• Categories
 • Alerta Sant Feliu es manifesta contra el cobriment de l’espigó del Racó de Garbí

  26/10/2018

  AlertaSantFeliu, la plataforma ciutadana nascuda arran de les obres del passeig Rius i Calvet i que defensa el patrimoni local, sospita que la nova imatge de ciment del Racó de Garbí de la badia pot ser l’inici d’una transformació semblant a la resta de la platja i del passeig, i per això farà una concentració de protesta aquest diumenge al matí.
  Sota l’eslògan “Prou formigó!”, l’objectiu d’aquesta manifestació és evitar el cobriment del Moll de Pedra proper al passeig Rius i Calvet amb aquest material, una petició que afecta també a les grades que s’estan construint i que baixen des del passeig fins a la platja amb el cobriment de la riera de Mascanada.
  A la convocatòria, a les 10 del mati al Moll de Pedra, s’afegeixen altres queixes contra les actuacions de l’ajuntament en els darrers temps: la tala d’arbres catalogats, la destrucció de l’estany que albergava l’escultura Costa Brava, la desaparició dels balcons ideats per Joan Bordàs de cara al mar o la manca de respecte per la muralla i el moll medieval per la construcció d’una escala des del fortí fins al club nàutic del Racó de Llevant.
  El músic i cantant afincat a Sant Feliu Rafael Subirachs llegirà un manifest a les 12 sota un dels arcs de Joan Bordàs.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies