• Categories
 • La marca Guíxols del Passeig, amb totes les lletres

  22/03/2018
  El logotip ja torna a tenir totes les lletres (AJ.SFG)

  La marca “Guíxols” del passeig del Mar ha recuperat la lletra essa que havia desaparegut feia més d’un mes.  L’Ajuntament va fer una crida per recuperar la lletra del logotip promocional que algú havia robat, un fet que va generar controvèrsia entre els grups opositors,Per Carnaval, fins i tot algú es va disfressar de lletra “S” i va córrer a fer-se una foto al logotip del Passeig on hi mancava.  

  Les lletres promocionals  al passeig, inaugurades el mes de gener com a reclam per fer-se fotos amb la badia de fons, havien durat pocs dies, després d’inaugurar-se a principis d’any. El logotip,  fruit de la participació d’una vintena d’artistes i entitats, representa el groc del patrimoni històric, el verd de la muntanya i el blau del mar.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies