• Categories
 • Retiren de matinada llaços grocs dels carrers de Sant Feliu

  29/08/2018
  Un grup de tres persones retirant llaços de matinada en la futura Rambla U d'Octubre (oficialment encara Rambla Antoni Vidal)

  Una vuitantena de persones encaputxades han retirat llaços grocs, aquesta matinada, de diverses poblacions de les comarques gironines, sobretot del Baix Empordà.

  Amb l’objectiu de “netejar poblacions amb un alt índex de plàstic groc”, el comando s’hauria concentrat en una localitat del Maresme per anar en cotxes particulars cap a la Bisbal d’Empordà i rodalies. 

  Vestits de blanc i la majoria amb la cara tapada, han anat traient els llaços llaços que hi havia penjats arreu en solidaritat amb els  presos polítics i exiliats. 

  En un dels múltiples vídeos i fotografies que corren per la xarxa es veu clarament com un grup de gent es dedica a treure els llaços penjats dels arbres de la Rambla (que aviat podria anomenar-se Rambla U d’octubre de 2017) més enllà de les 5 de la matinada. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies