• Categories
 • Change.Org recull signatures per peticions a l’alcalde de Sant Feliu

  24/08/2017
  L'escultura i l'estany, a la Plaça Sant Pere, en ple passeig de Rius i Calvet.

  Quan la recollida de signatures en format físic de paper falla, cal buscar altres alternatives, com Change.Org. I és que les recollides de signatures perquè es retirin les pilones al barri del Puig o per la obertura al trànsit a la Rambla Vidal, per exemple, fetes en el clàssic format de paper, no han estat tingudes en compte pel consistori.

  Així, a través d’aquesta plataforma online,  ha emprès un ciutadà ganxó una campanya de recollida de signatures reclamant la preservació de l’escultura La Costa Brava , del reusenc Joan Rebull (1963) així com l’estany de la placeta Ferran Agulló, ja que les obres que el govern de Carles Motas vol fer a la zona, la  reforma i reurbanització del passeig Rius i Calvet, que s’iniciarà a finals d’any, preveuen la supressió de la font i un emplaçament alternatiu de l’estàtua –un homenatge a la figura que va batejar la Costa Brava–, amb la intenció de ressituar-la “en un punt destacat davant del mar”.

  La iniciativa ja ha fet mobilitzar en tres dies més de 500 persones que demanen la preservació del conjunt de la bassa “de la senyora Pepita”, com els ganxons anomenen popularment l’escultura.

   

   

  Però no és la única recollida de signatures vinculada a la ciutat que s’ha iniciat recentment a través d’aquest sistema online. Fa ben poc també se’n va iniciar una que sota el títol “Salvem el Monestir de Sant Feliu de Guíxols” pretén aturar l'”atemptat” que suposa per al conjunt arquitectònic la construcció del nou Museu Thyssen al Monestir. O una de més antiga, que demana a Carles Motas que adapti una platja per a gossos a la ciutat,  aquesta última amb unes 600 adhesions.

   


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies