• Categories
 • Concerts de l’Atzavara Club pel que resta de setembre

  13/09/2018

  Un cop celebrats els concerts de Pony Hunt i Marlon Dean Clift el dia 2 de setembre a la Sala TZVR, i els de divendres passat dins el Mini Sant Feliu Fest celebrat al Guíxols Arena (van actuar-hi Joan Colomo, Mourn, Mike Noegraf, ZA!, da Souza, los Valientes i Wapisimo, tancant la nit dj Cristo, amb acústic-vermut matinal el dissabte al pati de l’Atzavara amb The Wilder Company), aquest cap de setmana tornen els concerts a la Sala que el Club té a la carretera de Palamós (antic escorxador) on a partir de les 21h i pel preu de 5€ hi actuaran els americans Eric Ayotte (cantautor de Folk-Punk de lletres ràpides i sinceres plenes de nostàlgia, vulnerabilitat i rerefons polític) i Yalla Stockings (música pop gràcies al projecte solitari de Charlie Jones amb bones lletres i el seu sintetitzador ple de loops i harmonies) i el “cantautor local de talent limitat” Agus Segura amb el seu projecte folk Navratilova, fet amb la seva “guitarreta de 100 pessetes” i les seves cançons “sobre regar les plantes i cremar bancs”.

  La setmana que ve, el diumenge 23 de setembre hi haurà un altre vermutet matinal a la Sala TZVR, amb concert de 5€ a càrrec de la One Man Band Hipbone Slim (Oxford, Anglaterra, UK), que després de tocar el dia abans al Festi Surf Costa Brava, portarà un vendaval de blues primitiu i ritme atronador de la mà de Sir Bald, que canta mentre toca la guitarra, bufa l’harmònica i colpeja els tambors i tot el que troba amb els peus. A la tarda, a les 16’30h (5€ si no s’ha assistit al vermut matinal), el Club acomiada l’estiu amb  Matthew Paul Butler (Carolina del nord, USA) i, si el temps acompanya, s’acabarà a la platja amb un concert acústic dels Ask the Dust (SFG). 

  Pel cap de setmana final de setembre (i inicial de tardor), la Sala viurà un concert el divendres 28 a les 21,30h, amb el grup valencià de hardcore Cigueña, que passen per l’ Atzavara per presentar el seu nou treball que s’estrena el 21 de setembre. Els acompanyen Pitt Marvel (SFG, Postrock), de la casa.

  Per últim, el diumenge 30 a les 18’3o, a la Sala TZVR, nou concert a 5€. Hi actuaran Chickn,  una banda de rock formada durant les festes nadalenques del 2012 a Atenes, Grècia, i el grup local FF & The Machine, de “Terror post industrial”, format per Charlie Blake, veu i machine i Xavi Lloret, baix i guitarra elèctrica.

   

   

   

   

   
   
   
   
   

   


  Els concerts del mes de maig de l’Atzavara

  03/05/2018

  Aquesta és l’agenda de concerts organitzats pel col·lectiu Atzavara Club (TZVR) per aquest mes de maig.

  Sala TZVR (Carretera  de Palamós C-253, 266, Sant Feliu de Guíxols)
  Dv. 04/05/18 – 21:00h
  6€

  Cowtown (UK, synth-punk DIY)

  BIG OK (Bcn, free-grunge)

  Esdeveniment (Facebook)
  Sala TZVR (Carretera  de Palamós C-253, 266, Sant Feliu de Guíxols)
  Dv. 11/05/18 – 21:00h
  7€
  MAX GARCIA CONOVER (Portland, USA, modern folk)

  GREAT NORTH (Nova Zelanda, alt-folk)

   
  Esdeveniment (Facebook)
  Sala TZVR (Carretera  de Palamós C-253, 266, Sant Feliu de Guíxols)
  Dmx. 15/04/18 – 21:00h
  6€

   
  Tortuganónima (Math Rock / Post-rock, Xile)
  Body Vishnu (Sinistre-rock, SFG)
   
  Esdeveniment (Facebook)
  Sala TZVR (Carretera  de Palamós C-253, 266, Sant Feliu de Guíxols)
  Dss. 26/05/18 – 20:30h
  8€
  WILD ANIMALS (Madrid, indie/punk) 

  BULLITT (St Feliu, indie/punk)

  ULTIMATE FRISBEE (Bcn/St Feliu, DIY punk)

  Esdeveniment (Facebook)
  Sala TZVR (Carretera  de Palamós C-253, 266, Sant Feliu de Guíxols)
  Dij. 31/05/18 – 21:00h
  6€
  DUDS (Manchester, post-punk)

  SHEEBAM (St Feliu, rock)

  Esdeveniment (Facebook)

  Altres concerts:

  The Fantastic Irlastic Band Jam session (SFG)
   

  Lloc: Cafeteria Guíxols (c/ Gravina, 1, Sant Feliu de Guíxols)
  Dia i hora: 03/05/18 – 20:45h (cada dos dijous)
  Gratuït / donació voluntària
  Anni Rossi (NYC, lo-fi/r&b/soul)

  Lloc: El Trinquet (c/ St Pere 26, Sant Feliu de Guíxols)
  Dia i hora: 13/05/18 – 21:00h
  Gratuït / donació voluntària

   
  The Fantastic Irlastic Band Jam session (SFG)
   
  Lloc: Caferia Guíxols (c/ Gravina, 1, Sant Feliu de Guíxols)
  Dia i hora: 17/05/18 – 20:45h (cada dos dijous)
  Gratuït / donació voluntària
  LEONIE EVANS (UK, folk/blues)

  Lloc: El Trinquet (c/St Pere 26, Sant Feliu de Guíxols) 
  Dia i hora: 14/05/18 – 21:00h
  Gratuït / donació voluntària

  The Fantastic Irlastic Band Jam session (SFG)
   
  Lloc: Caferia Guíxols (c/ de la gavina, 1, Sant Feliu de Guíxols)
  Dia i hora: 31/05/18 – 20:45h (cada dos dijous)
  Gratuït / donació voluntària

  Propers concerts de l’Atzavara Club

  15/03/2018

  La mítica associació ganxona dedicada a la música alternativa, Atzavara Club (també coneguda com a TZVR), continua la seva activitat programant concerts tant a la sala de l’antic escorxador (que porta el seu nom) com a diferents espais de la ciutat.  Tot seguit informem de les properes actuacions. 

  16/03/18 a les  21:30h; Sala TZVR (Carretera  de Palamós C-253, 266, Sant Feliu de Guíxols) 
  8€ 
  The Unfinished Sympathy (Post-Punk, Bcn). Gravat a casa, en Ultramarins Costa Brava sota la tutela del superlatiu Santi García, el nou disc de The Unfinished Sympathy ofereix tot el que calia esperar de tan anhelat retorn. 
  The Unfinished Sympathy tornen fent-ho com saben, sobrats d’ofici però també d’esperit, obrant aquest petit miracle de fer-nos connectar amb la mística durant els tres minuts que dura una cançó. Bécquer (Emo-rock, Girona) Una demo sense editar, enregistrada el 2001 i un Lp, “Synchronized Movement”, editada per Sixwasnine (2003), era les referències fins ara. Amb un trencament llarg de nou anys, i catorze anys de l’últim disc, Bécquer ediata un EP de quatre temes, “the 9th spring” (SM.017) editat per Saltamarges
  Esdeveniment (Facebook)
  Pintxos SUR (c/ Sant Pere 39, Sant Feliu de Guíxols) 
  21/03/18 21h 
  Gratuït Anton Barbeau
  Sorgit de l’escena de Sacramento, California, tot i que ha estat instal·lat els darrers anys al Regne Unit, i ara mateix a Berlín, torna aquest prolífic autor psicodèlic darrera les passes de John Lennon, Syd Barret, XTC, Robyn Hitchcock o Julian Cope. Un geni pop, extravagant, divertit i intel·ligent. Malgrat que va aparèixer en escena a mitjans dels anys 80 va començar a publicar discos al 1993.
  Esdeveniment (Facebook)
  Cafeteria Guíxols (c/ la Gavina, 1, Sant Feliu de Guíxols) 
  22/03/18 20:45h (cada dos dijous) 
  Gratuït The Fantastic Irlastic Band Jam session 
  Estem bastant segurs que vostè mai ha sentit alguna cosa com aquesta! Una juguesca trepitjant, caòtica, a través del món de la folk, folk/punk, la música country i folk/rock. 
  Aquest grup d’amics músics es van reunir per a la diversió i aquest és el resultat. Una barreja internacional de Català, Anglès, Irlandès i músics Francesos produeix alguns temes interessants i de tant en tant bastant bons, però més que això, a l’audiència li agrada sentir l’alegria de la música que bomba a través de les venes d’aquest supergrup català.

  Propers concerts de l’entitat TZVR a l’antic escorxador

  09/03/2016
  L’associació TZVR (antiga Atzavara) ha programat uns concerts per aquest mes de març, que tindran lloc a la seva sala situada a l’antic escorxador de la carretera de Palamós.
  En primer lloc, el proper divendres 11 març a les 20,30 h hi actuaran els reapareguts Bullitt amb Benzine i els palafrugellencs Bad Mongos. Els ganxons Bullitt presentaran el seu nou treball Sparks.
  I pel diumenge de Pasqua, 27 de març, han programat el festival BBQ from Hell, coincidint amb el quart aniversari de la Sala TZVR. La sèrie de concerts s’iniciarà a les 6 de la tarda i s’allargarà fins la matinada, i hi actuaran els grups Crim, Biscuit, Please Wait, Anchord i One for Apocalypse.


  L’Atzavara segueix la seva marató de concerts

  02/09/2015

  El passat divendres 28 d’agost vam poder gaudir, a la plaça del Mercat de Sant Feliu, dels Atomic Leopards, vinguts de Blanes. Com sempre, al darrere d’aquesta actuació hi ha estat l’organització d’Atzavara Club juntament amb la col.laboració dels bars Àncora i Madame Fil. Agus Segura és qui té més a veure amb què es puguin fer aquests concerts a la plaça del Mercat cada cap de setmana, i ja porta molt de temps fent-ho (hi té la mà trencada, es podría dir). Ell mateix s’encarrega de moltes coses perquè tot surti bé, fins i tot passa el barret perquè els músics tinguin una mica més de “pasta”.

  Pel que fa als Atomic Leopards, no és la primera vegada que ve aquest duet de rockabilly a Sant Feliu. Ja els vam tenir setmanes enrere aquí i, degut a la seva qualitat, han pogut repetir. Bàsicament és un grup rockabilly en majúscules, que fan moltes versions d’aquest gènere, amb temes de l’Elvis Presley, Fats Domino, Johnny Burnette, Eddie Cochran, Gene Vincent, Buddy Holly, Ricky Nelson, Louis Jordan, Carl Perkins, … tots ells coneguts per haver estat a l’època daurada del Rock’n’Roll. També es van atrevir a versionar Social Distortion i The Doors. El duet blanenc està format per en Santi Lluch i en David Lluch, guitarra i contrabaix respectivament i es va formar l’estiu del 2005 per pura diversió i, poc a poc, ha quedat amb una cosa més seriosa, editant àlbums al mercat com ara “In Technicolor”, “The Negative Side Of…” i “Rockin’ Fix”. Els qui vam poder gaudir d’escoltar-los vam observar que el seu so és molt nítid i que dominen els instruments, podent fer “solos” extraordinaris que aixecaven els aplaudiments del públic.

  Dissabte passat també hi va haver “bolo” amb el grupet de pop Nurk, provinents de Madrid i Estats Units,  també a les 21h la plaça del Mercat. I per rematar-ho, l’Agus es va buscar més feina el mateix dia a partir de les 22:15 al carrer de la Rutlla per actuar amb solitari sota el nom de  Navratilova, amb el qual ell mateix es defineix com a “cantant de folk de talent limitat” interpretant cançons originals de la seva maqueta Toxic nitrates, lead and trash.

  Un cop acabat el Festival de la Porta Ferrada,  l’Atzavara continua amb la música durant tot l’any, amb la seva constància i perseverança, des dels concerts de la plaça del Mercat al Minisantfeliufest i els concerts a l’Escorxador, passant pel “Rock and Tapes”. I és que no paren per que són gent amb inquietuds, que els hi agrada la música: “Long Life Rock’n’Roll!”.

   


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies