• Categories
 • Denuncien l’Ajuntament per prevaricació en l’adjudicació d’una plaça de sergent

  24/09/2018

  El sindicat CSIF ha denunciat davant la fiscalia de Girona l’Ajuntament de Sant Feliu per un presumpte delicte de prevaricació en l’adjudicació d’una plaça de sergent de la Policia Local.

  El sindicat argumenta que el Tribunal Qualificador li va atorgar la plaça sense que l’aspirant complís amb els requisits fixats a les bases del concurs. Entre les “irregularitats” denunciades hi hauria el fet que l’aspirant que va guanyar el lloc se’l va eximir de fer la prova de català malgrat que no va acreditar tenir el nivell B, sinó que va presentar un certificat de valencià “elemental i sense compulsar”.

  Des del sindicat també denuncien que no s’han seguit els principis de “mèrit, publicitat, igualtat i capacitat” i que es tracta d’una “designació personal i directa per part del consistori, sense més tràmit, i nul·la de ple dret quan un altre candidat aprovat complia tots els requisits”.

  El CSIF recorda que fa temps que alerten de les “continues irregularitats” de l’Ajuntament en la contractació, els riscos psicosocials que “pateix el seu personal”, “l’incompliment” dels tràmits estipulats per Inspecció de Treball i l’alt interinatge en el seu personal.

  El sindicat també ha fet arribar un escrit al Departament d’Interior on subratllen que sospiten que el consistori vol situar com a cap qui ara té el càrrec de sots-inspector per treure l’actual i on denuncien casos d’assetjament laboral.


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies