L’estat del Coronavirus al mon

L’estat actual del coronavirus del món és d’una desesperació completa i completa. El pitjor sempre és no saber què està passant. Sense saber qui era el virus, quantes persones l’han contractat, ja que les proves no van prou ràpid. Això pot ser el més espantós.

A Espanya, la situació és actualment la quarta pitjor del món. La situació a Espanya és un caos complet i complet. Amb ara més de 17.000 casos, passarem ràpidament per Iran pel tercer país pitjor del món per la pandèmia. També tenim una quantitat important de morts i hem guanyat gairebé 3000 nous casos en les darreres 24 hores.

Això només va a mostrar la temeritat completa que ens ha deixat el govern espanyol, i el nombre de persones que moriran a les seves mans serà inèdit. No han actuat adequadament preocupant-se més per l’impacte econòmic que per tot l’aspecte del sistema sanitari. A Madrid, on els casos són més elevats, els sistemes hospitalaris ja s’estan col·lapsant, ja que no hi ha prou espai per a tots els nous pacients amb coronavirus que vénen cada dia.

Es tracta d’una guerra absoluta, i de la mateixa manera que a Itàlia, on els metges havien de començar a recollir pacients en funció de l’edat i que tinguessin la millor possibilitat de transmetre-la per la malaltia en lloc de poder endur-s’hi tothom. Això afectarà el sistema sanitari. També al nostre país Barcelona, ​​per sort, ha tingut casos molt menys significatius que Madrid.

Hi treballo una farmàcia a Sant Cugat del Valles, al costat de Barcelona, ​​on els empleats no porten màscares i recentment han començat a portar guants. Sembla que els seus clients tampoc no es preocupen tant pel virus ni es preocupen més pel seu aspecte davant d’altres persones.

És estrany pensar que hi hagués un altre país que passés per tot això i, tot i això, no hem estat prou intel·ligents per entendre-ho, tenint en compte el termini de tres mesos que havíem d’actuar. Tenien un problema amb els respiradors, hauríem d’haver proveït de respiradors. Ells no tenien cap problema amb els subministraments sanitaris, com ara màscares i desinfectants, a causa del seu ús constant. Espanya hauria d’haver sabut que passava una cosa així i no haurien d’esperar fins a l’últim dia per reaccionar.

El mateix passa amb els Estats Units, la seva reacció tardana provocarà circumstàncies extremes durant el pròxim any en el seu mercat de treball, en el conjunt de l’economia i en la seva població, ja que milers de persones seran malaltes i moriran.

Una dada important sobre la manera en què la Xina va tractar-ho tot està tancant completament el país i quan van necessitar construir un hospital en dues setmanes, ho van fer i ho van aconseguir. Espanya, com a país que encara es troba als anys seixanta, no podrà fer cap mena d’això en un any. Malauradament, ara és massa tard perquè Espanya reaccioni davant aquesta pandèmia global i ara està completament fora de les nostres mans i només provocarà la mort de més persones, tant joves com grans.

Esperem que la pròxima vegada que us actualitzem hi hagi notícies molt millors, ja que ara mateix el futur és molt tènue.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *