• Categories
 • Festa al Tinglado pels dos joves ganxons que volen fer la volta al món en veler

  06/09/2018

  Oriol Ferrer i Òscar Soler, dos joves de 25 anys arrelats a la ciutat, emprendran a l’octubre una travessa per completar la volta al món amb el veler El Guíxols, que es podrà seguir per les xarxes socials i promocionarà el municipi i la Costa Brava arreu on vagin.

  Els navegants acumulen una llarga experiència a vela i fan de monitors i entrenadors de regatistes del Club Nàutic Sant Feliu, entitat on van aprendre a navegar i que ara se sent orgullosa dels seus dos joves aventurers, als quals han facilitat suport logístic per al manteniment de l’embarcació abans d’emprendre la ruta, segons reportatge a El Punt Avui.

  A falta d’un mes per a la data de sortida (diumenge 7 d’octubre al migdia del port guixolenc), encara els queda feina per enllestir els preparatius i algunes revisions dels mecanismes de la barca. La data de retorn és incerta, però preveuen invertir-hi entre tres i quatre anys.

  Soler i Ferrer expliquen al diari gironí que la realització del viatge va decidir-se fa un any, i que sempre s’han anat marcant reptes a batre,  alguns de senzills com ara tota una nit navegant i d’altres de més atrevits com una proposta de travessar per primer cop l’Atlàntic el 2015.  Han aprofitat els darrers mesos per treballar fort i estalviar un cop finalitzades  les respectives etapes universitàries que han permès deixar encarat el futur professional quan s’acabi aquesta aventura. 

  Segons el reportatge d’El Punt-Avui,  un cop decidit el repte i el pressupost el primer pas va ser trobar l’embarcació adient, un vell veler de 1977, 12 metres d’eslora i doble vela; que van poder aconseguir després de mesos buscant i havent d’anar a Castelló a buscar-lo per traslladar-lo a Sant Feliu.

  L’altre repte de l’aventura és utilitzar el motor el mínim possible per estalviar emissions i combustible; per això han preparat  un aerogenerador i plaques solars per carregar les bateries en cas d’emergència o per poder cuinar i utilitzar tot l’equipament electrònic.

  Pel que fa a la formació, han aprofundit en primers auxilis i infermeria i s’han espavilat amb la mecànica. Han conviscut un any i mig junts per assegurar-se que el dia a dia sols enmig de mar funcionarà.

  Les etapes més crítiques seran la travessa de l’Atlàntic aquesta tardor, entre Cap Verd i la Martinica o les Antilles franceses –uns 20 dies– i, posteriorment, la primavera de 2019, el Pacífic, superat el canal de Panamà, les Galápagos i fins a la Polinèsia –cinc setmanes més– cap a Nova Zelanda.  Hauran d’intentar esquivar les temporades crítiques d’huracans i tifons. Pel camí, allargaran estades per conèixer altres cultures i treballar per mantenir una aventura que no fa gaire gràcia a les famílies. 

  Per tot això compten amb diversos patrocinis, entre ells el propi Club Nàutic, l’Ajuntament i el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. I dissabte, en una festa que durarà tota la tarda a El Tinglado i oberta al públic, explicaran tots els detalls de l’aventura i miraran de recollir fons amb la venda de begudes i samarretes.

   


  D’Argoubert i Garganté es tornen a imposar en el Memorial Joan Albó

  27/03/2017

  El Valentina de Thierry d’Argoubert (MP) ha estat el guanyador en ORC del XXII Memorial Joan Albó del Club Nàutic Sant Feliu, mentre que el Lluerna de Manel Garganté (CN SFG) havençut en el sistema de mesurament tradicional RI. Ambdós han repetit el podi respecte la passada edició d’aquest trofeu clàssic del club ganxó.

  L’Oreig de Martí Gelabert del CN Port d’Aro i el Wave de Clarck Graig del CN l’Estartit han fet el segon i el tercer lloc en la modalitat d’ORC, que ha sumat punts per la Copa Catalana Zona Nord. 

  En la categoria RI, on els regatistes han competit sense puntuar per la Copa Catalana, el Fanytas de Miquel Banús (CNPort d’Aro) s’ha emportat la plata i l’Appex V de Josep Mediñà (CN Sant Feliu) s’ha fet amb el bronze. 

  El XXII Memorial Joan Albó s’ha celebrat durant aquest dissabte i diumenge. La primera jornada va acollir la prova costanera amb un vent de 15 nusos que va anar disminuir durant el transcurs de la competició. Aquest diumenge s’ha fet un recorregut de bastons amb un vent de garbí que ha assolit els 15 nusos de màxima i ha mantingut una direcció estable de 200 graus.

  A banda de l’apartat esportiu, s’ha reforçat el component social amb una xerrada dissabte sobre fotografia submarina a més d’un sopar, un esmorzar i botifarrada popular entre tots els assistents a la regata. Els premis s’han repartit aquest diumenge al finalitzar la competició. 


  El Club Nàutic Sant Feliu celebra la II Guíxols Cup

  01/02/2017

  El Club Nàutic Sant Feliu acull la II Guíxols Cup, que aquest any com a novetat es celebrarà durant dos caps de setmana: el 4 i 5 de febrer competiran els Optimist i l’11 i el 12 de febrer les classes Europa, 420 i làser estàndard, radial i 4.7.

  En Optimist, la regata serà puntuable pel campionat d’Espanya ja que serà la darrera regata classificatòria per la composició de la selecció catalana.

  S’esperen 350 regatistes

   La Guíxols Cup va néixer l’any passat amb una participació de 300 regatistes nacionals i internacionals. Enguany i després de l’èxit de l’edició passada, s’espera arribar als 350 participants i compta amb el suport de l’Ajuntament.

  Es calcula que unes 700 persones passaran durant els dos caps de setmana per Sant Feliu, entre regatistes, entrenadors i acompanyants. Parlant en números, s’estima que cada visitant farà una despesa diària de 75 euros de mitjana, generant un impacte econòmic a la ciutat de més de 50.000 euros. 

  La regata es va crear per agafar el relleu de la Carnaval Race, que fins el 2015 i durant 27 anys tenia lloc al Club Nàutic Port d’Aro.  


  El CN El Balís i el CN Masnou, triomfadors del campionat d’Optimist per equips

  06/06/2016

  80 navegants han participat aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya per equips classe Optimist Grup 1 i Grup 2 celebrat al Club Nàutic Sant Feliu en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela.

  En Grup 1, el Club Nàutic El Balís va fer el primer lloc del podi, seguit del Club Nàutic Arenys de Mar i el Club Nàutic Vilassar en segona i tercera posició. En Grup 2, el Club Nàutic Masnou fou primer, mentre que el segon i tercer lloc fou ocupat pel CN El Balís i el CN Premià

  En total, 80 navegants repartits en 8 equips de 5 persones per grup  van prendre part al campionat durant dues jornades. Dissabte els flights van començar amb un llevant d’entre 4 i 5 nusos i 70 graus de direcció. A la meitat de les proves, va minvar el vent i va afegir-s’hi la pluja, fent aturar la competició quan encara quedaven 6 encontres pel Grup 1 i 1 encontre pel Grup 2.

  Aquest diumenge, amb un vent d’entre 4 i 5 nusos i 130-160 graus de direcció, va cabar el Round Robin i tingueren lloc les semifinals i les finals amb tots els flights inclosos.

  Al Campionat de Catalunya per equips classe Optimist hi prengueren part 8 equips de 5 clubs catalans: els 6 millors del rànquing individual, l’equip del club campió de l’edició anterior i l’equip del Club Nàutic Sant Feliu per ser l’amfitrió de la competició.


  Aquest cap de setmana, Campionat d’Optimist per Equips a la badia

  02/06/2016
  El Club Nàutic Sant Feliu acull aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya per equips d’optimist.
  Els dies 4 i 5 de juny el club ganxó organitza, amb el suport de la Federació Catalana de Vela, el Campionat de Catalunya per equips classe Optimist pels grups 1 i 2.
  Una vuitantena de navegants es reuniran a les instal·lacions del Club, ja que poden participar a la prova un màxim de 8 equips de diversos clubs formats per 5 embarcacions. Els
  participants seran els 6 millors del rànquing individual, l’equip del club campió de l’edició anterior i l’equip del club amfitrió.
  El campionat constarà de rondes eliminatòries, semifinals i finals. Les senyals de la primera prova es donaran tant dissabte com diumenge a les 10:30.
  Diumenge a partir de les 19:00 hi haurà l’entrega dels 10 trofeus que hi ha en joc entre els tres millors equips.

  El Club Nàutic, seu de la cita solidària “I Regata Carla. Curem la Síndrome de RETT”

  29/03/2016

  El Club Nàutic Sant Feliu acull el 2 i 3 d’abril la “I Regata Carla. Curem la Síndrome de RETT”. Es tracta d’una regata pionera de projecció internacional que el club ganxó organitza en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i l’Associació Catalana de Classe Optimist oberta als grups 1, 2 i 3 de les classes Optimist. La regata es podrà seguir íntegrament per streaming per mitjà dels canals de LiveSailing TV.

  La competició es celebrarà en memòria de la Carla Griñó, una regatista que va morir l’any passat a causa de la Síndrome de RETT i que representava tots els valors de companyonia, esforç i passió d’aquest esport. Amb l’organització d’aquest esdeveniment, es pretén, d’una banda divulgar aquesta malaltia encara desconeguda, i de l’altra, recaptar fons per promoure la recerca.

  La competició començarà el dissabte 2 d’abril a les 12 del migdia i contempla la celebració d’un total de 6 proves per classe. No se’n disputaran més de 4 diàriament i serà necessari completar un mínim d’una prova per fer vàlid el campionat, es descartarà 1 de cada 5 proves vàlides. Els premis es lliuraran el diumenge a les 5 de la tarda.

  Les inscripcions, obertes fins el 30 de març, seran de 10 euros que es destinaran íntegrament a recerca.

   

  La Síndrome de RETT, una malaltia per investigar

  La Síndrome de RETT és la segona causa més freqüent de retard mental en les nenes, després de la Síndrome de Down. Es tracta d’una malaltia del desenvolupament neuronal que afecta només les nenes i que apareix entre els 6 mesos i els dos anys.

  El RETT es produeix per una alteració del cromosoma X que afecta les capacitats intel·lectuals, motores i socials dels pacients i que els converteix en dependents al 100%.

  Actualment no existeix cap cura per aquesta malaltia, però els estudis liderats pel doctor Manel Esteller apunten que existeix la possibilitat de curar-la. De fet, el seu equip ja ha identificat diversos fàrmacs que podrien millorar-ne alguns dels símptomes, però fa falta finançament per poder seguir investigant.

  Amb aquest objectiu neix la “I Regata Carla. Curem la Síndrome de RETT”, una cita solidària que va molt més enllà de l’esport.

   

  Una festa solidària

  Al llarg de la jornada de dissabte, es portaran a terme diverses activitats a les instal·lacions del Club Nàutic destinades a portar l’esdeveniment més enllà de l’estricta competició i poder atreure el màxim de públic possible per col·laborar amb la causa.

  El popular actor i humorista Quim Masferrer serà l’encarregat de conduir la jornada que acollirà diverses actuacions musicals, sortejos i espectacles i comptarà amb la presència de personatges populars. Un dels moments de clímax del programa  serà quan diversos entrenadors i navegants dels clubs portaran a terme una coreografia inèdita per formar la paraula “Carla” al mig del mar.


  300 regatistes participen a la I Guíxols Cup

  29/02/2016

  El Club Nàutic Sant Feliu ha celebrat aquest cap de setmana la primera edició de la Guíxols Cup, amb prop de 300 regatistes nacionals i internacionals. En total s’han disputat 4 proves d’Optimist, 6 d’Europa, 6 de 420 i 3 de les diferents classes de làsers. 

  Miguel Cairo, del Club Nàutic Cambrils, ha estat el guanyador de la Guíxols Cup en el grup 1 d’Optimist. Arnau Gelpí (CN El Balís) i Gregorio Perá (CN Vilassar de Mar), han estat el segon i el tercer d’entre els 71 participants en aquesta modalitat. En Optimist Grup 2 no s’ha pogut celebrar cap de les proves previstes.

  En la classe Europa, amb 13 parelles participants, Marta Torner i Enrique Mir (CN Port d’Aro) han fet el podi, seguits del duet d’Àlex Bru i Marc Urquizu (CN El Balís) en segona posició i Fran Bru i Nil López en tercer lloc. 

  En 420, podi del CN Cambrils. Marcelo Cairo s’ha alçat guanyador, seguit de Leandre Garcia i Míriam Oliva. La modalitat ha aplegat en total 34 regatistes. 

  En làser radial, el suís Arthur Baudet s’ha proclamat campió. El segon i el tercer lloc han estat per Matias Sabaté i Mònica Azón, ambdós del Club Nàutic El Masnou. 

  El vencedor de la categoria de làser standard , amb 14 navegants, ha estat Alberto Guillén del CN Cambrils. L’han seguit de José Luis Doreste (Club Nàutic Port d’Aro) i Mo Cañelles (Club Nàutic Cambrils). 

  La meteorologia ha estat la gran protagonista de la I Guíxols Cup. Durant la jornada de dissabte, es va produir un fort temporal amb onades de fins a 2 metres i vent de component sud amb 11 nusos. A la meitat de la competició, es va haver d’aturar les proves per la manca de vent que va baixar fins els 0 nusos. 

  Durant el diumenge el cel va estar serè, amb una mar més plana i un vent de tramuntana de 22 nusos de mitjana que va permetre celebrar la regata amb normalitat excepte en el cas dels Optimist de Grup 2, que no han pogut competir.


  Marta Torner i Enrique Mir (CN Port d’Aro) guanyen el XXVI Memorial J. A.Samaranch

  08/02/2016

  La parella formada per Marta Torner i Enrique Mir (CN Port d’Aro) ha estat la vencedora en classe 420 d’un XXVI Trofeu J. A. Samaranch marcat per la meteorologia. Els segons classificats han estat Franc Bru i Nil López i els tercers Sígfrid Rovira i Pau Chicharro, tots quatre del Club Nàutic El Balís. En total han estat 15 les parelles de regatistes que han participat a la classe 420. 

  La modalitat d’Europa ha aplegat 40 participants, quatre més que l’any passat. El CN l’Estartit s’ha endut el podi sencer amb Miquel Salazar, Sergi Pérez i Oriol Piña en primer, segon i tercer lloc respectivament. En l’apartat femení, la regatista més destacada ha estat Andrea Doreste (CN Port d’Aro), acabant en quart lloc. 

  La meteorologia ha estat un factor determinant en aquesta edició del Trofeu Samaranch i només ha permès la celebració d’una de les dues jornades previstes. Dissabte va bufar un vent de garbí constant d’entre 6 i 12 nusos que va permetre fer 3 proves de la modalitat d’Europa i 4 en la classe 420. El fort onatge de diumenge i l’escassetat de vent, han impedit fer cap sortida.

  Les proves de dissabte van finalitzar amb una botifarrada popular. Els premis es van entregar diumenge al migdia.


  El Club Nàutic acull la 26a edició del Trofeu Samaranch per les classes Europa i 420

  05/02/2016

  Sant Feliu prepara per aquest cap de setmana carnavalesc una nova edició del Memorial Samaranch per les classes Europa i 420. Es tracta d’una regata puntuable pel Campionat de Catalunya de les dues classes que integra i que constarà de sis proves repartides entre les dues jornades. Els regatistes participants hauran de completar un mínim d’una de les sis mànegues previstes, i es descartarà la pitjor de cada cinc.

  Tant dissabte com diumenge, les proves s’iniciaran al punt del migdia. L’hora límit per les sortides del darrer dia serà dos quarts de cinc de la tarda per tal de facilitar el retorn dels participants en una hora prudencial, després de la qual es procedirà a l’entrega de premis.


  Finalitza el Mundial de Vela

  28/07/2015

  La 15a edició de la Copa del Món de vela lleugera classe Splash, SPLASHWORLDS, que s’ha celebrat del 18 al 24 a Sant Feliu de Guíxols, Girona, ha finalitzat després una d’una setmana de campionat i quatre dies de competició.

  El dissabte passat, dia 18, va començar la competició amb una regata amistosa. Després d’un dia de descans per falta de vent, els 130 regatistes dividits en tres categories, Gold, Silver i Red han competit durant quatre intenses jornades.
  Les categories Gold i Silver es van determinar els dos primers dies de competició en què es van fer sortides aleatòries. D’aquesta manera, els 58 primers classificats van competir els dos dies restants a Gold i la resta en Silver. La categoria Red ha estat integrada per 12 regatistes majors de 21 anys.
  Durant els dies de competició s’han celebrat 3 regates per cada categoria on s’han anat sumant les puntuacions obtingudes pels regatistes en cada prova per obtenir la puntuació final.
  La guanyadora absoluta de les categories Gold i Silver ha estat l’holandesa, ja dues vegades campiona del món, Guyonne Schuch. El guanyador de la categoria Silver ha estat el també holandès Micheiel Meeuwisse i el suís Marc Hoffman s’ha fet amb el trofeu en la categoria Red.
  L’equip català està “content amb els resultats obtinguts a causa de l’alt nivell que hi ha hagut”. La Marina i la Clara Cervera han aconseguit competir en la categoria Gold acabant 46 i 47 respectivament i Andreu Blanquer i Claudi Codina han competit en Silver acabant en les posicions 30 i 40.
  La gran sorpresa d’aquesta edició de SPLASHWORLDS han estat els dos germans integrants de l’equip panameny, Nelson i Ángelo Smith. Aquests germans pertanyen a un programa dirigit a infants en risc d’exclusió social a l’illa Comptadora de l’Arxipèlag de les Perles, a Panamà, promogut per Sailing Club Panamà i amb el suport de Presidència i de la Secretaria d’Economia i Competitivitat de Panamà entre d’altres.
  Ángelo, de 16 anys, ha acabat  en la 7a posició de la categoria Silver i  Nelson, de 19, a la 15a. L’actuació de l’equip panameny durant aquest mundial ha sorprès tant a entrenadors com a regatistes ja que tan sols porten navegant una mica més de 6 mesos i han aconseguit uns resultats molt positius. Durant el segon dia de competició, Nelson va destacar després d’aconseguir el quart lloc en la segona regata i el seu germà petit Ángelo va aconseguir el tercer dia de competició la segona posició en l’última regata del dia.
  La Copa del Món de Vela Splash ha comptat amb el suport de la ciutat de Sant Feliu i dels seus comerços. Més de 400 persones s’han desplaçat de diferents països amb motiu d’aquest campionat i els organitzadors calculen que reportarà a la ciutat un benefici d’uns 500.000 euros.
  L’Escola de Vela Força3, organitzadora d’aquest Campionat, ha comptat amb el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, Patronat de Turisme Costa Brava, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya i Ports de la Generalitat.


  Vídeo-resums del Campionat del Món de Vela Splash

  22/07/2015

  Des d’ahir dimarts 21 i fins el 24 de juliol, a les 9 del vespre es projecten, al Village del campionat del Món de Vela Splash, vídeo-resums de la jornada.

  Les regates de la Copa del Món de vela lleugera Classe Splash, que s’estan celebrant aquests dies a Sant Feliu de Guíxols i acabaran el proper divendres 24, es poden seguir cada dia a partir de les 21:00 hores a través de les pantalles instal·lades al Village dels jardins Juli Garreta, així com també al canal de YouTube de SPLASHWORLDS i de Força3.

  Els vídeos són els resums de les 9 regates que es celebren diàriament, menys avui, jornada de descans. En les gravacions s’hi combinen imatges preses per una càmera mòbil situada en un vaixell de motor de l’escola de vela Força3, que segueix els regatistes en les diferents proves, i per tres càmeres GoPro instal·lades a la proa de tres splash que fan que els espectadors puguin posar-se en la pell dels regatistes i puguin viure gairebé de primera mà l’experiència.

  El camp de regates està situat a una milla del port de Sant Feliu de Guíxols, per la qual cosa l’espectador pot presenciar en viu i en directe (encara que des de la llunyania) les regates tant des de l’espigó del port com des de la punta de Garbí.

   


  Inaugurada la Copa del Món de Vela Splash

  20/07/2015

  La Copa del Món de vela lleugera Classe Splash, que s’està celebrant a la nostra ciutat fins el dia 24 de juliol, es va inaugurar dissabte amb una desfilada dels regatistes pels carrers de la ciutat t i una posterior cerimònia. Al compàs dels tambors de Percusió Ganxona, els 130 regatistes de diferents països d’Europa i un de Panamà que competiran durant els propers cinc dies per fer-se amb la Copa del Món de la Classe Splash van desfilar des del Village situat als jardins de Juli Garreta fins a la sala Las Vegas, on es va celebrar la cerimònia d’obertura.
  L’alcalde, Carles Motas, el representant territorial de l’esport a Girona, Josep Pujols, els organitzadors del munidal, Martí Ferrer per part de Força3 i Frank Doevedans per part de la SCIA i el jutge internacional Rut Subniran van ser els encarregats de presidir la cerimònia d’obertura. Després del discurs, en què es va guardar un minut de silenci en honor a un jutge mort aquest any, dos regatistes panamenys en risc d’exclusió social que pertanyen al programa solidari Vela Per a Tots van ser els encarregats d’hissar la bandera del mundial.
  Així va donar inici la Copa del Món de vela lleugera Categoria Splash en la qual se celebraran 3 regates diàries fins el dia 24.

  inaugur1


  Sant Feliu organitzarà el Mundial de Vela “Splash”

  23/06/2015

  El Campionat Mundial de Vela de la categoria de vela lleugera Splash, SPLASHWORLDS EUROREDCUP, trindrà lloc entre el 18 i el 24 del proper mes de juliol en aigües ganxones, en ple cor de la Costa Brava. La competició s’estendrà entre el 18 i el 24 de juliol al port de la nostra ciutat.

  Els Splash són vaixells de vela lleugera amb una eslora de 3,58 metres. Aquesta serà la 15a edició d’aquesta competició i des de la primera edició, l’any 2000, s’ha celebrat a diferents països de tot el món com Polònia, França o Alemanya. Tot i això, aquesta és la primera edició que es desenvoluparà en aigües del mar Mediterrani, pel que suposa un nou repte tant per als seus participants -fins al moment hi ha 100 inscrits- com per als seus organitzadors.

  Aquest any el Campionat Mundial està organitzat per la Escola de Vela Força 3 en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, el Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineus, Esports de la Generalitat de Catalunya i l’Associació Catalana d’Estacions Nàutiques, tot sota la representació de la Splash Class International Association, SCIA.

  Totes les regates tindran lloc a mar obert darrere del port de Sant Feliu de Guíxols i seran retransmeses en directe mitjançant pantalles situades al Village situat al Pàrquing Municipal.

  La competició
  La competició s’iniciarà el 18 de juliol amb la Cerimònia d’Obertura i entre els dies 13 i el 17 d’aquest mes tindran lloc els entrenaments oficials. Durant els 7 dies de competició es celebraran 3 regates diàries a excepció de l’últim dia que se’n faran dues.

  Els participants – fins al moment 103 inscrits- es divideixen en dues categories: BLUE, fins a 21 anys i RED, per a majors de 21. La categoria BLUE es dividirà en tres grups: Golden, Silver i Bronze, que es determinaran els dos primers dies de competició mitjançant sortides aleatòries.

  Cada grup estarà integrat equitativament pel total dels participants i cada dia els 3 primers classificats del dia de categoria Bronze pujaran a Silver i els tres primers de Silver pujaran a Gold. Els últims tres de Gold baixaran a Silver i els tres últims d’aquesta baixaran a Bronze. El dia 24 de juliol, que serà l’últim dia de competició i tindrà lloc la Cerimònia de Clausura i el lliurament de premis, se celebraran dues regates en les que es coneixeran els guanyadors de cada categoria.

  A més dels tres primers classificats de les dues categories i els tres grups també es premiarà a les tres primeres dones de cada categoria, tot i que no hi haurà una categoria femenina com a tal ja que les dones també entraran dins la classificació general.

  Les embarcacions
  Els Splash són vaixells de vela lleugera que s’utilitzen per a competicions individuals amb tripulants de més de 40kg.
  Tenen una eslora de 3,58 metres, una mica menor a la del Laser, una mànega de 1,34 metres i una vela de 5,5 metres quadrats. Aquestes embarcacions són velers de fabricació alemanya i es caracteritzen per ser ràpids i lleugers, ja que el seu casc pesa 52 kg, i respondre instantàniament a les ordres que es donen des del timó i l’escota.

  Els organitzadors
  Força3 és una escola de vela situada a la platja de Sant Feliu de Guíxols que compta amb més de 10 anys d’experiència i en la qual s’imparteixen classes d’Open Bic , Splash , Laser Badia i Windsurf . A més desenvolupen diferents activitats com campaments d’estiu, regates, competicions de vòleiplatja, i aquest any el Campionat Mundial de Splash .

  A part de l’escola a Sant Feliu, l’any passat van obrir una nova seu, Sailing Club Panamà, a l’arxipèlag de les Perles a Panamà. La SCIA, Splash Class International Association, és l’encarregada d’organitzar la SPLASHWORLDS EUROREDCUP des de l’any 2000. Aquesta associació està presidida per Frank Doevedans i està constituïda per 9 països europeus entre els quals es troben Polònia, Portugal o Bèlgica.


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies