• Categories
 • L’Hotel Panorama, venut

  30/12/2017
  La imatge actual d'un Hotel Panorama en plena degradació (EL PUNT-AVUI)

  L’Estat, en aplicació de l’article 155, ha autoritzat la Generalitat a vendre l’antic hotel Panorama a una societat gironina per 1,86 milions d’euros, segons informa l’ACN i diversos diaris i publica el BOE. L’edifici és la joia de la corona de l’herència intestada dels germans Anlló.

  L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, remarca que “qui el compri l’ha de destinar a hotel, perquè aquest és l’ús que té la finca.” El comprador és la societat Gestim Assessors Financers SL, que adquirirà el Panorama per venda directa després que la subhasta quedés deserta.  Motas tenia el compromís verbal de Patrimoni de la Generalitat que el municipi rebria allò que s’ha ingressat fins ara, i espera que es formi govern aviat per poder començar a rebre la contraprestació.

  El maig del 2014, la Generalitat ja va vendre els antics hotels Rex I i Les Noies, peces també valuoses de l’herència dels germans Anlló. El grup barceloní Renta Corporación Real Estate, especialitzat en la compra, rehabilitació i venda d’immobles, el va aconseguir per un import de 494.910 euros, un 20% menys del valor inicial, ja que l’oferta aspirava directament a la segona convocatòria. La direcció general de Patrimoni també va donar sortida a l’edifici del vell hostal Montserrat –a la mateixa rambla del Portalet– i una casa al carrer de la Creu. En total, els tres lots es van vendre per 867.061 euros, segons El Punt-Avui.
   
  Amb aquesta adquisició, es tanca una etapa de quinze anys – els que fa que van morir els germans Anlló- en què la Generalitat i l’Ajuntament han anat negociant per tal que l’herència dels germans quedés per a la ciutat, en no haver deixat hereus.  De fet, encara queden per vendre els antics hotels Rex II, Regente i Mediterráneo (que el consistori vol destinar a pisos socials) i una casa al carrer Mossèn Jacint Verdaguer.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies