Montornès del Vallès el campionat de karate Vila de Montornès 2018, en la modalitat de kumite (combat), que va comptar amb uns 250 participants vinguts d’arreu de Catalunya i un club de Tolosa de Llenguadoc (França).

  La escola ganxona del Dojo Sant Feliu hi va participar amb Iker Sánchez (juvenil) i Roger Lorente i Oriol Mora (cadets), que van realitzar un gran campionat, essent felicitats pel seu entrenador i els altres competidors.

  En tractar-se d’un campionat social, en comptes d’una medalla s’els va donar una bossa amb obsequis de participació.

  Desde l’escola els feliciten pel seu bon campionat i la bona feina feta.


  Èxit ganxó al campionat estatal de karate de Navarra

  08/05/2018
  El passat cap de setmana  es va celebrar a la ciutat de Corella (Navarra) el campionat estatal de karate de la W.U.K.O. (World Union Karate Organitzation) en què hi va participar l’escoladel Dojo Sant Feliu amb 5 competidors: Sergi Garriga (cinturó taronja, 10 anys), Stanis Colomar (cinturó taronja, 11 anys), Iker Sánchez (cinturó groc taronja), Roger Vila (cinturó taronja) i Oriol Maura (entrenador i competidor).
  El campionat es va realitzar el dissabte 5 amb la modalitat de kata i el diumenge 6 en la modalitat de kumite (combat). A la modalitat de kata hi participaven Sergi Garriga, Roger Vila i Stanis Colomar; i en kumite hi van participar  Roger Vila, Stanis Colomar, Iker Sánchez i Oriol Maura.
  Tots ells van relitzar un gran campionat, obtenint molt bones i merescudes posicions; deixant un bon record. Sergi Garriga va quedar primer i Iker Sánchez tercer, mentre que Stanis Colomar i Oriol Maura es van quedar a les portes de pujar al podi, arribant a semifinals.
  En realitzar-se a Navarra el campionat, els ganxons van haver d’allotjar-se en un hotel i anar acompanyats de pares col·laboradors, un fet que des de l’Escola volen agraïr, tant pels pares i mares com per tots els amics i amigues del club, ja que gràcies a ells i el bon treball en equip s’ha pogut obtenir aquest alt nivell, fent un bon equip i amb molta harmonia.
  Felicitats a tots ells. 
   

  Es va celebrar el campionat escolar de karate al Pavelló de La Corxera

  01/05/2018
  El diumenge 29 d’abril el Club Esportiu Dojo Sant Feliu amb col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu va organitzar el campionat escolar de karate en les modalitats de kata (demostració tècnica) i kumite (combat esportiu).
  El campionat va començar a les 10:30 del matí i durant dues hores va comptar amb la participació d’uns 30 karatekes d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys, sobretot nens i nenes d’iniciació de les diferents escoles de Santa Cristina, Castell d’Aro i Sant Feliu, a part de l’escola de karate Dojo Sant Feliu.
  La modalitat de kata va ser organitzada per punts, permetent sortir dues vegades als alumnes, amb una segona oportunitat de demostrar la seva vàlua, i més experiència per si volen entrar en competicions més grans. A més, és una gran oportunitat perquè es relacionin els nens de les diferents escoles de la zona on es practica karate, establint noves amistats i nous lligams en un ambient sa i esportiu.
  El regidor d’Esports David Oliveras va atendre l’esdeveniment amb els pares i mares, alumnes i entrenadors que van col.laborar per poder realitzar el campionat en les millors condicions, juntament amb el personal tècnic i professional de l’Ajuntament. La organització destaca “la bona harmonia, el treball en equip i la bona feina feta” entre tots. 

  Joves guixolencs obtenen medalla a l’Open de Catalunya de karate

  31/01/2018
  El passat dissabte 26 de gener  es va celebrar, a la població de Cervelló, l’Open de Catalunya de karate, en què hi varen participar 5 alumnes de l’escola de karate Dojo Sant Feliu. El campionat es va dividir en dues parts: al matí varen competir fins a la categoria juvenil de 12 i 13 anys i a la tarda des de cadet 14-15 fins a veterans +35.
  Al matí hi varen participar dos alumnes de l’escola ganxona: Sergi Garriga, cinturó taronja en la modalitat de kata (demostració tècnica) en categoria infantil 10 anys i Iker Sánchez, d’onze anys, també infantil, a la modalitat de kumite (combat). Tots dos van realitzar un gran campionat: en Sergi quedant primer classificat i l’Iker quedant tercer.
  A la tarda hi van participar Roger Lorente i Victor Moreno, de 14 anys a la categoria cadet; el primer a kumite i l’altre a kata. També hi va participar Víctor Martínez, de 16 anys, en Kumite a la categoria junior. Tots tres van realitzar un gran campionat, obtenint medalla i en Victor Martínez quedant tercer classificat.
  Desde l’escola de karate Dojo Sant Feliu feliciten a tots els competidors per la seva gran feina i també volen felicitar a l’entrenadora Sílvia Mora per les seves bones aportacions i recomanacions durant el campionat. Sense oblidar els pares pel seu suport logístic i moral a tot l’equip.
   

  El director de l’Escola, Oriol Parramon, amb Víctor Martínez i els dos companys de categoria cadet. (DOJO SANT FELIU)

   
   

  Es va celebrar el Trofeu Ciutat de Sant Feliu-Costa Brava de karate

  24/10/2017

  El passat diumenge 22 d’octubre es va celebrar a la nostra ciutat un grandíssim campionat social de Catalunya de karate: el Trofeu Ciutat de Sant Feliu – Costa Brava, amb uns 400 karatekes que van emplenar el pavelló de la Corxera amb competidors des dels 4 anys fins als veterans de més de 60 anys,  i amb uns 800 espectadors.

  Va ser un campionat molt lluït, comptant amb joves d’entre 10 i 35 anys membres de les seleccions catalana i espanyola de karate, i competidors d’elit a nivell de club que competeixen habitualment en campionats de Catalunya, Espanya, Europa i mundial  

  L’Escola de karate C.E. Dojo Sant Feliu es mostren “molt contents i satisfets” de la bona harmonia i gran amistat que hi ha entre les escoles i especialment durant aquest campionat.

  Quant a resultats esportius, els competidors guixolencs ho van fer molt bé, obtenint tots medalla i gaudint de la competició. 

  El club local vol agraïr a l’Auntament de la nostra ciutat la seva gran col·laboració, juntament amb els tècnics, els àrbitres de la Federació Catalana de Karate i tothom que d’una manera o altra ha ajudat a tirar endavant amb aquest gran campionat.

   


  Víctor Martínez, sots-campió de Catalunya de karate en categoria cadet

  09/10/2017

  Aquest passat dissabte 7 d’octubre es va celebrar a Montmeló  el campionat de karate absolut de les categories cadet 14-15 anys, junior 16 i 17 anys i sub 21 18-19 i 20 anys. 

  L’ Escola de Karate Dojo de la nostra ciutat hi va participar amb 3 competidors: 2 cadets de primer any, Oriol Mora i i Aida Martínez, de 14 anys i primer campionat en aquesta categoria, i Víctor Martínez, de 16 anys i primera experiència també en la categoria junior.
  Els tres karateques ho van fer molt bé i van tenir un gran comportament esportiu competint en la modalitat de kumite (combat).
  Qui va aconseguir un grandíssim resultat va ser Víctor Martínez, que va quedar segon classificat i així va poder anar amb la selecció catalana a entrenar al C.A.R. (Centre d’Alt Rendiment) de Sant Cugat, el centre on van la majoria dels esportistes d’elit per perfeccionar-se amb els seleccionadors de Catalunya.
  En aquest centre hi anirà a entrenar uns quants dies per tal de poder fer la selecció per anar al Campionat d’Espanya, que es farà el 17 de novembre a Santiago de Compostela.
  Des de l’escola Dojo Sant Feliu feliciten la gran feina d’aquests competidors i dels seus companys d’equip per aquest gran resultat.


  Participació ganxona al Campionat de Catalunya de karate

  11/11/2015

  Aquest passat dissabte es va celebrar a Sant Celoni (Vallès Oriental) el Campionat de Catalunya de karate, en què hi va  participar l’escola de karate Dojo Sant Feliu amb dos alumnes:  en Than Son Oliver a la modalitat de kumite cadet (14- 15 anys) i en Victor Martínez a la modalitat de katas (demostració). Aquests dos amics fa temps que entrenen junts i s’ho van passar molt i molt i molt bé en el campionat, obtenint per part d’en Victor un molt ben merescut podi, quedant en tercer lloc. L’execució tècnica que va fer va ser molt i molt bona.. En Than Son era el primer cop que participava en aquest campionat en la modalitat de kumite (combat) i va realitzar un molt bon combat però el va empatar i es va quedar a les portes de pujar al podi.


  El Campionat Sant Feliu-Costa Brava de karate omple el pavelló de La Corxera

  05/10/2015

  Ahir diumenge  4 d’octubre es va celebrar el campionat Sant Feliu Costa Brava de karate en què hi van participar més de 100 esportistes vinguts de tot Catalunya, des de la Cerdanya fins a Lleida, passant per Barcelona i Sant Feliu.

  En el campionat s’hi van mostrar modalitats com el Katas (demostració tècnica) o el kumite (combat) amb participants desde 4 i 5 anys fins a veterans de més de 40 anys.

  En l’esdeveniment, que va aplegar més de 200 persones de públic omplint les grades del pavelló de la Corxera, es va demostrar un nivell altíssim, amb molts components de la selecció catalana i espanyola de karate i molts d’ells campions de Catalunya en la seva categoria.

  Com a arrancada de temporada per encarar la pròxima fita que és el Campionat de Catalunya del 17 d’Octubre, el torneig ganxó va ser molt motivador, una posta a punt per a les capacitats dels competidors, amb un ambient molt agradable i amistós.

  A nivell de resultats, alguns dels alumnes del Club Dojo Sant Feliu van quedar classificats als primers llocs, tot i que el nivell era altíssim van saber fer excel·lents puntuacions, amb un gran treball d’equip ja que el karate és un esport de col·laboració i situació en què sense els companys no seria possible aconseguir resultats.

  Els clubs han felicitat l’ escola Dojo Sant Feliu per la bona organització i treball en equip gràcies al treball de molts pares i mares i alumnes que donen un cop de mà ajudant  l’equip arbitral, controlant als nens i muntant i desmuntant material.

  L’organització els dona les gràcies per ajudar a què fos possible aquest campionat, així com també a l’Ajuntament.

   

   


  Medalles ganxones al Campionat Intercomunitari de Karate

  19/05/2015

  Aquest passat cap de setmana l’escola de karate Dojo Sant Feliu va participar en el Campionat Intercomunitari en què hi participaven clubs de Catalunya, Aragó i València amb un total de 500 competidors, la majoria d’ells competidors en les seves respectives seleccions. Els competidors del Dojo Sergi Garriga, Oriol Mora, Aida Martínez, Víctor Martínez i Lidia Mora van fer un gran campionat aconseguint unes merescudes medalles.
  En Sergi, de 7 anys, l’Aida d’onze i l’Oriol de 12 anys participaven en la categoria de katas (demostració tècnica), en Víctor, de 13 anys, juvenil i la Lídia, de 16 anys, en la de kumite (combat).
  Tots van formar un gran equip competitiu i malgrat que en Sergi era la primera vegada que hi participava va aconseguir una merescuda medalla, com l’Oriol.
  L’Aida, en Victor i la Lidia van passar tots tres a semifinals i també van aconseguir la medalla de tercers classificats.


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies