• Categories
 • El camp de futbol de Vilartagues, gairebé enllestit

  05/12/2017

  Els treballs de substitució de la gespa artificial del camp de futbol de Vilartagues, que van començar a principis de novembre, estan pràcticament enllestits.  L’estesa de la nova catifa verda s’acabarà la setmana vinent, un cop s’hagi acabat la instal·lació de les porteries i les banquetes.

  L’import d’adjudicació va ser de 136.694 euros, amb IVA i una garantia de cinc anys amb manteniment inclòs. La nova superfície, de làtex, substitueix l’anterior gespa de poliuretà, que  havia quedat molt malmesa per l’ús intensiu d’entrenaments i partits de tots els equips de l’Escola i el sènior del Vilartagues, i que presentava nombrosos pegats que feien difícil jugar a futbol.

  El regidor d’Esports David Oliveras, en declaracions a El Punt-Avui, encara no sap si s’hi podran programar partits abans de Nadal,  però dona per fet que al gener s’hi entrenarà i s’hi jugarà.

  Des de començament de temporada, tots els equips de la ciutat jugaven al municipal Josep Sunyer i Arxer, però des de novembre, a part dels partits, també hi entrenaven i això havia comprimit els horaris d’ús del recinte esportiu.

   


  Comença el canvi de gespa del camp de Vilartagues

  02/11/2017

  Han començat els treballs de canviar la gespa del camp de futbol de Vilartagues. La ruleta d’entrenaments i partits de l’Escola de Futbol i el Vilartagues durant els darrers anys va malmetre la gespa fins al punt de no poder albergar partits. 

  Malgrat les reparacions que s’hi havien anat fent els darrers cops per poder almenys anar jugant, tots els clubs ganxons juguen des d’inici de temporada al Camp Josep Sunyer, el terreny de joc que fins fa algun temps era exclusiu per a l’Ateneu Deportiu Guíxols. 

  El canvi de gespa té un cost de 136.694 € i durarà aproximadament un mes i mig en què a part de la gespa, també es canviarà la base de poliuretà per una de làtex.


  L’eurodiputat socialista Javi López, demà a Vilartagues

  09/03/2017

  Amb motiu de la crisi de refugiats a Europa, el PSC Guixols i Opina-S organitzen un acte en què hi assistirà l’eurodiputat del PSC Javi López a fi d’explicar la situació actual i la relació d’aquesta crisi amb les respostes de les institucions europees. 

  L’acte se celebrarà demà divendres a les 20h. al Centre Civic de Vilartagues. 

  Asfaltatge a Vilartagues

  15/01/2017

  Segons el diari El Punt-Avui, les feines per renovar el paviment dels carrers Lleida i València, dos dels més transitats del barri de Vilartagues, van concloure divendres amb l’asfaltatge del tram de València entre les avingudes Saragossa i Catalunya. Les obres han durat tota la setmana, amb talls puntuals per poder fressar prèviament el ferm vell. Només quedaran, amb vista a la setmana vinent, el repintat de les marques vials i l’acabat de les tapes de registre de les conduccions de servei. La llargada conjunta dels dos vials arranjats voreja els 900 metres lineals.


  La grua fa l’agost a Vilartagues degut a la neteja viària

  02/12/2016

  La grua municipal va retirar ahir, de matinada, una vintena llarga de vehicles estacionats als carrers Canigó, Josep Mas i Cassià Costal, entre l’institut Sant Feliu i la part alta del barri de Vilartagues. A principi de setmana, la brigada municipal havia penjat avisos de la neteja intensiva prevista, amb la prohibició d’estacionar-hi entre la mitjanit i dos quarts de tres del migdia, però molts conductors comptaven que els cotxes no farien nosa si els treien al matí. Alguns afectats es van trobar, a primera hora, que la grua se’ls havia endut el cotxe, fet que va generar queixes canalitzades a les xarxes socials, per l’import de les sancions, pel fet que més d’un va fer tard a la feina i per la indisciplina en altres carrers de la població. Alguns es plantejaven recórrer.

  El regidor de Seguretat, Jordi Vilà, lamentava els fets, però defensava que la Policia Municipal havia fet gestions per avisar tots els propietaris d’automòbils localitzables telefònicament a través de la base de dades de l’impost de circulació, de manera que diverses persones van poder retirar els vehicles de matinada i es van estalviar la sanció. La taxa per la intervenció de la grua puja a 90,60 euros, i la multa per estacionar en llocs prohibits a 80, tot i que es preveu una exempció del 50% si es paga voluntàriament quan és notificada.

  L’edil argumentava que els cartells es van penjar “72 hores abans” i que es va prendre la decisió en veure el gran volum de vehicles aparcats dimecres a la nit.

  Vilà hi va afegir que a l’àmbit hi ha prou espais per estacionar, com ara l’esplanada del Guíxols Arena, condicionada i asfaltada fa un parell de mesos. La neteja viària, dins del programa municipal Els dijous fem dissabte, va començar a primera hora del matí i es va completar abans del migdia, de manera que a quarts de dues del migdia hi tornava a haver desenes d’automòbils que tampoc respectaven l’horari de prohibició.

  El primers dijous de mes,

  Les neteges intensives es van engegar fa un parell d’anys i cada primer dijous de mes se centren en diversos subsectors. Enguany, per exemple, n’hi ha hagut al carrer del Rufo, als entorns del carrer Corunya –al Sot dels Canyers– o, el mes passat, al perímetre de la plaça Drets Humans. Per retirar la brossa, herbes de les voreres i netejar a fons els contenidors, els serveis de neteja necessiten que no hi hagi cotxes i comencen a primera hora del matí.
  Font: El Punt-Avui

  Les autocaravanes ocupen l’aparcament de la carretera de Tossa; el govern les vol a Vilartagues

  06/04/2016

  Els municipis de la Costa Brava són una destinació puixant per als propietaris d’autocaravanes, que tendeixen a concentrar-se en espais sense regular per estalviar-se la despesa en àrees i càmpings de pagament. El fenomen s’ha deixat notar per Setmana Santa a l’aparcament gratuït del primer revolt de la carretera de Tossa, ple a vessar d’autocaravanes. I el municipi hi ha instal·lat un gàlib per impedir-los l’accés.

  El motiu és que les llargues estades d’algunes autocaravanes hipotequen un lloc d’estacionament amb capacitat per a més d’un centenar de cotxes. L’afluència d’autocaravanes s’ha disparat des que l’àrea municipal de Platja d’Aro s’ha tancat, coincidint amb l’inici de la temporada turística en què obren els càmpings. Però la intenció tampoc és foragitar els autocaravanistes de Sant Feliu, ja que la restricció arriba acompanyada de l’anunci que es mantindrà el petit aparcament inicial d’autocaravanes a la ronda Narcís Massanes –on caben una vintena de vehicles i ben a prop del centre urbà– i se n’habilitarà un de nou a l’esplanada que hi ha a tocar de l’àrea de barbacoes de Vilartagues, entrant a la població des de Girona i Barcelona per la C-65. La previsió és que hi càpiguen una seixantena d’autocaravanes més.

  L’alcalde, Carles Motas, deixava clar que volen continuar comptant amb el públic del col·lectiu autocaravanista, però “compaginant-ho” amb el dels visitants que necessiten aparcar. Respecte a la ubicació més allunyada del nucli urbà i la platja, defensava que és el model que s’aplica arreu d’Europa, amb àrees als afores de les poblacions, i que habitualment els usuaris disposen d’un segon vehicle o bicicletes per desplaçar-se des de l’autocaravana.

  L’aparcament es condicionarà en els pròxims mesos, una operació que haurà de costejar l’empresa que aconsegueixi la concessió. Pel que fa al pàrquing per a cotxes a la carretera de Tossa, de moment es mantindrà amb el ferm de terra, però el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, avançava que el pavimentaran, mentre treballen en el projecte de pàrquing a La Corxera.

  Tarifes d’entre 5 i 10 euros per dia, amb serveis

  L’executiu guixolenc treballa per treure l’explotació dels dos aparcaments d’autocaravanes –l’actual i el projectat a Vilartagues– a concessió durant quatre anys, prorrogables. Per primer cop seran de pagament, amb una tarifa diària que estimen entre els 5 i els 10 euros, com a màxim, però com a contrapartida hi haurà control per part d’una empresa i els usuaris tindran accés als serveis bàsics, com ara punts de càrrega i desguàs d’aigua, electricitat i internet. En el concurs, el govern ganxó hi preveu una darrera condició, que és la possibilitat de demanar que l’esplanada s’alliberi d’autocaravanes com a màxim cinc dies a l’any, quan hi hagi concerts de gran format a l’espai annex del Guíxols Arena i serveixi per a l’estacionament dels vehicles d’alguns espectadors.

  Font: El Punt-Avui


  L’Ajuntament obre una oficina a Vilartagues

  29/11/2015

  L’Ajuntament obre aquest dilluns 30 de novembre l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana al Centre Cívic Vilartagues (plaça de Salvador Espriu), la qual serà operativa de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia.

  A la pràctica això representa tenir una oficina a Vilartagues, que acosta al ciutadà bona part de les gestions que es poden fer a dia d’avui a l’edifici de l’Ajuntament. Els veïns del nucli s’estalviaran desplaçaments amb un servei de proximitat de l’administració local

  Els tràmits més comuns que a dia d’avui es fan a l’edifici central de l’Ajuntament es podran fer al centre cívic, i són les gestions relacionades amb informació, registre i sol.licituds diverses.

  Val a dir que la seu electrònica de l’Ajuntament permet encara més comoditat als usuaris, ja que es poden fer totes les operacions des de qualsevol ordinador connectat a internet.

  El primer tinent d’alcalde i regidor de Règim Intern, Josep Melcior Muñoz, indica que la voluntat del Govern és “apostar al màxim per la proximitat de l’administració vers els ciutadans”. És una de les primeres accions que tenia pensat realitzar el nou equip. Pel primer tinent d’alcalde era prioritari desdoblar l’Oficina d’Atenció Ciutadana i obrir el servei a Vilartagues. En aquesta línia, diu Muñoz, el govern busca la màxima proximitat amb la ciutadania.


  El govern de la ciutat porta l’OIAC a Vilartagues

  13/10/2015

  El nou govern ganxo, a més de replantejar alguns dels projectes d’obres i equipaments de l’anterior mandat, anuncia canvis en la prestació de serveis municipals. El més destacat és la descentralització de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), que en els pròxims dies disposarà d’una segona seu al centre cívic de la plaça Salvador Espriu de Vilartagues.

  El tinent d’alcalde de Règim Intern i Hisenda, Josep Melcior Muñoz, explica que amb les noves tecnologies no hi ha cap impediment per evitar que molts veïns de la part alta s’hagin de desplaçar fins a l’ajuntament, i hi afegeix que en les últimes setmanes s’ha doblat el nombre d’atesos a l’OIAC pel període de tramitació de les bonificacions de l’IBI a les llars amb rendes baixes. En paral·lel, Muñoz avança que penjaran al web municipal les actes amb els acords de les reunions del govern i que ja atenen preguntes de l’oposició formulades en xarxa.
  Font: El Punt-Avui

  Impressionant acollida de Junts Pel Sí a Vilartagues

  31/08/2015

  Més de cinc-centes persones van acudir ahir al vespre a la Plaça Salvador Espriu de Vilartagues per veure el cap de llista a Girona de Junts pel Sí, Lluís Llach, la número 2, Anna Caula, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemon (4) i Marta Rovira, secretària general d’ERC, que va a la llista unitària per Barcelona.

  Durant l’acte, Llach va respondre a les paraules de l’expresident espanyol Felipe González, que amenaçava els catalans i els comparava amb els nazis en unes declaracions en un mitjà espanyol. Llach va criticar la classe polítia “perversa i enquistada” des de fa segles a l’Estat espanyol. I a Vilartagues, barri amb molts residents nascuts fora de Catalunya, va aspirar a “construir un país on els que se senten espanyols puguin viure molt millor que a Espanya”.

  D’entre els parlaments, cal destacar el de Carles Puigdemont, que va reivindicar el vot per la llista com a “arma de construcció massiva”alohora que Marta Rovira va prometre un procés constituent a l’hora de posar en marxa el nou estat.

   


  Torna el MIC a Sant Feliu de Guíxols

  01/04/2015

  Un altre any, té lloc a Sant Feliu la Mediterranean International Cup, el torneig de futbol base que té lloc per Setmana Santa a diverses localitats de la Costa Brava.

  El torneig es consolida un any més com a referent del futbol base, amb més de 200 equips participants i per on han passat figures del futbol actual com Neymar, Marcelo, Leiva o Leo Messi.

  El camp municipal de Vilartagues acull la categoria B del campionat, corresponent als cadets, i s’inicia el dimecres a les 5 amb el partit entre l’Escola de Futbol Sant Feliu i el RCD Espanyol.

  Per veure el calendari de partits que es duran a terme a Sant Feliu, cliqueu aquí


  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies