• Categories
 • GdC vol sancions pel concessionari de les gandules de Sant Pol

  28/08/2017
  Gandules i para-sols privats que “guarden lloc” durant hores posats per la mà del concessionari de les casetes i gandules de lloguer. La mateixa empresa que gestiona la Taverna del mar (GdC)

   

  Continua el serial de les gandules de Sant Pol. Quinze dies després de les primeres queixes per la mala col·locació de les gandules i para-sols privats a la platja de Sant Pol, a la zona de la Taverna del Mar, l’empresa concessionària continua  sense fer cas a les indicacions que des de l’Ajuntament asseguren haver donat. La formació d’esquerres, opositora al govern, lamenta que no s’actuï amb més fermesa i recorda que la concessionària és reincident en aquest tipus d’actuacions. 

  El regidor encarregat de les platges va manifestar dies enrere que s’havia fet un requeriment a l’empresa i que es tornava a complir amb la normativa. Malgrat aquestes declaracions, Guíxols des del Carrer assegura que han pogut comprovar “com es continuen desplegant estris a menys de 6 metres de la ribera de mar” i com aquests “estan desocupats i en desús durant més de dues hores”.
  Guíxols des del Carrer no entén la passivitat del govern davant aquesta empresa concessionària, que cada estiu “fa el seu agost particular incomplint les normes”. Per aquest motiu, el regidor de la formació, Jordi Lloveras, ha presentat a la Comissió de Territori municipal una proposta perquè el Ple insti a la Junta de Govern Local a iniciar, en el marc de les seves competències de fiscalització i compliment del Pla d’Usos de les Platges, un expedient sancionador de falta greu a l’empresa concessionària del servei.

   

  1 comentari

  1. Núria Creus ha dit:

   Certament les gandules de la Platja de Sant Pol, i no només a la zona de la Taverna del Mar, ocupen massa espai de platja. Només cal passar qualsevol mati i veure la gran estesa de gandules i para-sols buits, mentre que just al costat la gent se les veu i desitja per aconseguir un espai on estirar la tovallola. Potser seria millor plantejar-se retirar les gandules i deixar la platja lliure, que es pública i no per benefici d’una concessió privada, que atorga l’Ajuntament, i que d’altra banda es reincident en la seva mala actuació. A la Platja de Sant Pol no li calen gandules, no li aporten cap valor afegit. L’únic que fan es ocupar un espai que tenim dret a disfrutar tots.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies