• Categories
 • El documental “Les nenes de la guerra” omple el Teatre

  15/01/2018
  El teatre va registrar un ple absolut en la primera sessió del documental "Les nenes de la guerra" (AJ SFG)

  En una primera sessió a les 6 de la tarda i una segona -creada degut a la gran demanda d’entrades- a les 20’30h, el Teatre-Auditori Municipal va veure la presentació del documental “Les nenes de la guerra”, en què dotze àvies octogenàries i nonagenàries de la nostra ciutat expliquen els seus records de la Guerra Civil Espanyola (1936-39) i també de la postguerra.

  En la primera sessió, el Teatre va presentar un ple absolut, mentre que en la segona l’aforament no va quedar totalment cobert, però  també va ser un èxit de públic. 

  Més enllà de la projecció del documental, va haver-hi lloc per l’acte de presentació, portat a terme per la directora del documental, Amàlia Feixas, del grup 10 Auris, sorgit de l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu (AFIC). També hi van intervenir el president d’aquesta associació, Joan Vicens, i l’alcalde de la ciutat, Carles Motas. Es va fer un present a les 12 protagonistes del film, consistent en una fotografia emmarcada i un ram de flors. La directora del documental també va rebre, de mans de l’alcalde, un ram.

     

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies