• Categories
 • Qui som

  tg3

  Tribuna Ganxona és un projecte inaugurat el 23 d’abril de l’any 2010. Els fundadors, Xavier Roca, Xavier Gorro i Joan Serra, vàrem crear un diari digital local, enfocat a Sant Feliu de Guíxols, però també, en els seus inicis, amb notícies puntuals de la Vall d’Aro. El diari es defineix com a “ganxó, independent i pròxim” i ha esdevingut mitjà de referència per als internautes interessats en disposar d’informació de primera mà externa als mitjans públics. 

  Al març de 2015, Tribuna Ganxona va iniciar una nova etapa, amb renovació del disseny del web i dels col·laboradors, accentuant encara més el caràcter de proximitat reivindicat en l’inici, amb la il·lusió de donar cobertura mediàtica, en col·laboració amb les entitats locals, a tota l’activitat que es genera a Sant Feliu. 

  A l’octubre de 2016, ingressem a l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació), fet que ens permet poder compartir continguts amb d’altres mitjans anàlegs d’arreu dels territoris de parla catalana. 

   

  DIARI DIGITAL TRIBUNA GANXONA (www.tribunaganxona.cat)

  Editora: Associació Cultural i d’Opinió Ganxona 
  CEO i director: Joan Serra
  Webmaster: Jordi Comellas (Cumesoft
  Disseny web original: Begoña Sánchez 
  Col·laboradors: Laia Bodro (redacció, esports i entrevistes), Ariadna Sala (reportatges), Vanessa Luque (entrevistes), Jordi Serra (redacció i cites de portada), Sylvia Colomer (sardanes), Marc Martí i Manel Mayot (opinió), Josep Serrats (cròniques A.D. Guíxols), Albert Torta (fotografies), Joquim Lamora (nutrició i salut), AMIC (contingut compartit)  i els responsables de comunicació de les diferents associacions, partits polítics i clubs esportius locals.
  Disseny de logotip i marca: David Vilardebó (GlobalGrafic)

   

   

   

  _mg_3214

  D’esquerra a dreta: Jordi Comellas (webmaster), Vanessa Luque (redactora), Joan Serra (director) i Laia Bodro (Redactora), el dia de la presentació de la nova pàgina del diari digital. Foto: Tet Fotografia