• Categories
 • El PdeCAT critica la mala gestió de les obres per part del govern

  20/06/2018

  El PdeCat creu que les obres del Parc Central són una estratègia per aconseguir vots de cara a les properes eleccions. El major partit de l’oposició insisteix que la coalició de govern (TSF, ERC i PSC) ha iniciat aquestes obres “a corre-cuita” per poder-ne treure rèdits durant la campanya.

  Per la portaveu del partit, Dolors Ligero, a Sant Feliu hi ha altres prioritats, com poden ser l’aparcament de l’antiga fàbrica Agglotap, que dificulta l’accés als veïns de la zona, i assegura que l’Ajuntament, un cop més, “no ha tingut en compte els ciutadans”, prescindint de les associacions de veïns, “a qui no es va comunicar ni el calendari de les obres ni els canvis de circulació”, segons declaracions a Ràdio Capital.

  El PdeCat també considera que s’ha fet una mala gestió amb el finançament de les obres, que d’haver-se fet abans podrien haver entrat dins el Pla de Barris, i per tant, haver fet estalviar un 50% a les arques municipals mitjançant la corresponent subvenció. El PDCAT també qüestiona la utilitat de l’obra,  ja que s’ha donat prioritat als jardins enlloc de la construcció del nou Asil Surís, que de moment encara no té data. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies