Tech Spirit Barcelona – Startups

Avui volem parlar d’alguna cosa que potser no tothom sabia que existia, però per a la gent que es troba al món empresarial / start-up a Barcelona estem molt orgullosos de parlar-ne. Tech Spirit Barcelona va ser increïble! Com a propietari del negoci, em vaig sentir tan orgullós d’assistir i d’escoltar totes les coses sorprenents que aquells consellers delegats i fundadors havien de compartir amb tothom.

Techspirit Barcelona es va crear els nou dies després del Mobile World Congress, un dels majors congressos d’Europa, i el congrés més gran de Barcelona va ser cancel·lat a causa del Virus Corona. Ara, és important adonar-nos que la cancel·lació d’un esdeveniment tenia un sentit complet, atès que el congrés mundial del mòbil porta gent de tot el món. Un esdeveniment com aquest és el lloc perfecte perquè el virus es propagui fins al següent nivell. Aquest no és l’únic gran esdeveniment amb molta gent que ha estat cancel·lada. S’han cancel·lat diversos esdeveniments als Estats Units, inclosa la reunió anual de Facebook, i s’ha ajornat la reunió anual d’empleats de Chevy al Gran Canó

Independentment, a l’esperit tecnològic vam sentir converses fantàstiques. El fundador de GlovoOscar Pierre va estar allà i va parlar una mica sobre la seva valoració “unicorn”. Si bé s’acostava a la vista, atès que l’empresa no està a prop d’aconseguir beneficis, va afirmar que la valoració d’unicorn només s’utilitza als mitjans de comunicació i que a l’empresa se’ls diu que mantingui el cap fresc i tranquil en sentir aquestes paraules. També va assistir el cofundador d’E-dream, juntament amb el famós xef Ferran Adria del reconegut mundial El Bulli. Entre altres converses, hi va haver una gran quantitat de representants de capital risc que parlaven en nom del seu fons i es parlava del que tindrà el futur.

Un fantàstic esdeveniment definitivament tornarà l’any que ve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *