• Categories
 • Restauraran l’estàtua de Joan Rebull aprofitant les obres

  13/02/2018
  La rèplica de l'escultura de Joan Rebull, batejada com a "Pepita" pels ganxons. (EL PUNT-AVUI)

  Les obres de reforma del passeig de Rius i Calvet s’acceleren a partir d’aquesta setmana, un cop acabades les rues del carnaval. Ahir al matí es va tallar al trànsit el vial, i ja han buidat d’aigua el petit estany que envolta l’escultura La Costa Brava, del reusenc Joan Rebull, coneguda popularment pels ganxons com la senyora Pepita.

  Segons explica El Punt-Avui, l’alcalde Carles Motas assegura que la figura de marbre –rèplica de l’original, que està exposada al Museu Maricel de Sitges– serà restaurada, ja que presenta diversos desperfectes a conseqüència del pas del temps i les bretolades, com ara una cama seccionada i un braç esquerdat, i li falten fragments del rostre.

  Per la seva banda, i segons el mateix diari, el regidor d’Urbanisme Josep Saballs, explica que el pressupost de l’obra inclou la recuperació de l’estàtua i que encara no està totalment decidit el seu emplaçament futur. Saballs no descarta mantenir-la a la mateixa placeta Ferran Agulló, tot i que prescindint de l’estany.

  Pel que fa als quinze oms de la vorera, alguns d’una edat i gruix considerables, seran reubicats en altres zones verdes, i la majoria s’intentaran trasplantar al parc de les Dunes de Sant Pol. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies